Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

[HTPA]GeeForce 04-26-2009 09:36

előjött, hogy a belvárosi ker. posztra belépek, és minden üres.

ui: 1-2 ki-be lépés a ker. psoztra javítja, megjelenik minden.

laci 04-26-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209318)
előjött, hogy a belvárosi ker. posztra belépek, és minden üres.

ui: 1-2 ki-be lépés a ker. psoztra javítja, megjelenik minden.

Ezt jeleztem én is tegnap (204-es hsz.), de nekem rendszeresen előjött, mindenféle területeken.

Phoenix 04-26-2009 09:57

Nekem annyi észrevételem van, hogy a leggyakrabban használt varázslatokat lehessen a Hódítós intézőszerűen feljebb, lejjebb tolni, mert a sok varázslat esetén elég sokáig tart megtalálni, hogy mit is akarok használni.

Ati 04-26-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209321)
Nekem annyi észrevételem van, hogy a leggyakrabban használt varázslatokat lehessen a Hódítós intézőszerűen feljebb, lejjebb tolni, mert a sok varázslat esetén elég sokáig tart megtalálni, hogy mit is akarok használni.

Valami sorrendet oda biztos ki kell majd találni (pl abc), így könnyebben meg lehet találni, hogy mit akarsz használni, nem kell annyit keresgélni.

Phoenix 04-26-2009 10:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209322)
Valami sorrendet oda biztos ki kell majd találni (pl abc), így könnyebben meg lehet találni, hogy mit akarsz használni, nem kell annyit keresgélni.

Vagy az adott varázslatból mindig a legerősebb kerüljön felülre. Pl.: ha tudod a Komoly gyógyítást, de megtanulod Kritikus gyógyítást, akkor az alacsonyabb szintűt vegye ki a listáról.

Ati 04-26-2009 10:07

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209323)
Vagy az adott varázslatból mindig a legerősebb kerüljön felülre. Pl.: ha tudod a Komoly gyógyítást, de megtanulod Kritikus gyógyítást, akkor az alacsonyabb szintűt vegye ki a listáról.

Ha csak pont arra van varázspontod, esetleg tudod, hogy annyit elég gyógyítani, ezért kevesebb varázspontot szánsz rá, akkor ezek is kellenek.

Phoenix 04-26-2009 10:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209325)
Ha csak pont arra van varázspontod, esetleg tudod, hogy annyit elég gyógyítani, ezért kevesebb varázspontot szánsz rá, akkor ezek is kellenek.

Hát nem tudom...a gyógyítás varázslatoknál a VP igény csak nagyon keveset nő, míg a hatása azért elég jelentősen változik. De ha így jó, akkor legyen :)

Ati 04-26-2009 10:18

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209327)
Hát nem tudom...a gyógyítás varázslatoknál a VP igény csak nagyon keveset nő, míg a hatása azért elég jelentősen változik. De ha így jó, akkor legyen :)

Ami biztos, az az, hogy jelenleg a VP és a VP-szükséglet NINCSENEK arányban. Túl sokat lehet varázsolni jelenleg. Vagy a VP lesz csökkentve, vagy az igény a varázslatoknál növelve, de valamelyiket kell, mert a korlátlan varázslási lehetőség semmiképp nem jó.

Phoenix 04-26-2009 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209328)
Ami biztos, az az, hogy jelenleg a VP és a VP-szükséglet NINCSENEK arányban. Túl sokat lehet varázsolni jelenleg. Vagy a VP lesz csökkentve, vagy az igény a varázslatoknál növelve, de valamelyiket kell, mert a korlátlan varázslási lehetőség semmiképp nem jó.

Támadóvarázslatoknál épp azt vettem észre, hogy túl kevés. 1 VP általában 1 ÉP-t sebez. Bármilyen varázslatról is legyen szó. Egy nagyobb csata után akár teljesen lenullázódik és utánna jóideig nem lehet használni. Épp ezért van az, hogy kisebb mob-okat támadok és max gyógyítást használom, amikor szükséges.

Padlócsempe 04-26-2009 10:27

Ezzel nem értek egyet. Csak a tanulási bónusz miatt nincsenek arányban, de ha nem lenne bónusz, akkor nagyjából jó lenne a használhatósága, mert mondjuk a sebzés varázslat, ami már normálisan sebez 20 VP-be kerül, ami a kezdő vp mennyiség, onnantól a szintenkénti 1 növekedés, és a tanulásonkénti 4 (miközben millió mást is kell tanulni, pl. magukat a varázslatokat, egészséget, stb.) nagyon kevés, sok idő eljutni odáig, hogy egy csatában akár 2-szer is varázsoljon az ember, és emellett lassan is regenerálódik.

All times are GMT +1. The time now is 01:45.