![]() |
És 116 oldallal egyelőre megvagyunk... :D Mindjárt felteszem valahova az első verziót véleményezésre...
|
Az első verzió a stratégiai kézikönyvből letölthető innen:
Hódító 7.0 Stratégiai Kézikönyv Arra kérek mindenkit, hogy egyelőre ne terjessze, hiszen ez még nem a végleges változat. Jöhetnek ide az ezzel kapcsolatos vélemények, kiegészítési javaslatok, és a helyesírást is nyugodtan kritizáljátok, mert jojózott a szemem, miközben csináltam, az őű betűket cserélni kellett a legtöbb helyen, a szlegnet is igyekeztem menet közben kijavítani mindenki által érthető szavakra, sok beírás teljesen ékezetmentes volt, azokat betűnként ellenőrizni kellett stb. Kezdem azt hinni, hogy a magyar lektoroknak nincs is olyan könnyű dolguk. :) Összességében azt hiszem, hogy egy nagyon jó stratégia-gyűjtemény született, már most, félkész állapotban is köszönöm mindenkinek az anaygokat, amiket a könyvhöz írtatok! A hivatkozott videók nem érhetőek el, két okból: 1, mert a 7-es verzióra kiélezett videókról van szó, ezért a mostani játéktól kinézetileg némileg eltérhet bizonyos helyeken 2, még nincsenek kész :D Kezdjük boncolgatni, hogy milyen lett, mi hiányzik még belőle, és hol van benne minden második betű elgépelve... :D |
Hova jöhetnek az esetleges hibák? Mert így első belenézésre is találtam már névelírást, lacqa helyett (lacqua) van :o (a Köszöntő részben)
6.-ik oldal, 'Ha úgy játszom, ahogy itt le van írva, akkor nyerek?' bekezdés, mindig helyett midnig van... erre érdemes lesz rákeresni, mert elég gyakori betűtévesztés |
Élőhalott: Az élőhalott fajnak sem a varázslókra, sem a tollvajokra
a kezdéskor írt fajoknál! Vagy ez olyan tejtermék, amit tollakra kell kenni ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Köszöntő, Burning részlete, 'Hasolít'
Biztos elég lesz ezeknek ez a topic? :D:D |
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem nem 'előlről' hanem 'elölről' a helyes, Köszöntő, Cassandra írása.
|
Köszöntő, 'Mi ez a kézikönyv?' bekezdésében 'Startégiák' van Stratégiák helyett - bár ha kezdő stratégiákra gondolunk, akkor egy egész pofás kis szóösszevonás is lehet :D:D:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:28. |