Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

Ati 04-22-2009 18:41

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208897)
A poén az, hogy megint a kezelőfelületet szeretné frisíteni, pedig már egyszer volt :o

Ezért tettem ezt a hibaüzenetet be, mert a flash tartalom frissítése trükkös lehet... Sose tudod, hogy frissítette-e, vagy sem... Reload, Shift+reload, addig nyomkodd, ameddig be nem enged.

[HTPA]GeeForce 04-22-2009 18:43

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208878)
Én meg kifejezetten azt mondanám, hogy NE csapatba menjen, hanem a karakterekkel egyénileg:
1.: Így egyszerre 3 mob-ot is tudsz ütni, ami egyértelműen előnyös
2.: Több tp-t kapsz. Ha csapatban mész, minél többen vannak a csapatban, annál több tp NEM keül kiosztásra, és még ezen felül a karakterek közt is eloszlik...
3.: Kevésbé unalmas szerintem. Mert így folyamatosan tudod csinálni, váltogatni a karakterek között, és folyamatosan támadni, tovább váltani, támadni, tovább váltani, st.b, míg, csapatban végig kell várnod a harcot, ami Nekem uncsi volt...
4.: Nem kell várnia az egyik karakternek a másikra. Ha a csapatban az egyik karakter ép-je lemegy, hiába van a másik kettőnek nagyon sok ép-je még és tuna támadni, meg kell várni míg a harmadik kari ép-je is feltöltődik ami akár 3-5 perc is lehet. Addig áll az egész...

Nem kell még 6.-8. szinten takarítókat ütni. Ott a kutya, azt már tudod gond Nélkül 4-5 tanulás után megállás Nélkül ütni, és majd 12.-13. szinttől rámenni vagy 14. szinttől a takarítókra! Utána később mehet persze erősebb lény is...

Alapvetően egyetértek, Swiss, bár hogy őszinte legyek nem értem mit akarsz az ÉP-mtől. :D Szombaton volt az már szerintem 170 is... :)

Annyit tennék hozzá Dus hsz-ához, hogy szerintem simán le lehet küldeni egy takarítót 8-as szinten.
Főleg most, hogy resetelve vannak a követelt pontok tanulásnál, meg vannak segítők...
Sőt, szerintem már előbb is lehet takarítót ütni.
Irtó gyorsan lehet fejlődni.
PIllanatok alatt összekukáztam valamelyik nap is 1700 TP-t, amiből ma megtanultam egy rakás képességet, hála Atinak. :D

Most már mindent tudok a hajózással csinálni, már csak türelem kell... (matrózképzés)

Dus 04-22-2009 18:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208901)
Ezért tettem ezt a hibaüzenetet be, mert a flash tartalom frissítése trükkös lehet... Sose tudod, hogy frissítette-e, vagy sem... Reload, Shift+reload, addig nyomkodd, ameddig be nem enged.

De frissítés után visszamegy a bejelentkezéshez, és amíg le nem telik z a jónéhány perc, nem a frissítős üzenetet dobja fel, mert az, hogy már be vagyok-e lépve, az hamarabb ellenőrzödik :)

[HTPA]GeeForce 04-22-2009 18:44

Általánosságban mindenkinek mondom én is, hogy egyedül farmolja a mobokat... NE csapatba. Nyisson 3 explorert, és 3 karival 3 mobot verjen. Pikk-pakk megy a fejlődés.

Dus 04-22-2009 18:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208902)
Alapvetően egyetértek, Swiss, bár hogy őszinte legyek nem értem mit akarsz az ÉP-mtől. :D Szombaton volt az már szerintem 170 is... :)

Annyit tennék hozzá Dus hsz-ához, hogy szerintem simán le lehet küldeni egy takarítót 8-as szinten.
Főleg most, hogy resetelve vannak a követelt pontok tanulásnál, meg vannak segítők...
Sőt, szerintem már előbb is lehet takarítót ütni.
Irtó gyorsan lehet fejlődni.
PIllanatok alatt összekukáztam valamelyik nap is 1700 TP-t, amiből ma megtanultam egy rakás képességet, hála Atinak. :D

Most már mindent tudok a hajózással csinálni, már csak türelem kell... (matrózképzés)

Azzal, hogy egyszer leütöd, és utána 3-4 percet vársz a visszatöltődésre, sokkal jobban lassítod a haladást, mintha csapatban mennél. Szóval akkor inkább menjen csapatban :)
Olyat kell ütni, akit megállás nélkül szétütsz, sokat egymás után...szinte bármennyit...a takarító, 8. szinten biztos nem ilyen :)

Ati 04-22-2009 18:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208903)
De frissítés után visszamegy a bejelentkezéshez, és amíg le nem telik z a jónéhány perc, nem a frissítős üzenetet dobja fel, mert az, hogy már be vagyok-e lépve, az hamarabb ellenőrzödik :)

Most már (majd, ha felkerül) akkor is hamar lehet belépni, amikor épp régi kezelőfelülettel próbáltál. Ezt leszámítva elvileg szakadás után már hamar be lehet lépni.

Ati 04-22-2009 18:49

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 208904)
Nyisson 3 explorert, és 3 karival 3 mobot verjen. Pikk-pakk megy a fejlődés.

1, Nyugodtan lehet egymás után is. :)
2, Egy balakon belül, külön fülekben is meg lehet nyitni több karaktert, 1 explorer (vagy más böngésző) elég tehát hozzá.

Phoenix 04-22-2009 18:50

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208899)
Másik dolog, nem nő a hajó mozgáspontja nem nő vissza, ez hiba?

Ati: légyszi erre :)

Ati 04-22-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208899)
Másik dolog, nem nő a hajó mozgáspontja nem nő vissza, ez hiba?

Aham, igaz, most már ez is visszanő. Akkor is, ha csak úgy leteszed valahol.

Ati 04-22-2009 19:58

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208877)
Ati, nem tudom, hogy másnak is előjött-e vag ysem.

összekötök két karaktert, elindulok az elsővel és mikor megállok vele és ráváltok a másik karakterre, az ugyan ott van, ahol eddig és mikor rákattintok, hogy elinduljak vele, akkor oda ugrik, ahol már amúgy is lennie kéne.

ez már kétszer jött elő nekem

Ez ugye azóta (új belépés után) nem jött elő már senkinél?

All times are GMT +1. The time now is 00:42.