Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1/A egyéni csaták megreformálása 0-hekis ütések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1846)

J.Ati 04-30-2008 13:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172327)
Ilyen lehetőség nincs...

Akkor olvasd el még1-szer Ati hsz-ét!;)

Valezius 04-30-2008 13:17

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 172328)

Nem tartom jó ötletnek bevezetni, hogy akinek van pénze az kockázat nélkül garantáltan vigyen földet a másiktól.

Igen, ha ezentúl 100K helyett 250K-t kell elfokozni abban a magasságban, akkor a támadó garantáltan fog földet vinni... :o

Valezius 04-30-2008 13:18

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 172329)
Akkor olvasd el még1-szer Ati hsz-ét!;)

Olvasd el mégegyszer amit beidéztem. :)

Ati 04-30-2008 13:20

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172330)
Igen, ha ezentúl 100K helyett 250K-t kell elfokozni abban a magasságban, akkor a támadó garantáltan fog földet vinni... :o

Feltéve, hogy a 250k értékkel kisebb területen nagyobb a támadóértéke, mint a célpont védőértéke.

Ha egy ennyivel kisebb ország nagyobb támadóerőt képes felállítani, mint a nagy ország védelme, akkor miért ne legyen sikeres a támadás?

J.Ati 04-30-2008 13:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172331)
Olvasd el mégegyszer amit beidéztem. :)

Annak a hsz-nek ez az eleje!

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 172307)
Ennek fényében, a fejlesztések mostani szakaszában 2 dolgot tudok elképzelni:

1, vagy ehhez a részhez egyáltalán nem nyúlunk (sem most, sem később), és marad minden úgy, ahogy most van (100ezer pontos sáv mindenhol),

2, vagy bekerül ez a módosítás, ami elkészült.

Olvasd el az egyes pontot!
Köszi.
Ez nem jött össze;) (ne csak hsz töredékeket másolgass)
És ahogy most áll a dolog elég sok embernek az egyes verzió tetszik.

szerk: Mondjuk én nem vagyok olyan magas hekin ,de egyetértek Atival!
Aki magasabb hekin van az legalább nem fog extrém termelő lenni és védelmet is fog tartani.

Valezius 04-30-2008 13:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 172333)
Annak a hsz-nek ez az eleje!

Olvasd el az egyes pontot!
Köszi.
Ez nem jött össze;) (ne csak hsz töredékeket másolgass)
És ahogy most áll a dolog elég sok embernek az egyes verzió tetszik.

szerk: Mondjuk én nem vagyok olyan magas hekin ,de egyetértek Atival!
Aki magasabb hekin van az legalább nem fog extrém termelő lenni és védelmet is fog tartani.

Quote:

1, vagy ehhez a részhez egyáltalán nem nyúlunk (sem most, sem később), és marad minden úgy, ahogy most van (100ezer pontos sáv mindenhol),

2, vagy bekerül ez a módosítás, ami elkészült.
Hú most eléggé fölidegesítettél gratulálok :)
Olvasd már el mit írt read, nem kell az egészet, elég amit beidéztem.

De leírom ide is:
Quote:

Esetleg ha lesz egy közkedveltebb megoldás.
Remélem(?) sikerült felfogni, hogy milyen lehetőségre gondoltam, ami nincs...

tulip 04-30-2008 14:32

Szerintem ha Ati már elkészítette ezt a modult, akkor had vezesse be. A topklánt úgysem érinti, mert még ígyis túl nagy a távolság, a többség pedig had tapasztaljon egy kis változást. Aztán ha nem jó, lehet még korrigálni később is.

Ati 04-30-2008 14:53

Egy erős kettősséget vélek felfedezni.

Az egyik oldal az, hogy a topos országokat minden alsóbbszintű csoportban szüntessünk meg, mert irreális távolságokban életképtelen országokkal termelnek. Ez szinte mindenkinek tetszett.

A másik oldal pedig az, hogy ugyanez (az életképtelen termelő, védelem nélküli országok legyenek kitéve a támadásoknak) az 1/A-ra ne vonatkozzon, mert ott igenis katonailag éketképtelen, termelő országok kellenek a topba.

Ha egy adott csoportban cél, hogy a csak termelő, és védekezni képtelen országok igenis le legyenek vadászva, akkor egy másik csoportban miért nem cél ugyanez?

Ati 04-30-2008 15:02

Az utolsó néhány hozzászólásból azt látom, hogy valamiért az az általános nézet, hogy ha megtámadnak, akkor el kell menekülni.

Ezekben a beírásokban fel se merült a csata lezajlásának egy másik lehetséges variációja: meg kell védeni az országot.

:(

Kubbi 04-30-2008 16:09

Szerintem ez azért van, mert úgymond nincs mód a visszavágásra.
Ha beüt a sereg, és nem cselekedtél jól, akkor vége elment a hajó...
Ezértis lehet toli nélkül ellenni. Beüt, 10körre feletted van, az ártó hatástalan a 10k pont miatt. Ezért mindenki rágyúr a hadira. Ami persze nem gond. :)

A többi csopiban mivan? Ha leszedik a topból, ujrázik egyet 500kör alatt bőven ott van alattuk, bosszúra éhesen. Mert van kivel harcolni.
Itt nincs ilyen lehetőség. Talán ha kevesebb lenne az elhozható föld. Kevesebb lenne a veszteni, és nyerni való. Tőbb lehetőség lenne átépítkezni harcolgatni.
Vagy valahogy be kellene szerválni még jópár országot a játékba. :)

All times are GMT +1. The time now is 13:41.