Pali papa |
10-14-2007 21:57 |
Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 129823)
Ezt honnan tudod? Úgy értem, a kitiltás látszik a fórumon. Mi van, ha nem olvasod? Mi van, ha 72-168 kört kapott, és 24 óra múlva már nem is látszik, hogy valaha ki volt tiltva?
Honnan tudod, hogy egy kitiltott országgal találkoztál, akit nem kell bántani, nem pedig egy magárahagyott országgal, vagy simán egy rossz játékossal?
|
Friss játékos vagyok. Ám minden nap olvasom a fórumot, mind a magyarban, mind az angolban és a németben is (nem, nem vagyok függő-> ezt bizonyítja, hogy most is órákra itt hagytam a gépet... :D), ezért a kitiltottakat látom és tudom is, hogy kit mikor. Abban igazad van, hogy az angol 5 szintjén ha a közöst akartam nézni nem sikerült, mert mindíg ide a külsőre rakott ki. Tehát jogos a kérdés:), de már ez is megoldódott.
Hozzátenném, mert valószínű nem jól fogalmaztam, ha én jelenteném fel mert olyasmit írt, akkor gátlás nélkül elégtételt vennék rajta, de nem óhajtok "hiénázni". Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban.
Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt...
|