Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

Ati 04-27-2009 11:50

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209474)
Nekem is ezt írja...

Te is töltsd akkor újra az oldalt. Tényleg kell hozzá.

BimmBimm 04-27-2009 11:50

Beengedett...

BimmBimm 04-27-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209476)
Te is töltsd akkor újra az oldalt. Tényleg kell hozzá.

már kinyagdult az F5-öm tőle:) Ctrl + F5 meg miegymás...
De végülis bezártam a böngészőt és újranyitva jó

Phoenix 04-27-2009 11:52

Na a Firefox újraindítással engedett be :)
Azt nem láttam, hogy írtál :)

Ati 04-27-2009 11:53

FRISSÍTÉS!

Ami változott:

1. Jónéhány lista abc sorrendbe került. Varázslatok, piaci áruk, leltár.
  2. Energiaszívás hatásfoka bekerült az eseménybe.
  3. Piaci javítások: ha nem bírod el, nem veheted meg; illetve a nagyobb összegű pénzeket is fel tudod venni. (Ezek már tegnap bekerültek.)
  4. Csataesemények színezése. A varázslatokat nem színeztem, előbb a reakciókra vagyokkíváncsi. Zöld a bevitt sikeres sebzések, piros a kapott sebzések, sárga a segéd elvesztése. Minden más maradt fehér.
És még mindig van a listámon a hétvégéről, mielőtt rátérhetnénk az e heti témára... :)

BimmBimm 04-27-2009 12:04

A színezést nagyon jónak tartom, sokkal átláthatóbb lett!

Padlócsempe 04-27-2009 13:09

Nagyon tetszik a színezés!

Lenne egy-két felvetésem: Lehetne-e egy panel, ahol jelzi az online játékosokat, és lesz-e lehetőség így privát beszélgetéseket folytatni.

Valamint továbbra is javaslom, hogy tárgy feláldozása előtt kérdezze meg, hogy tutibiztos fel akarom-e áldozni a tárgyat, és ha egynél több tárgyrtól van szóü, akkor eldobásnál, tárgy felvételekor és feláldozásnál kérdezze meg, hogy mennyit szeretnél eldobni, felvenni, feláldozni.

Ati 04-27-2009 13:16

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 209485)
Lenne egy-két felvetésem: Lehetne-e egy panel, ahol jelzi az online játékosokat, és lesz-e lehetőség így privát beszélgetéseket folytatni.

Nem szándékozom az online játékosokat kilistázni. Manapság túl nagy cécó van az adatvédelem és a magánszféra körül. Ha valakivel útközben találkozol, akkor összeálltok csapatba, és lehet privátban beszélgetni a csapat-cseten.

Levelezés eredetileg volt tervezve, a játék világába beleillő módon (postán feladod az üzenetet stb.), és emiatt elég körülményes, ezért egyelőre kivettem ezt a modult.

Ati 04-27-2009 13:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209269)
Felszedtem őket, és elértük a királyt.

Megtámadtuk, és elkezdtük ütni. Varázsolni egyikünk sem tudott rá, bár elméletileg lehetséges...
Mindig azt írta ki, hogy "nincs itt".

Ez a fele felírva nekem, később fogok vele foglalkozni. Ritka eset, amikor a csata indításával egy pillanatban a mob éppen odébbment.

BimmBimm 04-27-2009 13:36

Tegnap történt az eset, hogy kézikocsikámmal a mólónál voltam ahol épp Swiss dobálta ki a cuccait a szekerekből. A másik karimmal odamentem hogy elvigyem a kocsit, de szinte lehetetlen volt, mert mire megfogtam volna a lista frissült mert Swiss újabb cuccot kidobott és kiírta hogy nincs is tárgy ott. Mikor megáltt egy kicsit akkor fel tudtam venni a kocsit.
Nem tudom hogy lehet e ennek tenni valamit, vagy szólni kell Swiss-nek hogy bírjon magával:D

All times are GMT +1. The time now is 15:00.