![]() |
Ati, szép kereszteződés, de biztos ilyennek kéne lennie?? :D
A kép: http://kepfeltoltes.hu/view/090423/f...toltes.hu_.jpg Viszont örömmel jelentem, hogy nagyon hamar be tudtam lépni szakadás után :) |
Quote:
A szakadás utáni belépésről köszi a visszajelzést. Ma (kopp-kopp-kopp) nem szakadtam, így nem tudtam még élesben kipróbálni. :) |
Ezt pedig egyszerűennem bírtam kihagyni. :D
|
Én is arra hajtottam, de amikor beléptem újra, akkor nem írt ki újat :) Gondolom el kell telnie x időnek :)
|
Kicsi kényelmetlenség, hogy a szokott címen mostantól kétszer kell beírni ugyanazt a felhasználói nevet és jelszót... Ez csak a teszt idejére van így, meg később sztem nem is így fog működni, szóval emiatt ne aggódjatok nagyon. :)
Cserébe viszont a címlapon láttok most 2 toplistát: bal oldalt a klántoplistát, jobb oldalt a karakter-toplistát. A klántoplista napi frissítésű, és jelenleg nem teszteljük, de ez a jövőhetet már azért egy kicsit sejteni engedi. ;) A karakter-toplista valós idejű, és bevallom azt hittem valaki más lesz az élen. ;) Ezek egyelőre csak azért kerültek fel, hogy a hétvégén egy kicsit kiélhesse mindenki az egészséges versenyszellemét. :) Már ami a jobb oldalt illeti. A bal oldal pedig jövőhéten jön. Klánok, városok, termelés, adók, és ha nagyon jól hanadunk a tesztekkel, akkor akár még ostrom alá is vehetnek a banditák pár várost... :) De ezekről bővebben majd a jövőhéten. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gratula Phoenix az első helyért ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a csatornakirálynak elvittem a fogakat akkor miért kell megtámadnia?? :mad:
Így azért ez gonoszság volt tőle... Nem baj, harmadik küldi meg van :) |
Szerintem a motiváció és a parancsnokság nem csak a segítők maximális számát növelhentné, hanem a toborzási időt csökkenthetné...
Motivációval tickenként nem 10, hanem 15, míg parancsnoksággal 20%-kot jó lenne ha nőne a toborzás. Így minden Nélkül 9 perc, motivációval, 6 perc, míg parancsnoksággal 4 perc egy segítő toborzása. Ez nem lenne akor nagy dolog, hiszen az alap segítőkkel nemmegy sokra az ember (9 db-al igen, de nem annyira mint 9 elittel pl)... Ezen felül viszont a katonaképzés, elitképzés, matrózképzés és kalózképzés ideje jó úgy ahogy van :) |
Az utóbbi 5 percben már másodszorra fagytam ki!!!
Mindkettő a villámcsapás varázslat után volt. Egyszerűen nem kaptam utána több adatot a szervertől! Minden ott volt, csak nem tudtam mozogni, akciózni, stb. és bármit próbáltam csinálni, nem reaált. De frissítésig (én frissítek) minen ott volt előttem! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1. Phoenix1 (#41) 2. csabi2 (#12) 3. Swiss3 (#31) 4. Dus3 (#10) 5. Balazs (#63) 6. Redback1 (#50) 7. Gee1 (#14) 8. Rider2 (#48) 9. Tsobi1 (#44) 10. Dus2 (#9) 11. Starlark (#7) 12. Csempe1 (#73) 13. Roni (#56) 14. laci2 (#18) 15. Swiss1 (#29) 16. Swiss2 (#30) 17. Redback3 (#52) |
Quote:
2. csabi2 (#12) 3. Swiss3 (#31) 4. Dus3 (#10) 5. Balazs (#63) 6. Redback1 (#50) 7. Gee1 (#14) 8. Rider2 (#48) 9. Tsobi1 (#44) 10. Dus2 (#9) 11. Starlark (#7) 12. Csempe1 (#73) 13. Roni (#56) 14. laci2 (#18) 15. Swiss1 (#29) 16. Swiss2 (#30) 17. Redback3 (#52) |
nagynehezn szenvedek a hajóépítéssel, (folyamatossan be akar záródni az IE:() meg is lett a hajóm, raktam rá vitorlát, de a táblázatban nem frissült, kinéztem térképre és azóta nem találom a hajóm.. :o
|
Quote:
|
Helyi menü = saját karakteredre katt rá :)
|
meg is lenne, de szerelés közben, nem mutat olyat.. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ati, harmadik küldetéssel kapcsolatban történt ez meg velem.
a három karakternek egyenként volt 3,3,4 jeges maci foga. Szöviben lementem a csatornába, oda értem a csatorna királyhoz és csak az első (szövivezér) karakter kapta meg a tp-ét, meg hogy befejzte a küldit és ő tőle el is tűntek a fogak, viszont a másik két karakternek megmaradtak és nem is kapták meg a teljesítésért a jutalmat. utána két csatorna őr támadt rájuk, hősiesen küzdöttek, de végül alulmaradtak :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem vagyok telhetetlen |
sikerült megtalálnom a karakterlistát a jobb oldali fehér alapon, fehér betükkel.. ha kijelölöm, csak akkor látszik..
|
Quote:
|
Vettem a piacon fehér varázsitalt.Azt honnan lehet szerezni?
|
Azt a nagy szigeten egy olyan ker.poszton, ami mellett van egy farm.
|
Azaz jobb felül :)
|
Javaslom, hogy a feláldozás kiválasztása után kérdezzen rá a játék, hogy biztosan fel akarod-e áldozni az adott tárgyat. Mert nagyon könnyen elcsuszhat az ember keze, és egy 1 millás értékű tárgy, hopp odalett.
Valamint mikor eldobunk valamit, megkérdezhetné, hogy mennyit szeretnénk eldobni, mert elég unalmas mondjuk ha 100 darab van valamiből, százszor kijelölni, eldobni, kijelölni eldobni... |
Tsyltől és Liontól még mindenképp várnék beszámolókat. Azt látom, hogy játszotok, de egy betűt nem írtatok még. Köszi.
|
Lion és Tsyl kivételével mindenkinek csökkentettem a tanulási szükségleteit, hogy minél több dolgot ki lehessen próbálni. Őket továbbra is arra kérem, hogy itt is adjanak magukról valami életjelet, különben tesztelésre fog kerülni a játékbeli fagyasztás, hátha akkor felfigyelnek arra, hogy ide is kellene írni valamit, ha már egyszer tesztelés van... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |