![]() |
Vagy Béla :D
|
Babi néni... :D :D
amúgy a kufár, kofa szerintem egész jó... :) |
nepper
díler |
ha rablók elleni szem, akkor zsandár. Egyébként meg raktáros, szvsz.
|
Quote:
|
Quote:
A +piac miatt a kufár egyébként jobb név, csak nagyon szürke. :) |
Quote:
|
bár nem fedi jól a személyiséget, de arra gondoltam, hogy lehetne a neve kincstárnok.
És hogy valami köze legyen a kincstárhoz is, a drágakövek eladásánál +10%-ot kaphatna, merthogy jó összeköttetései vannak :) |
Quote:
De a nyitó hsz még nem a topic tartalmát fogja tükrözni... De amúgy teljesen mindegy szerintem, hogy mi lesz a neve, de ha már kereskedő #2, meg amúgy is, nekem egyszerűnek, és közérthetőnek tűnik a kofár. De majd Ati eldönti mi legyen a neve. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vagy söt azon filozok hogy kb 12 vagy 24 orára hosszabitom meg a piacon lévő árut vagy ez már nagyon elvetemült ötlet?? mondjuk éjjel jönne haza de én nem akarok felkelni, igy bepöckölöm a 12 orát addig csak felébredek:D ez hülye indok de .. meloznom kell menni és nem jutok nethez, ergo ha belököm a 12 orát akkor addig hazaérek és nem megy kárba a vért verejtekezve öszeharácsolt cumom:D mondjuk engem a melohely nem érint, de szerintem sok embert igen |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na ja az első ötletem hülyeség már rájöttem, de ez a 12/24 ora kiválasztás tetszene, és sok embernek is aki ezt a szemit választaná és mondjuk 8 oát nem tud lenni |
Quote:
Érdemi hozzászólás: Én maximum csak a 12 óra, 24 óra kiválasztást támogatnám. Árat ne változtasson, akkor már sok lenne. Jó az, hogy meg lehet hosszabbítani háromszor. Ha árat szeretnél változtatni, akkor hagyod, hogy hazajöjjön, és kirakod kézzel. Ennyit már csak meg kelljen tenni. |
Quote:
Quote:
Quote:
Ha már meghosszabbíthatom a kinnt létét, akkor az árát is változtathassam meg a piac aktuális alakulásához mérten. Azért 72 óra (3x24) alatt szoktak mozogni az árak, ha nem tudok alkalmazkodni, akkor felesleges meghosszabítanom a kinntlétét, mert úgyse veszi meg senki, ha lement közben az ár. Ezt kéne úgy megoldani, hogy teljesen úgy működjön, mintha hazajött volna, és visszaraktam volna. Csak ezt a kereskedő#2 csinálja meg helyettem. |
másnak nem hiányozna az árváltoztatás, csak nekem? :p Úgy megoldani, hogy visszatéréstől számítva 30-180p múlva érne ki piacra, mintha kézzel raktuk volna vissza, és közben a hosszabbítással meg lehetne változtatni az árat... :)
A piacon 1 nap alatt azért változnak az árak, nem hogy 3 nap alatt! Akkor már a cuccok árát is hozzá kéne módosítani, főleg, ha eladásra rakjuk ki, nem raktárnak. Ha raktárnak használnák a piacot akkor lényegtelen, hogy tudjuk-e módosítani, mert ha ügyesen választunk árat, akkor ugye nem veszik el hazafele, és ezzel a cél elérve. Viszont nem hiszem, hogy ennek a személyiségnek a piac raktárráválását kéne szorgalmaznia, ezért mindenképpen praktikus lenne az ármódosítás lehetősége. |
Quote:
Számokban tekercs 1000 - frissíteni lehetne 8-900 - 1100-1200 katona 12000 - frissíteni lehetne 9600-10800 - 13200-14400 Ezzel nem lehet úsztatni senki cuccát, nem lesz könnyebb az utalás sem... Tehát szerintem egy ilyen beleférhetne.... Nem látok jelenleg hátulütőjét, ami miatt ezt ne lehetne kivitelezni. A súgóban is meg lehet egy példával egyszerűen fogalmazni... |
Nos, szerintem meg ha art akarsz valtoztatni, megvarod, mig hazajon.
