![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha egy ennyivel kisebb ország nagyobb támadóerőt képes felállítani, mint a nagy ország védelme, akkor miért ne legyen sikeres a támadás? |
Quote:
Quote:
Olvasd el az egyes pontot! Köszi. Ez nem jött össze;) (ne csak hsz töredékeket másolgass) És ahogy most áll a dolog elég sok embernek az egyes verzió tetszik. szerk: Mondjuk én nem vagyok olyan magas hekin ,de egyetértek Atival! Aki magasabb hekin van az legalább nem fog extrém termelő lenni és védelmet is fog tartani. |
Quote:
Quote:
Olvasd már el mit írt read, nem kell az egészet, elég amit beidéztem. De leírom ide is: Quote:
|
Szerintem ha Ati már elkészítette ezt a modult, akkor had vezesse be. A topklánt úgysem érinti, mert még ígyis túl nagy a távolság, a többség pedig had tapasztaljon egy kis változást. Aztán ha nem jó, lehet még korrigálni később is.
|
Egy erős kettősséget vélek felfedezni.
Az egyik oldal az, hogy a topos országokat minden alsóbbszintű csoportban szüntessünk meg, mert irreális távolságokban életképtelen országokkal termelnek. Ez szinte mindenkinek tetszett. A másik oldal pedig az, hogy ugyanez (az életképtelen termelő, védelem nélküli országok legyenek kitéve a támadásoknak) az 1/A-ra ne vonatkozzon, mert ott igenis katonailag éketképtelen, termelő országok kellenek a topba. Ha egy adott csoportban cél, hogy a csak termelő, és védekezni képtelen országok igenis le legyenek vadászva, akkor egy másik csoportban miért nem cél ugyanez? |
Az utolsó néhány hozzászólásból azt látom, hogy valamiért az az általános nézet, hogy ha megtámadnak, akkor el kell menekülni.
Ezekben a beírásokban fel se merült a csata lezajlásának egy másik lehetséges variációja: meg kell védeni az országot. :( |
Szerintem ez azért van, mert úgymond nincs mód a visszavágásra.
Ha beüt a sereg, és nem cselekedtél jól, akkor vége elment a hajó... Ezértis lehet toli nélkül ellenni. Beüt, 10körre feletted van, az ártó hatástalan a 10k pont miatt. Ezért mindenki rágyúr a hadira. Ami persze nem gond. :) A többi csopiban mivan? Ha leszedik a topból, ujrázik egyet 500kör alatt bőven ott van alattuk, bosszúra éhesen. Mert van kivel harcolni. Itt nincs ilyen lehetőség. Talán ha kevesebb lenne az elhozható föld. Kevesebb lenne a veszteni, és nyerni való. Tőbb lehetőség lenne átépítkezni harcolgatni. Vagy valahogy be kellene szerválni még jópár országot a játékba. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:41. |