![]() |
Ati, amennyiben van egy 4-es szintű hajóm amire szerelek 2 evezősort, és 2 vitorlát.
Képzek 9 matrózt: - akkor melyik fog működni, az evezősorok fullon és egy vitorla - vagy két vitorla és egy evezős sor a többi matróz meg ejtőzik? |
Quote:
|
Quote:
Előttem áll 2 fószer, az egyiket képen akarom vágni. Elindítom az öklömet. Addig, amíg nem ér oda az öklöm az arcához, addig nem ütöttem meg... Hiszen abban a pillanatban lesz megütve, hogy a feje és a kezem között fellép a hatás-ellenhatás törvénye. Ebben a pillanatban van realizálva a célpontom, hogy én melyiket is akartam megütni. A valós életben ez egy azon pillanatban történik, de ez egy számítógépes program, ahol lefutási sorrend van. Tehát előbb kapja meg a sebzést, és csak utána jelenik meg. Mondjuk ez szemmel nem észrevehető gyorsasággal történik meg. Tehát a te (meg az én, és mindannyiunk) szemszögéből nézve mindegy, hogy "körváltás" kezdetén mi a helyzet, és hogy az hogy fut le, mert mi a végét látjuk. Tehát mindegy, hogy az első kör így zajlik le: körváltás kezdete - kiírja a maci életét, majd beviszi a sebzést, és a sebzést levonja az életéből, kiírja a lecsökkent életet - körváltás vége - új kör vagy így: körváltás kezdete - kiírja a sebzést, levonja a maci valós életéből, kiírja a lecsökkent életet - körváltás vége - új kör Mert te szemmel csak annyit látsz, hogy kijelölöd a célpontot, rányomsz, hogy megtámadod, és a következő pillanatban már a csökkentett életét látod, meg hogy megütötted X sebzéssel... De amikor ezt látod, az már az 1. kör vége, és rögtön a 2. körben vagy. Ez olyan, mint a katonaképzés például. Ott is 20%-kal látod indulni, holott nem annyiról indul, mert ha megfigyeled, eltelik egy kis idő, mire 20% lesz az állapot... Mert annyi történik, hogy amint megnyomod a "kiképzés" gombot, azonnal elképzi a katonát 0%-ról 10%-ra, és utána körváltás... Itt indul az új kör. Az a bizonyos "idő" a gomb megnyomása, és a kiírt 20% között... Te már csak azt látod, hogy ennek a "fantomkörnek" a végén 10%-ról felmegy 20%-ra az állapot. És máris indul a 3. kör, ahol majd 20-ról 30-ra változik... Remélem Ati, jól magyaráztam. |
Quote:
|
Quote:
|
Boccs, hogy körváltást írok mindenhova, de a tickváltás/tackváltás nem áll a számra (kezemre). :D
|
Az ÉP pontok körüli kavarra megoldás, hogy az észleléssel már csata előtt meg tudod nézni az ellen ÉP-jét :)
Ati: szval megrúgom a medvét és rámdöl? :) |
Tapasztalat:
Gee1, Gee2, Gee3 egy csapatban volt. Gee1-et követtem a másik 2 karakteremmel. Medvéket öltem. Egyszer csak Gee2-t kivágta a szerver. Gee1, és Gee3 bent maradt a játékban. Ilyen kivágást most produkált először nálam. IE alatt nem dobott le. |
Tapasztalat2:
Gee2-vel visszaléptem a játékba, majd visszaléptem a csapatba is. Újra 3 karakterrel mentem tovább, macira vadászni. 3-4 maci után kivágta Gee3-at... A netemmel, böngészőmmel elméletileg minden okés. |
Tapasztalat3:
Egy medve 89-90 TP-t ér (legalábbis eddig annyit ért), de a 3 karakter között nem osztódik el a 89-90 TP. Gee1 52 TP-t kap Gee2 3 TP-t kap Gee3 1 TP-t kap _______ Ö: 56 TP. A maradék 34 TP-t benyelik a segédek? (Segédet vegyesen vittem, van munkás, katona, elit.) |
All times are GMT +1. The time now is 06:08. |