Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hódító Kézikönyv (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=59)
-   -   31. Aktuális állapot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2123)

Ati 04-16-2008 14:31

És 116 oldallal egyelőre megvagyunk... :D Mindjárt felteszem valahova az első verziót véleményezésre...

Ati 04-16-2008 14:47

Az első verzió a stratégiai kézikönyvből letölthető innen:

Hódító 7.0 Stratégiai Kézikönyv

Arra kérek mindenkit, hogy egyelőre ne terjessze, hiszen ez még nem a végleges változat.

Jöhetnek ide az ezzel kapcsolatos vélemények, kiegészítési javaslatok, és a helyesírást is nyugodtan kritizáljátok, mert jojózott a szemem, miközben csináltam, az őű betűket cserélni kellett a legtöbb helyen, a szlegnet is igyekeztem menet közben kijavítani mindenki által érthető szavakra, sok beírás teljesen ékezetmentes volt, azokat betűnként ellenőrizni kellett stb. Kezdem azt hinni, hogy a magyar lektoroknak nincs is olyan könnyű dolguk. :)

Összességében azt hiszem, hogy egy nagyon jó stratégia-gyűjtemény született, már most, félkész állapotban is köszönöm mindenkinek az anaygokat, amiket a könyvhöz írtatok!

A hivatkozott videók nem érhetőek el, két okból:

1, mert a 7-es verzióra kiélezett videókról van szó, ezért a mostani játéktól kinézetileg némileg eltérhet bizonyos helyeken
2, még nincsenek kész :D

Kezdjük boncolgatni, hogy milyen lett, mi hiányzik még belőle, és hol van benne minden második betű elgépelve... :D

Andrew 04-16-2008 14:51

Hova jöhetnek az esetleges hibák? Mert így első belenézésre is találtam már névelírást, lacqa helyett (lacqua) van :o (a Köszöntő részben)

6.-ik oldal, 'Ha úgy játszom, ahogy itt le van írva, akkor nyerek?' bekezdés, mindig helyett midnig van... erre érdemes lesz rákeresni, mert elég gyakori betűtévesztés

vityu 04-16-2008 14:53

Élőhalott: Az élőhalott fajnak sem a varázslókra, sem a tollvajokra
a kezdéskor írt fajoknál! Vagy ez olyan tejtermék, amit tollakra kell kenni ? :D

Ati 04-16-2008 14:56

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 170073)
Hova jöhetnek az esetleges hibák? Mert így első belenézésre is találtam már névelírást, lacqa helyett (lacqua) van :o (a Köszöntő részben)

6.-ik oldal, 'Ha úgy játszom, ahogy itt le van írva, akkor nyerek?' bekezdés, mindig helyett midnig van... erre érdemes lesz rákeresni, mert elég gyakori betűtévesztés

Köszi, ezek javítva. Ide jöhetnek szerintem az észrevételek.

Ati 04-16-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 170074)
Élőhalott: Az élőhalott fajnak sem a varázslókra, sem a tollvajokra
a kezdéskor írt fajoknál! Vagy ez olyan tejtermék, amit tollakra kell kenni ? :D

Köszi, ez is javítva (nem töltöm fel az ilyen apró javítások után a friss verziót, majd néha egyben).

Andrew 04-16-2008 15:03

Köszöntő, Burning részlete, 'Hasolít'
Biztos elég lesz ezeknek ez a topic? :D:D

Andrew 04-16-2008 15:06

Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem nem 'előlről' hanem 'elölről' a helyes, Köszöntő, Cassandra írása.

Andrew 04-16-2008 15:09

Köszöntő, 'Mi ez a kézikönyv?' bekezdésében 'Startégiák' van Stratégiák helyett - bár ha kezdő stratégiákra gondolunk, akkor egy egész pofás kis szóösszevonás is lehet :D:D:D

Remedy 04-16-2008 15:09

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 170078)
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem nem 'előlről' hanem 'elölről' a helyes, Köszöntő, Cassandra írása.

En sem vagyok benne biztos, de nekem az eredeti tunik a helyesnek :)

All times are GMT +1. The time now is 11:28.