[HTPA]GeeForce |
04-22-2009 18:43 |
Quote:
Originally Posted by Dus
(Post 208878)
Én meg kifejezetten azt mondanám, hogy NE csapatba menjen, hanem a karakterekkel egyénileg:
1.: Így egyszerre 3 mob-ot is tudsz ütni, ami egyértelműen előnyös
2.: Több tp-t kapsz. Ha csapatban mész, minél többen vannak a csapatban, annál több tp NEM keül kiosztásra, és még ezen felül a karakterek közt is eloszlik...
3.: Kevésbé unalmas szerintem. Mert így folyamatosan tudod csinálni, váltogatni a karakterek között, és folyamatosan támadni, tovább váltani, támadni, tovább váltani, st.b, míg, csapatban végig kell várnod a harcot, ami Nekem uncsi volt...
4.: Nem kell várnia az egyik karakternek a másikra. Ha a csapatban az egyik karakter ép-je lemegy, hiába van a másik kettőnek nagyon sok ép-je még és tuna támadni, meg kell várni míg a harmadik kari ép-je is feltöltődik ami akár 3-5 perc is lehet. Addig áll az egész...
Nem kell még 6.-8. szinten takarítókat ütni. Ott a kutya, azt már tudod gond Nélkül 4-5 tanulás után megállás Nélkül ütni, és majd 12.-13. szinttől rámenni vagy 14. szinttől a takarítókra! Utána később mehet persze erősebb lény is...
|
Alapvetően egyetértek, Swiss, bár hogy őszinte legyek nem értem mit akarsz az ÉP-mtől. :D Szombaton volt az már szerintem 170 is... :)
Annyit tennék hozzá Dus hsz-ához, hogy szerintem simán le lehet küldeni egy takarítót 8-as szinten.
Főleg most, hogy resetelve vannak a követelt pontok tanulásnál, meg vannak segítők...
Sőt, szerintem már előbb is lehet takarítót ütni.
Irtó gyorsan lehet fejlődni.
PIllanatok alatt összekukáztam valamelyik nap is 1700 TP-t, amiből ma megtanultam egy rakás képességet, hála Atinak. :D
Most már mindent tudok a hajózással csinálni, már csak türelem kell... (matrózképzés)
|