Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kitiltott ország ütése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2387)

Burning 10-14-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 129882)
Vicc volt, de törlöm, ha zavar:D

hát nem volt vicces:D

Tsobi 10-14-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 129877)
ez nekem nem teljesen tiszta :) főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?

Mit nem értesz Drága? :)

Reni 10-14-2007 15:54

ha vicc volt nem kell megmagyarázni

egyébként azt nem értettem, hogy írjon a körülötte levőknek ha ki van tiltva

Ati 10-14-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 129888)
ha vicc volt nem kell megmagyarázni

egyébként azt nem értettem, hogy írjon a körülötte levőknek ha ki van tiltva

Gondolom előtte... :) Elküldi az anyázó levelet, majd mivel tudja, hogy ezt nem kellett volna, ír, hogy mindjárt ki lesz tiltva, ne bántsák. :)))

Tsobi 10-14-2007 16:01

Vagy írnak a szövijei :)

Zsáni 10-14-2007 16:20

Quote:

Originally Posted by Nogixer (Post 129882)
Vicc volt, de törlöm, ha zavar:D

zavar, ugyanis a vicc topic kicsit odébb van, de azért nem kell törölni.

Puppi 10-14-2007 19:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129890)
Gondolom előtte... :) Elküldi az anyázó levelet, majd mivel tudja, hogy ezt nem kellett volna, ír, hogy mindjárt ki lesz tiltva, ne bántsák. :)))

MIt tett szegeny Muter hogy bantsak? :DD Nem ertem en az ijet :( Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de ez csak a buta emberre vonatkozik az okos ember mindig a mas karan tanul :DD Ha tudja hogy ki lessz tiltva akkor haggya logva a Mutert :D :D

Ati 10-14-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 129985)
MIt tett szegeny Muter hogy bantsak? :DD Nem ertem en az ijet :( Azt mondjak az ember a sajat karan tanul de ez csak a buta emberre vonatkozik az okos ember mindig a mas karan tanul :DD Ha tudja hogy ki lessz tiltva akkor haggya logva a Mutert :D :D

Sajnos volt már olyan ember, aki pontosan tudta, hogy ki lesz tiltva, és azt mondta, sőt az országát is felkészítette, hogy "24 kört megér ez az üzenet". A szóbanforgó üzenet nem 24 körös volt, úgyhogy ezután reklamált. Azt gondolom, hogy ha valaki tudja, hogy ki lesz valamiért tiltva, és ennek pontos tudatában küldi el, akkor ott már komoly problémák vannak.

Pali papa 10-14-2007 21:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129823)
Ezt honnan tudod? Úgy értem, a kitiltás látszik a fórumon. Mi van, ha nem olvasod? Mi van, ha 72-168 kört kapott, és 24 óra múlva már nem is látszik, hogy valaha ki volt tiltva?

Honnan tudod, hogy egy kitiltott országgal találkoztál, akit nem kell bántani, nem pedig egy magárahagyott országgal, vagy simán egy rossz játékossal?

Friss játékos vagyok. Ám minden nap olvasom a fórumot, mind a magyarban, mind az angolban és a németben is (nem, nem vagyok függő-> ezt bizonyítja, hogy most is órákra itt hagytam a gépet... :D), ezért a kitiltottakat látom és tudom is, hogy kit mikor. Abban igazad van, hogy az angol 5 szintjén ha a közöst akartam nézni nem sikerült, mert mindíg ide a külsőre rakott ki. Tehát jogos a kérdés:), de már ez is megoldódott.
Hozzátenném, mert valószínű nem jól fogalmaztam, ha én jelenteném fel mert olyasmit írt, akkor gátlás nélkül elégtételt vennék rajta, de nem óhajtok "hiénázni". Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban.
Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt...

Stev 10-15-2007 02:11

Én sem tudok róla hogy ütöttem volna kitiltottat eddigi pályafutásom alatt, és nem is szoktam figyelni a kitiltásokat, de ha pont látnám fórumon hogy egy "szomszédomat" kirakták valszeg mérlegelném, hogy származhat-e hasznom belőle, ha rámegyek, vagy okozott-e nekem kárt amit eddig nem volt lehetőségem megtorolni.(pl hadignómként lefosztotta az elfemet/tolignómomt párszor) Ha én jelenteném mert olyat szólt be, akkor viszont gátlások nélkül elszedném minden ingó és ingatlanvagyonát míg elérhető távolságban van.

All times are GMT +1. The time now is 12:21.