Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kitiltott ország ütése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2387)

BeeLord 10-14-2007 13:20

Ugyan, hagy szóljak már én is hozzá a témához, most már van kedvem véleményt alkotni.

Lényeg: ha valaki a felmenőim emlegeti és ezt olyan szinten teszi, ami egy bocsánatkéréssel már nem javítható ki, akkor jelentem és amíg nem tud belépni, annyi kárt okozok neki, amennyit csak tudok. Hogy ez nem egy nemes és fair küzdelem? Ugyan, hagy ne sajnáljam már az illetőt. Ez egy játék és néha elborul az ember agya? Kit érdekel?! Pusztán önkontroll kérdése, hogy ilyenkor beleüt a falba, vagy inkább más szüleit szidja.

Normál esetben pedig nem szoktam megnézni, hogy egy ország, akit támadni szeretnék, ki van-e tiltva. Engem jobban érdekel a gömbje, krónikája és az épületlistája. Az egyéni problémái nem rám tartoznak. Amúgy sem szoktam a belső fórumot használni, úgyhogy nem nagyon vagyok képben, hogy mikor, kit és miért tiltanak ki.

J.Ati 10-14-2007 13:27

Quote:

Originally Posted by Ferenc5259 (Post 129832)
Én azért ütök kitiltott orikat mert:
1. nem tudnak azonal visszavágni
2. engemet is ütöttek
3. csak
4. élvezem ha magatehetelen orikat bánthatok
5. megint csak

Akkor grat neked:):)
Nyomós érvek:D

Zsáni 10-14-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 129837)
Ugyan, hagy szóljak már én is hozzá a témához, most már van kedvem véleményt alkotni.

Lényeg: ha valaki a felmenőim emlegeti és ezt olyan szinten teszi, ami egy bocsánatkéréssel már nem javítható ki, akkor jelentem és amíg nem tud belépni, annyi kárt okozok neki, amennyit csak tudok. Hogy ez nem egy nemes és fair küzdelem? Ugyan, hagy ne sajnáljam már az illetőt. Ez egy játék és néha elborul az ember agya? Kit érdekel?! Pusztán önkontroll kérdése, hogy ilyenkor beleüt a falba, vagy inkább más szüleit szidja.

Viszont nálad is csak önkontroll kérdése, hogy nekimész, vagy sem bosszúból :)

Grabi 10-14-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129828)
Ez úgy működik szabi esetén, hogy amikor visszajön szabadságról (a 72 óra elteltével először belép), akkor onnantól a szabiről kijön, és elkezd ketyegni a kitiltása. A kitiltás ideje alatt még nem tud belépni, de az ország már nincs szabadságon.

hmmm vmit jobban tudtam remynél? hát ezt is megéltem :)

Ati 10-14-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 129837)
Normál esetben pedig nem szoktam megnézni, hogy egy ország, akit támadni szeretnék, ki van-e tiltva.

24 óránál hosszabb kitiltás esetén nem is tudod megnézni, hacsak nem jegyzetelsz szorgosan minden kitiltást.

(Direkt írtam órát, hiszen ennyi idő alatt törlődik a fórumról. Az ennyi idő alatt lemenő körök száma csoportsebességtől függően más és más lehet. Lassúban már egy 12 körös kitiltás ténye is kimehet a fórumról, amikor a kitiltás még tart.)

Remedy 10-14-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 129848)
hmmm vmit jobban tudtam remynél? hát ezt is megéltem :)

en nem allitottam semmit, ha megnezed, csak kerdeztem vmit... szal ez nem jott be :)

Nogixer 10-14-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 129851)
24 óránál hosszabb kitiltás esetén nem is tudod megnézni, hacsak nem jegyzetelsz szorgosan minden kitiltást.

(Direkt írtam órát, hiszen ennyi idő alatt törlődik a fórumról. Az ennyi idő alatt lemenő körök száma csoportsebességtől függően más és más lehet. Lassúban már egy 12 körös kitiltás ténye is kimehet a fórumról, amikor a kitiltás még tart.)

Hali, ha csinálnátok egy felmérést, kiderülne, hogy a játékosok 75 %-a nem is sejti, hogy a kitiltás ezzel jár!!!
Ha ütik, hát üssék!! Ha szülőzött hát szülőzött!! Midkettőnek megvan az oka!!
Nincs a gömbjében, hogy jujuj, kitiltottak, ne üssetek!!
Ha attól fél, hogy ütést kap, küldjön üzit mindenkinek, aki kettőre van, hogy most ne bántsák:D:D:D

Reni 10-14-2007 15:41

ez nekem nem teljesen tiszta :) főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?

Nogixer 10-14-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 129877)
ez nekem nem teljesen tiszta :) főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?

Vicc volt, de törlöm, ha zavar:D

Reni 10-14-2007 15:47

egyáltalán nem zavar, csak megakartam érteni :)

All times are GMT +1. The time now is 11:56.