Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ujraindulás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1353)

laziga 01-29-2007 07:22

ez engem is idegesít , már mint az hogy verek valakit oszt szintett lép azt szerintem se lehessen.

karesz6 01-29-2007 12:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 69893)
Ha megtiltanád, akkor meg lehetne oldani, hogy valaki ne léphesen soha szintet.

Jaja. Elég idegesítő lenne ha épp szintet készülnék lépni és valaki rám küld 40 körről 1 katonát és emiatt maradnom kéne. :p :p

Remedy 01-29-2007 13:04

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69894)
Jaja. Elég idegesítő lenne ha épp szintet készülnék lépni és valaki rám küld 40 körről 1 katonát és emiatt maradnom kéne. :p :p

En ugy csinalnam, hogy csak akkor ne lehessen szintet lepni, ha 1 koros a sereg....

karesz6 01-29-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 69897)
En ugy csinalnam, hogy csak akkor ne lehessen szintet lepni, ha 1 koros a sereg....

Sztem az úgy már nem rosz. Vagy mint a zéróstartnál hogy a szintlépéstől függetlenül még beér a sereg.

Synkel 01-29-2007 13:46

Nem jó ez sem. Kiárultam, tök üres orival ott állok, erre nekem jön valaki, és nem tudok szintet lépni. Vagy beveszem a sereget- ezáltal kitolódik a szintlépés- vagy pedig hagyom, hogy 1-2-3 sereggel lefosszák a szépen egy csomóba gyűjtött tartalékomat. Engem is zavart, mikor A-ban 5 sereggel támadtam az üres orit, az meg lefordult 10 perccel kv előtt, de hát ez van:)
Ennyi menekülési útja legyen már a célpontnak is, ha már visszaütni nem tud.

Synkel 01-29-2007 13:48

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69898)
Sztem az úgy már nem rosz. Vagy mint a zéróstartnál hogy a szintlépéstől függetlenül még beér a sereg.

Ez meg végképp marhaság:)
Zérónál is csak akkor ér be a sereg, ha 5-dik szinten a saját csoportodba zérózol. Érdekes lenne, ha 1-ből le lehetne ütögetni 5-be, vagy 3-ból 2-be...
Nonszensz

karesz6 01-29-2007 13:50

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 69920)
Ez meg végképp marhaság:)
Zérónál is csak akkor ér be a sereg, ha 5-dik szinten a saját csoportodba zérózol. Érdekes lenne, ha 1-ből le lehetne ütögetni 5-be, vagy 3-ból 2-be...
Nonszensz

1 ből az 5 be nyilván nem. :D Az tényleg vicces lenne. De ha valaki menekülve lép fel és nem töküres védelem nélküli kiárult orival akkor sztem a 3 ból a 2 be már nem annyira vészes és ez nyilván csak akkor ha még a 3 ban indult a támadás.

Valezius 01-29-2007 13:51

Nem akartam ide írni, azt se értem, hogy mit keres ez még itt. :)
De ne szórakozzunk már, ha valaki kiharcolja a szintlépést, akkor hadd lépjen már amikor ő akar, bármikor.
Az újrázást nem kell kiharcolni, egyébként is, ha újrázni akarsz vagy szabizol és kibirod még azt a 72kört, vagy megvárod, míg mindenki átmegy rajtad, mert logikus, hogy ezt fogják tenni, tehát nehogy már meglepődj rajta.

Másrészt ki az, aki nem íadni oda a havernak a pénzét, ha neki úgyse kell, ne legyünk már ennyire álszentek. :cool:

Valezius 01-29-2007 13:54

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69922)
1 ből az 5 be nyilván nem. :D Az tényleg vicces lenne. De ha valaki menekülve lép fel és nem töküres védelem nélküli kiárult orival akkor sztem a 3 ból a 2 be már nem annyira vészes és ez nyilván csak akkor ha még a 3 ban indult a támadás.

Remek és hogy akarnád szabályozni? Látom vicces kedvetekben vagytok :)

Synkel 01-29-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 69922)

És ugye B-ben nézi valaki a krónikát, hogy egy nemlétező ori támad, ráadásul védett célpontot. Akkor én majd megállok a G topjában, és figyelem a szabis orikat. Mikor mentek szabira, kiárultak-e meg hasonlók. Ez egyébként is szokásom, mert gyakran igen szépeket lehet lopkodni abban a pár percben míg felkészül a szintlépésre. Nyugi, ki tudom számolni a sereget is, amit ki kell küldjek, és majd a kövi szinten utoléri a célpontot...
Ha veled történne ilyen, akkor is tetszene a lehetőség, vagy idejönnél indítványozni, hogy nem jó az ha kövi szintre is utánad mennek a seregek?

All times are GMT +1. The time now is 23:59.