![]() |
Quote:
Ennek mi köze a témához? Szerintem Te nem találkoztál még ezzel a problémával, más téma a hiénázás, ha ez a szíved csücske akkor indíts neki külön topikot. |
Quote:
|
hat persze, itt csak nehany kivaltsagosnak szabad megszolalnia. es csak a helyesles az elfogadott lehetoseg.
hat engem nem erdekel, hogy kinek milyen sorszamu az orija, es hogy az a-ban hanyadik helyen van. az itt megbeszelt es ati altal bevezetett szabalyok azonban mindenkire vonatkoznak majd, nemcsak 30-40 orszagra, hanem mind az otszazvalahanyra, akik az a-ban vannak. es az sem franko, hogy az a csoport elen uldogelok eleg gyakran a maguk kepere szeretnek alakitani a jatekot. Quote:
azzal en is 1etertek, hogy a nulla hekis utesek nem jok, bar legalabb fogy a penze a top tetejen levoknek, mert a nulla hekis utes nyilvan penzbe kerul a vedekezonek. szoval en nem a 0 hekis utes ellen szolaltam fel, hanem az utes utani x korig vedtelen allapot miatt. |
Quote:
|
Quote:
És mi van akkor, ha a nagyobb területű indította a támadást? Területet veszít? :rolleyes: Egyébként, amin Smooth Scroller fennakadt, tulajdonképpen már most is kivitelezhető, ezen nem kéne aggódnia. De, ez szerintem amúgy sem kivitelezhető. Főleg, hogy minél közelebb vagy a célponthoz, annál kisebb a foglalás! :D Vagy, érdekes hatásokat produkálna az amúgy azonnal frissülő pontlistában. Korábbi ötlet: legfeljebb 10%-os területkülönbség esetén lehessen támadást indítani. Ez érdekes hatással lenne a kislétszámú csoportokra, főleg, ha még az országok területe is kicsi. Pl. 200 hekin 20 hekiig lehetne értelme támadni - ez kevesebb, mint 1k pont különbséget jelent! További megjegyzés: ha valaminek a hatékonyságát/támadhatóságát ország területének/pontszámának valahány százaléka alapján akarjátok meghatározni, érdemes a védekező félre hivatkozni! És, a témánál maradva: a 100k pontértéken túli 0 foglalásnak sok értelme szerintem sincs! Az ilyenek miatt nem szeretem a Hódon belül a szabályokban fixen megadott értékhatárokat. |
ha vmit csunyan felreertettem, es emiatt feleslegesen pampolasztam itt, akkor termeszetesen elnezest kell kernem.
|
Quote:
Megoldás lehet az hogy ha ez a 100k-s korlát eltörlésre kerül? Feltételezem ez egy 1/A specikfikus probléma. Ha egy nagy ország visszabont azért hogy egy nála 100k-val vagy több pontal kisebb országot beüssön és a "kis" országot így be lehet ütni akkor az talán meg is érdemli hogy vigyék a földjét. Ha pedig valakinek van pénze több mint 100k- pontot átfokozni hát had üssön :) |
Quote:
Még valami nem a hiénákhoz képest nem változik a körtávod hanem a támadó és a védekező ország közötti |
Serg, a szabály nem az, hogy 100k pontérték-különbségen túl nincs foglalás, hanem az, hogy minden 1k pont különbsége 1%-kal csökkenti a hadi események hatását! (Százalékkal, és nem százalékponttal!) Ez pedig még 200 hekin is tud jelenteni 1 hekit (párbajon, HV-n akár többet is) a foglaláskor, tehát ne mondd nekem, hogy rám nem hat, ha módosításra kerül! :D
A szabály eltörlése pedig kétség kívül a legegyszerűbb megoldás. Nem a legjobb, csak a legegyszerűbb. Azonban, valami hasonlóra szerintem szükség van, még dolgozom rajta, hogy lenne jó. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |