![]() |
Quote:
Még 2 apró módosítás várja a következő újraindítást, de most ezek miatt nem vágok ki mindenkit... Holnap úgyis lesz több változás is. |
Quote:
|
Két apróság:
Nem lehetne valahogy megoldani hogy jobban láthassam ha egy csatában egy segédem meghal, tudom, hogy írja a csatánál az eseménysorban, de egy körben van hogy odakerül 5-8 sor és mire átbogarásznám már lement egy újabb kör... Pl fölülre az eseménysorba nem lehetne kiírni ha egy segédem meghal? Másik dolgok, de ez inkább csak megjegyzés mert nem sokat lehet tenni ellene: Ha toborzok, katonát és elitet képzek egyszerre akkor az tick-enként 3-sort foglal. Így nem látszik ha éhes vagy szomjas vagyok. Vagy az lenne legfelül? |
Quote:
|
Quote:
|
Hajók, É-K ker.poszt
Sikerült 9-es hajót barkácsolnom...
Sikerült tesztelni a nagyszigetes kereskedelmet, működik a felvásárlás a farmos ker.poszton. |
Quote:
Ezt a verziót használom: 10.0.22.87 |
Ati, én már régebben írtam, de tök jó lenne valami statisztika fül mondjuk a karakter neve mellett és előjönne, hogy miből hányat öltél, hány mozgáspontot, és VP-t használtál el, eddig összesen mennyi sebzést kaptál, mennyit vittél be, hányszor haltál meg, stb. :)
(Ha már, látom, hogy már van valami statisztika, csak Nekünk elérhetetlen :p) |
Quote:
|
Ati: Meglehetne azt oldani, hogyha le akarok dobni valami tárgyat, vagy fel akarok áldozni, akkor előjönne egy felugró ablak, hogy mennyit akarok ledobni/feláldozni?
Amikor a piacra kitetted az 1millió darab rúnakristályt, akkor vettem 1000 darabat, mivel nincs ezer tesztelő, így is jut mindekinek. Eddig nem volt súlya. Most reggel meg kiírja, hogy nem tudsz mozogni :( Le kell dobnom 1000 darabot..egyesével. |
All times are GMT +1. The time now is 18:01. |