![]() |
Ugyan, hagy szóljak már én is hozzá a témához, most már van kedvem véleményt alkotni.
Lényeg: ha valaki a felmenőim emlegeti és ezt olyan szinten teszi, ami egy bocsánatkéréssel már nem javítható ki, akkor jelentem és amíg nem tud belépni, annyi kárt okozok neki, amennyit csak tudok. Hogy ez nem egy nemes és fair küzdelem? Ugyan, hagy ne sajnáljam már az illetőt. Ez egy játék és néha elborul az ember agya? Kit érdekel?! Pusztán önkontroll kérdése, hogy ilyenkor beleüt a falba, vagy inkább más szüleit szidja. Normál esetben pedig nem szoktam megnézni, hogy egy ország, akit támadni szeretnék, ki van-e tiltva. Engem jobban érdekel a gömbje, krónikája és az épületlistája. Az egyéni problémái nem rám tartoznak. Amúgy sem szoktam a belső fórumot használni, úgyhogy nem nagyon vagyok képben, hogy mikor, kit és miért tiltanak ki. |
Quote:
Nyomós érvek:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Direkt írtam órát, hiszen ennyi idő alatt törlődik a fórumról. Az ennyi idő alatt lemenő körök száma csoportsebességtől függően más és más lehet. Lassúban már egy 12 körös kitiltás ténye is kimehet a fórumról, amikor a kitiltás még tart.) |
Quote:
|
Quote:
Ha ütik, hát üssék!! Ha szülőzött hát szülőzött!! Midkettőnek megvan az oka!! Nincs a gömbjében, hogy jujuj, kitiltottak, ne üssetek!! Ha attól fél, hogy ütést kap, küldjön üzit mindenkinek, aki kettőre van, hogy most ne bántsák:D:D:D |
ez nekem nem teljesen tiszta :) főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?
|
Quote:
|
egyáltalán nem zavar, csak megakartam érteni :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56. |