![]() |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Ami változott:
Ami tesztelendő:
Ezen kívül függőben maradt:
Amivel kapcsolatban visszajelzést várok még, a fentieken túl:
És ezzel azt hiszem minden hétvégén felmerült problémán és jelzésen végigmentem... Most kaja, aztán kezdem előkészíteni az e hétre szánt teszteket. :) |
Ebéd közben nyúztam a gépet, ment filemásolás, dekódolás, kódolás, online hallgattam a Danubiust, közben pedig 4 karakter volt bent. Semmi kidobás. Amint a kezdeti "mindent indítsunk el most azonnal" állapotból magáhoztér, nem dobál ki. De még a figyelmeztetésig se jutott el, hogy hé, minjdárt kidoblak.
|
Javaslat csapatos harchoz:
3 karakteremet összekötöm, és megyek harcolni. 3 karakterrel 3x akciózhatnék / csata-kör, de mivel gyorsan lepörög egy kör, nincs időm lapot/böngészőt váltani, és ott is kijelölni a célpontot, és rányomni a "Csináld :)" gombra... Javaslatom az lenne, hogy egy kis jelölőnégyzettel be lehessen kapcsolni (vagy éppen ki), hogy a követők végrehajtsák ugyanazt az akciót, amit a vezér (természetesen, ha ki van tanulva náluk... Pl.: Rúgás). Ha pedig nem 1 játékos állítja össze saját 3 karakterét, hanem mondjuk több játékos, és saját akciókat akar indítani, akkor egyszerűen kiveszi a pipát a jelölőnégyzetből, és azt csinál, amit akar, a vezértől függetlenül. |
Quote:
|
Folytatás itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3458
|
All times are GMT +1. The time now is 05:23. |