![]() |
Quote:
|
Quote:
Ő nem érdemelte volna meg az anarchot, jelentettem, megbeszélt ütést akart? |
Quote:
|
Quote:
Mind a ketten megérdemelnétek az anarhot. Te is, ő is... |
Quote:
|
Quote:
1. Ő pénzt kért 2. Te belementél Mit vársz? Jelented az üzit és csak a te kedvedért valaki a nap 24órájában a gépet figyeli, hogy reagálhasson? Vasárnap van. Amig neked ez szórakozás másoknak munka. Mondjuk ezt is szem előtt tarthatnád... de ezt már mondtam a külsőn is. |
Quote:
Ezekszerint: máma támadtam, máma kértek pénzt, jelentettem az üzit, és hopp a csoport alján vagyok.:eek: :eek: |
Meg még mielött belementem, jelentetttem az üzit, akkor mér nem ment át anarchba? Azt olvastam hogy ha azt kérik hogy had fosszák az orimat azért is jár anarch.
|
Quote:
Elég zavarosan fogalmazol. Mondhatni egyik hsz-ed üti a másikat, ami kétségeb vonja a szavahihetőségedet. Nah részemről ennyi. Én innen kiszáltam, mert hogy ez nem vezet semmire az biztos. Tsá. |
sirály, javaslom, hogy előbb gondold át azt, amit mondani akarsz.
nem értem, ha valakinek nem tetszik valami a játékban, miért akar azon rögtön változtatni? nem biztos, hogy javítani fog a dolgokon. mivel ez a topic a Megbeszélések témában van (még...), határozottan ellenzem a felvetett javaslatokat. erre a problémára létezik már megoldás, nem kell újabbat kitalálni! |
All times are GMT +1. The time now is 21:44. |