![]() |
Quote:
Quote:
|
Ja igen, Ati, még egy dolog a tegnapi királyvadászatos történetből: én követtem Geet-t, és azt figyeltem hogy a mozgáspontjaim nagyon összevissza változtak. Sokáig semmi, aztán egyszer csak csökkentek egy nagyot, és így tovább. Magyarul nem folyamatosan csökkentek, hanem szakaszonként, nagyobb (több százas) adagokban.
|
És még egy eset: túlvásároltam magam a piacon, és nem bírtam moccanni. Varázsoltam volna magamra egy Erőt, de az épületen belül nem jön ki a varázslós ablak, csak a "piacozós". Nem lehetne megoldani hogy az épületeken állva is lehessen varázsolni? Vagy ez így van megtervezve, "a boltban tessék viselkedni, nem összevissza hókuszpókuszolni"? :)
|
Quote:
Bizonyos épületekben nem lehet varázsolni. Ilyen a kereskedelmi poszt, az iskola, és az olyan épüketek, ahol a helyi menü az adott épület speciális funkcióját hozza elő. |
Nem tudom, hogy ez így normális-e, de egy 70 HP-val rendelkező medvére 82-t kellett rásebeznem, hogy meghaljon!
Eddig is észrevettem párszor, hogy túl sokáig bírják a mobok, de most konkrétan kiszámoltam. Legutolsó csatám: A csatáért 90 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 4 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 12 életerőt vesztettél. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a medvét. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 4 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a medvét. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 11 életerőt vesztettél. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 2 életerőt vesztettél. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 3 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 2 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Medve Vastaggal kiemeltem a saját támadásaimat. Összeadtam fejben, meg számológéppel is. És 82 sebzés jön ki összesen. A medvének 70 élete volt. |
Quote:
Quote:
Quote:
A végén pedig az utolsó körben nulla után is még se bezheted (azok nélkül is meghalna, de már lendületben vagy, és sebzed): Quote:
|
Quote:
|
Ati: és amikor a mobnak van pl.: 2 életereje és abban a tickben még megrugom egyszer 3 ép-re sebezve, akkor miért támad még vissza a köv. körben?
|
Quote:
|
Quote:
Ezt megértettem, sőt, kis is tapasztaltam. De amit Főniksz ír, azt én sem értem továbbra sem. Hogy [0] élettel miért megy le még egy kör. |
All times are GMT +1. The time now is 20:13. |