Az arvaltoztatas vagy sok kiskapura adna lehetoseget, vagy agyon kellene szabalyozni. Egyiknek sem latom semmi ertelmet... |
Quote:
|
Quote:
Vagy epp szuksegem lenne surgosen a sajat kovemre (lovamra, barmire), de vki alapakolt 2 millat... Sebaj, alamodositom es jo esetben felora mulva mar el is erheto az enyem... Ez igy nem jo. :) |
Quote:
meghosszabbítom a visszajövetel előtt 3 órával, változtatok az áron. Letelik a 3 óra, hazafele tart. Az ezt követő kv-t után úgy viselkedik, mintha kiraktam volna kézzel, szóval 30-180p múlva ér ki az új áron. (most végiggondolva még az az előbb említett 1kv sem tűnne el... :)) |
Quote:
|
Quote:
De hogy a sajat szavaiddal eljek: "szoval ha epp arat akarok modositani, megvarom mig hazaer". :) |
Quote:
ez agyonszabályozás? :eek: akkor a piac jelenleg agyon van szabályozva, mert így működik... :p Csak azt szeretném elérni, hogy az ármódosítás ugyanúgy viselkedjen, mintha kézzel csináltuk volna. Azzal a kivétellel, hogy ezt a gép csinálja, és nem rabolhatják el. Amúgy meg mit számít, hogy "agyon" van-e szabályozva? Ez a felhasználónak nem tűnik fel, amikor beír egy számot, és ráklikkel a gombra. (de szerintem nincs agyonszabályozva) Quote:
|
Quote:
ha el akarod adni, akkor az jó eséllyel 24 kör alatt sikerül, ha meg nem megy hazaengeded és átárazod. ennyi |
Quote:
Amúgy meg nem értem, hogy miért tiltakoztok ennyire. Nem ad okot csalásra, (még egyszer mondom) ugyanúgy viselkedne, mintha kézzel raktad volna ki. Akkor meg mi a gond?? :confused: Azt hadd kérdezzem meg Atitól, hogy technikailag megoldható lenne? (még ha picit talán bonyolult is... :D) |
Quote:
Nem mindegy hogy 3 óra múlva tudsz valamit kitenni és utána pár kör amíg kiér, vagy azonnal lehúzod az árát.... Hidd el alapjaiban rengethetné meg a játékot; nem gondoltad át igazán. Remynek véletlenül igaza van:) |
Quote:
gyorsan összefoglalom mire gondoltam: Kirakok valamit 1000 arany áron. Letelik 21 óra, megjelenik a meghosszabítás gomb, meg mellette egy doboz, ahova az új árat írhatom. Beírom, hogy 800 ráklikkelek a gombra. Ekkor az áru 1000 aranyért van még mindig kinn! Letelt a 3 óra, elvileg hazafelé tartana, de nem ezt teszi, hanem megvárja a kv-t és utána a program automatikusan visszarakja 800 arany áron, és ugyanúgy 30-180p múlva megjelenik piacon. (ezt értem azon, hogy teljesen úgy viselkedik, mintha kézzel raktuk volna ki). Vagy ha a körváltásos rész nem megoldható, akkor lehetne így: Kirakok valamit 1000 arany áron. Letelik 21 óra, megjelenik a meghosszabítás gomb, meg mellette egy doboz, ahova az új árat írhatom. Beírom, hogy 800 ráklikkelek a gombra. Ekkor az áru 1000 aranyért van még mindig kinn! Letelt a 3 óra, elvileg hazafelé tartana, de a meghosszabítás miatt egyből "visszakerül" a piacra, mint új áru, szóval 30-180p múlva jelenne meg. (itt nincs benne az a kv, amíg elvileg hazaérne). Szerintem mindkettő elfogadható, és nem lehetne olyan dolgokat megtenni vele, amit amúgy kézzel ne tehetnénk meg. Remélem nem túl nagy vágy az, hogy a kufárral eladni is tudjak ne csak raktározni... :) |
Hallgatás, egyetértés? :)
Ati: technikailag ez megvalósítható lenne, amit fentebb vázoltam? |
Quote:
|
Quote:
Arra, hogy árat lehessen változtatni a meghosszabítások alkalmával, és ezután az áru úgy viselkedjen, mintha kézzel raktuk volna vissza. :) Bővebben: itt |
Quote:
|
Quote:
Fontos lenne, hogy tudjuk követni az árváltozást, ha el akarunk adni valamit (legalább is nekem hiányzik belőle ez a cucc, enélkül csak a tartalékot éri meg meghosszabítani, de a piac nem raktár...:p). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:37. |