![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja és még valami: ma többször előfordult hogy rámentem egy épületre (mondjuk kovácsolni akartam), elsőre üres mezők jöttek fel, és csak úgy sikerült kihoznom a lehetőségeket hogy odébb mentem és visszajöttem.
|
Quote:
|
Quote:
Szoktam kereskedni, szóval nem a nulla pénzt akarom felvenni. :) Oda van írva, történetesen a városi posztnál: Felvehető pénzed: 1.918.400 Ráklikkelek hogy felvesz és nem ír ki semmit meg nem is történik semmi. A másik karimnál ugyanez van csak az összeg 1.200.330. Amióta ez a helyzet előállt, kisebb összeget másik kerposztnál fel tudtam venni, csak ezeket nem. |
Quote:
Laci többfélét akart rányomni, egyik sem ment, pontosan nem tudom mit, mert nem mondta. De az Energiaszívás tutira nem ment. Egyébként jóreggelt. :) ui. ma szaggatottan leszek, mert leltárazunk a boltban, és csak néha jutok géphez. |
Rögtön egy apróság.
IE-ről áttértem FF alatti tesztelésre, és kicsit érdekes volt a belépés. :) Nyitottam egy új FF-ot, és CTRL+T kombóval nyitottam rá +2 új lapot. Mindháromba beírtam a címet, szépen sorban, majd visszamentem az 1. lapra, hogy belépjek. Az első lapon 3x kérte el jelszót (mármint nem a karakterekhez valót, hanem a lap eléréséhez valót), a második 2 lapon pedig nem kérte el egyáltalán, azonnal a karakterbejelentkezős két cella jött be. :) |
Ha van olyan varázsital, ami az Egészséget növeli, legyen már olyan is, ami a Varázspontot növeli :) :p
Gee: Nálam is így van, én úgy néztem, hogy az első azért kell, hogy egyáltalán a szerverhez kapcsolódhassál, a máik kettő meg a klán és a karakter toplista eléréshez kell... |
Quote:
(Az IE nem érzékelte... mindenhol elkért minden jelszót állandóan.) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Utólag bánom hogy végig a királyt támadtam, jó lett volna kipróbálni hogy az időnként közbeavatkozó őrökre sem mennek a próbálkozásaim, vagy csak a király "láthatatlan"? |
Ez nekem se jutott eszembe...
De ma mehetünk még egy kört. :) Kicsit később... Most képzem vissza az eliteimet :D |
Quote:
De nem hiszem hogy visszamegyek, semmi kedvem újrakezdeni az elitképzéses procedúrát, viszont ha egyedül is hasznomat veszed, szívesen elkísérlek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez a játékot nem befolyásolja, mivel az első jelszavazás csak a teszt alatt van. |
Quote:
Mindenesetre ezt majd teszteljük, karakternullázás és "rásegítés" nélküli indulással. |
Persze, csak nekem volt furcsa az FF-ből belépni, nem gondoltam, hogy ez hiba lenne :)
Segédeket képzek éppen... Ma megpróbálok visszamenni a csatornakirályhoz... Utána hajókázom kicsit. :) |
Quote:
Hétfőn túl sok újdonságot ne várjatok, a hétvégén összegyűlt észrevételek javítása lesz soron (ehhez még jöhetnek ám! :)), illetve ezek ellenőrzése. Ezután viszont nekikezdünk a klánoknak: klánalapítás, város alapítása, építés, termelés, adók, klánháborúk (ez még csak alap szinten), banditák ostromának visszaverése. |
előjött, hogy a belvárosi ker. posztra belépek, és minden üres.
ui: 1-2 ki-be lépés a ker. psoztra javítja, megjelenik minden. |
Quote:
|
Nekem annyi észrevételem van, hogy a leggyakrabban használt varázslatokat lehessen a Hódítós intézőszerűen feljebb, lejjebb tolni, mert a sok varázslat esetén elég sokáig tart megtalálni, hogy mit is akarok használni.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezzel nem értek egyet. Csak a tanulási bónusz miatt nincsenek arányban, de ha nem lenne bónusz, akkor nagyjából jó lenne a használhatósága, mert mondjuk a sebzés varázslat, ami már normálisan sebez 20 VP-be kerül, ami a kezdő vp mennyiség, onnantól a szintenkénti 1 növekedés, és a tanulásonkénti 4 (miközben millió mást is kell tanulni, pl. magukat a varázslatokat, egészséget, stb.) nagyon kevés, sok idő eljutni odáig, hogy egy csatában akár 2-szer is varázsoljon az ember, és emellett lassan is regenerálódik.
|
Quote:
Quote:
|
Ja igen, Ati, még egy dolog a tegnapi királyvadászatos történetből: én követtem Geet-t, és azt figyeltem hogy a mozgáspontjaim nagyon összevissza változtak. Sokáig semmi, aztán egyszer csak csökkentek egy nagyot, és így tovább. Magyarul nem folyamatosan csökkentek, hanem szakaszonként, nagyobb (több százas) adagokban.
|
És még egy eset: túlvásároltam magam a piacon, és nem bírtam moccanni. Varázsoltam volna magamra egy Erőt, de az épületen belül nem jön ki a varázslós ablak, csak a "piacozós". Nem lehetne megoldani hogy az épületeken állva is lehessen varázsolni? Vagy ez így van megtervezve, "a boltban tessék viselkedni, nem összevissza hókuszpókuszolni"? :)
|
Quote:
Bizonyos épületekben nem lehet varázsolni. Ilyen a kereskedelmi poszt, az iskola, és az olyan épüketek, ahol a helyi menü az adott épület speciális funkcióját hozza elő. |
Nem tudom, hogy ez így normális-e, de egy 70 HP-val rendelkező medvére 82-t kellett rásebeznem, hogy meghaljon!
Eddig is észrevettem párszor, hogy túl sokáig bírják a mobok, de most konkrétan kiszámoltam. Legutolsó csatám: A csatáért 90 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 12 életerőt vesztettél. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a medvét. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a medvét. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 11 életerőt vesztettél. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 2 életerőt vesztettél. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Medve Vastaggal kiemeltem a saját támadásaimat. Összeadtam fejben, meg számológéppel is. És 82 sebzés jön ki összesen. A medvének 70 élete volt. |
Quote:
Quote:
Quote:
A végén pedig az utolsó körben nulla után is még se bezheted (azok nélkül is meghalna, de már lendületben vagy, és sebzed): Quote:
|
Quote:
|
Ati: és amikor a mobnak van pl.: 2 életereje és abban a tickben még megrugom egyszer 3 ép-re sebezve, akkor miért támad még vissza a köv. körben?
|
Quote:
|
Quote:
Ezt megértettem, sőt, kis is tapasztaltam. De amit Főniksz ír, azt én sem értem továbbra sem. Hogy [0] élettel miért megy le még egy kör. |
All times are GMT +1. The time now is 03:18. |