Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

Ati 04-22-2009 18:08

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208877)
Ati, nem tudom, hogy másnak is előjött-e vag ysem.

összekötök két karaktert, elindulok az elsővel és mikor megállok vele és ráváltok a másik karakterre, az ugyan ott van, ahol eddig és mikor rákattintok, hogy elinduljak vele, akkor oda ugrik, ahol már amúgy is lennie kéne.

ez már kétszer jött elő nekem

Lépj be légyszi újra, és megjavul. Nem írtam át, hogy új verziójú klienssel engedjen csak be.

Dus 04-22-2009 18:18

Ati, megint nem enged nagyon sokáig belépni, szakadás után...már 6. perce várok, de még mindig nem enged be...

Ati 04-22-2009 18:20

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208886)
Ati, megint nem enged nagyon sokáig belépni, szakadás után...már 6. perce várok, de még mindig nem enged be...

Ne szivass, azt hittem ezt már megcsináltam. :(

A 3-assal bent vagy. A többivel van a gond? Vagy azzal is volt?

Tripartitum 04-22-2009 18:21

Sziasztok!

Lassan haladok és még az elején vagyok (4. szint). Annak ellenére, hogy figyelmeztetve voltam kipróbáltam még az elején az arénát és meg is haltam (bele kötöttem egy őrbe). Kevés mozgáspont miatt több percig tartott kijönni. Az egerek majdnem megöltek (azt hittem csak el kell taposni őket:))
A felülettel ismerkedtem többnyire, (jó lenne, ha valami fölé viszem a kurzort, akkor kiírná mi a neve).
Ma este folytatom... (eddig csak egy karakterrel mozogtam, este belépek az összessel)
Ami zavaró volt, ha mindent egybe akartam látni, akkor a görgető sávot kellett használnom.
Amúgy tetszik:)

Ati 04-22-2009 18:24

Quote:

Originally Posted by Tripartitum (Post 208889)
Ami zavaró volt, ha mindent egybe akartam látni, akkor a görgető sávot kellett használnom.

Ez alatt mit értesz pontosan?

Phoenix 04-22-2009 18:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208891)

Arra sztem, hogy 1024x768-ban pl firefoxban teljes képernyőre kell tenni, mert különben mindig lehet fel-le görgetni.

Ati: a helyi menüben Obeliszk helyett Obelizsk van :)

Ati 04-22-2009 18:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208894)
Ati: a helyi menüben Obeliszk helyett Obelizsk van :)

Köszi, javítva, majd egyszer fent... :) Vannak szavak, amiket rendszeresen elgépelek... :)

Dus 04-22-2009 18:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208888)
Ne szivass, azt hittem ezt már megcsináltam. :(

A 3-assal bent vagy. A többivel van a gond? Vagy azzal is volt?

A másik kettővel valami kezelő felület bővítés miatt vagy hasonló kellett frisítenem, ezért ugye kilépett...és utána sokáig nem tudtam belépni...

A poén az, hogy megint a kezelőfelületet szeretné frisíteni, pedig már egyszer volt :o

[HTPA]GeeForce 04-22-2009 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208891)

400*300-as felbontása van biztos, és nem fér bele a MUD. :D Bocs, de nem hagyhattam ki...

De ami a lényeg: Nekem a térkép EDDIG SEM esett szét egyszer sem, és most sem! Eddig nálam tökéletes volt a térkép, pedig járkáltam erre-arra, és csináltam ezt-azt. :D

Phoenix 04-22-2009 18:38

Másik dolog, nem nő a hajó mozgáspontja nem nő vissza, ez hiba?

All times are GMT +1. The time now is 04:44.