![]() |
Quote:
|
Azt hiszem kellene még egy két jó ötlet, akinek van, azt kérem, hogy ossza meg velünk.
|
Quote:
Rágódtam... Reaktor utolsó bejegyzésén is:-) Hát én is csak a megfelelő %-os arányt látom jónak egyenlőre.. De az biztos a 0-hekis dolog nem jó se így se úgy... |
ez nekem se tetszik.
régen hoditottam, aztán jó ideig nem. és most cseppet döbbentem körbe.
valamennyire ide illik, és nem szívesen tolnék új témát neki: tolvajoknál sikertelenebb ha nagy a távolságbeli érték... 100pontonként -1% ügye, vagyis 10k pontnál már semmi se jön, semmi se árt. varisoknál is asszem 200 pontonkánt 1% védelem. ezek persze jó ötletek, de 5ik szinten nem sok hatásuk van (ok a 30 körös távolságot talán még megfogják:), 1/A topjában meg egyenesen bosszantóan felesleges ha jól érzem. túl erősen a harcosokra, és az őket ellátó elfekre/törpökre hegyezi ki a játékot, ami szerintem nagy arculcsapása az alsó négy szintnek. mindkettőt ildomos lenne mondjuk a támadó ország értékének X%-ában meghatározni, így 5ik szinten is lenne foganatja, és nem 10 körre gömböznénk felfelé, hogy kit lopjunk, és 1. szinten se lehetetlenítené el a klasszikus harcos-tolvaj-varázsló egyensúlyt. vagy B terv: legyen mindez kör(távolság)függő. de így ne maradjon. szerintem. |
Quote:
|
Itt azt szeretnem kerdezni, hogy pontosan akkor melyik javaslat van most megfontolas alatt? Mert mintha ez a tema behalt volna :)
|
Quote:
|
A probléma többrétű.
Az addig rendben van, hogy ne legyen 0 hekis ütés. DE! Sajnos lehet országokat hatalmastávolságokról is támadni fokozással ami a szembemenetelt, visszatámadást elképesztően megnehezíti. Ezt a helyzetet tehát együtt kell kezelni. |
Szerintem a támadó és védő földterületét kéne alapul venni és nagy különbség esetén annyi maluszt adni rá hogy a támadó a szerzett földel együtt se tudjon messzire kerülni x körig(a szerzett föld nagysága max annyi lehetne hogy egyforma hektárra kerülhetnének)-tehát a valahogy a körtávolságát fixálni-bár nem tudom hogy ez mennyire megoldható
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |