![]() |
Nekem firefox alatt tökéletesen megy :)
Ati, szerintem úgy ahogy sikerült eltalálni a segítők erején, legalábbis 15. szinten jók, de nem halhatatlanok. 48 oroszlánt sikerült félig-meddig megállás nélkül megölnöm 9 elittel (48. után halt a 9. elit). Közben néha 2-3 percre megálltam, főleg a végén, hogy a VP töltődjön, és maradjon varázslatra. De kb 10-15 oroszlánt megölök segítők nélkül egyhuzamban, ilyen tempóban, tehát, szerintem egész jó lett (csak azért írtam be, mert Te és mások is láthatják ezt a 48 oroszlánt másképp...) :) |
Valamiért nem tudom felvenni a kereskedő posztnál az árumért kapott pénzt. Mi lehet az oka?
És egy kérdés: az eldobott tárgyak el szoktak tűnni néha? A szekeremet keresem éppen hogy hová is tettem. :P |
Nem, nem tűnnek el, max valaki elvitte :D
Az elsőre nem tudom, Nekem működni szokott :) (max felveszi, csak nem frissít...) |
csapatos őrverés:
A csatáért 64 tapasztalati pontot és 27 aranyat kapsz. Az őr élettelenül esik a földre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 14 életerőt vesztettél. 61 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 4 életerőt vesztettél. Segéded 18 életerőt vesztett. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) energiaszívást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) energiaszívást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 24 életerőt vesztettél. 65 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 1 életerőt vesztettél. 32 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Swiss1 (#29) csatlakozik a csatához. Támadásba lendülsz. Célpontod: Őr |
Quote:
|
Quote:
De ha nem tűnnek el, akkor nem lesz túl 'szemetes' a környék egy idő után? Vagy itt is lesz Föld napja kollektív takarítással? :D Egyébként hogy lehet 10-es hajót építeni? Nagy szekérrel 9 segítővel együtt 850 volt az erőm, kitanultam az Erő varázslatot, magamra tettem, úgy lett 5-tel több, mondom evvel aztán ki vagyok segítve, na de aztán? Négyesével föltornászni a erőt (teherbírást) elég munkásnak tűnik. |
Quote:
|
Quote:
850 erővel 425 fát bírsz el, ami 42-es hajó! :) |
Quote:
(Viszont az IE egyre rosszabbul megy nálam,a végtelenségig tart bármilyen oldal betöltése, ha egyáltalán betölti. Nagyon érik már egy teljes újratelepítés, de addig alig tudok bejönni játszani :( ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Volt egy elitem, odamentem a barakhoz és rákattintottam az elitképzésre (persze nem volt katonám) és kiírta hogy katona kell hozzá. De ezután eltünt az elitem...
Ez hogy van? vagy mi lett szegénnyel? |
Köszi Ati, hogy kiírja a mobok HP-ját! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Posztonként külön kell. Tehát ha X poszton van pénzed, azt Y poszton nem kapod meg. Quote:
b, vannak olyan mobok, amik összeszedik az eldobált tárgyakat. Jelenleg csak a vá roson belül van ilyen (takarító), de később a vadonban is lesznek/lehetnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálam konkrétan 7 elit és két katona volt. |
Ok, ide írom, időrendben, ahogy történt!
laci2, Gee1, Gee2, Gee3 karakterek lementek a csatornakirályért. Gee3-ban elfogyott a mozgáspont. Ezért lemaradtak. Elhagytam őket. Gee2-vel visszafutottam értük (Gee2 ment elől mert 470 ÉP-je van). Felszedtem őket, és elértük a királyt. Megtámadtuk, és elkezdtük ütni. Varázsolni egyikünk sem tudott rá, bár elméletileg lehetséges... Mindig azt írta ki, hogy "nincs itt". Aztán Gee2-vel a csatajelentésben azt vettem észre, hogy egy Takarítót ütök...... De pusztultam, mint a legyek, ezért hirtelen nem akartam ezzel törődni. Gee1, Gee3 karakterek meghaltak. A király meghalt. Gee2 és laci2 megszerezte a tollat. Gee2-vel elkezdtem kifelé húzni laci2-t a csatornából. Útközben meg-megálltam, mert elfogyott az MP-m. Unalmamban mobokat öltem, amíg töltődött. Az egyik mobnál (azt hiszem hajléktalat vertem éppen) egyszer csak azt kezdtem látni a csatajelentésben, hogy Swiss megütött egy Őrt... És onnantól kezdve végig Swiss csatáját mutatta nálam. Akkor elkezdtem írni a chat-re, és egyszer csak kidobott... Vissza akartam lépni, és kiírta, hogy már be vagyok lépve. Aztán egyszer csak visszaengedett. |
Quote:
|
Quote:
Swiss is a csapatban volt, csak fenthagytátok? |
Quote:
A térkép továbbra sem csúszik szét! |
Quote:
|
Quote:
Bár ezek szerint akkor egy Őrnek nagyobb a védőereje, mint a csatornakirálynak? Mert a csatornakriályt ütötték az elitek, ha jól emlékszem. ui: a chat az chat:P nem állt szándékomban ide másolni :) |
Quote:
|
Quote:
(na jó, hagyom Gee-t, ne beszéljünk összevissza :)) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Most akkor hajléktalant vagy őrt vertetek?? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Szóval, amiről van esemény lista, az volt délelőtt, akkor ketten voltunk Gee-vel
csapatban és nyomtunk le az őrt, itt nem segítettek az elitek, melyre Ati kimerítő választ is adott hogy miért. A második eseményél Gee és Laci voltak egy csapatban a csatornában, míg én a külső városban irtottam a takarítókat, én nem voltam a csapatuk tagja, teljesen máshol voltunk, viszont Gee látta az én harcomat. Remélem így világosabb már. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, ha csináltál valamit a Dus által említett katonaképzési mizériával akkor működik.
Volt kilenc munkásom, kihajóztam, folytatódott egy korábban megkezdett matróz képzés.* Mikor befejeződött azt írta ki hogy matrózképzés 100 %, viszont a kövi üzi arról szólt, hogy elkészült volna ha közben le nem lépett volna a katonám. *az a furcsa, hogy egy olyan matrózképzés folytatódott melyet teljesen más hajóval kezdhettem, tekintettel arra hogy ez a zsír új fullra járatott 4-es szintű hajómon történt |
All times are GMT +1. The time now is 20:48. |