![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja és még valami: ma többször előfordult hogy rámentem egy épületre (mondjuk kovácsolni akartam), elsőre üres mezők jöttek fel, és csak úgy sikerült kihoznom a lehetőségeket hogy odébb mentem és visszajöttem.
|
Quote:
|
Quote:
Szoktam kereskedni, szóval nem a nulla pénzt akarom felvenni. :) Oda van írva, történetesen a városi posztnál: Felvehető pénzed: 1.918.400 Ráklikkelek hogy felvesz és nem ír ki semmit meg nem is történik semmi. A másik karimnál ugyanez van csak az összeg 1.200.330. Amióta ez a helyzet előállt, kisebb összeget másik kerposztnál fel tudtam venni, csak ezeket nem. |
Quote:
Laci többfélét akart rányomni, egyik sem ment, pontosan nem tudom mit, mert nem mondta. De az Energiaszívás tutira nem ment. Egyébként jóreggelt. :) ui. ma szaggatottan leszek, mert leltárazunk a boltban, és csak néha jutok géphez. |
Rögtön egy apróság.
IE-ről áttértem FF alatti tesztelésre, és kicsit érdekes volt a belépés. :) Nyitottam egy új FF-ot, és CTRL+T kombóval nyitottam rá +2 új lapot. Mindháromba beírtam a címet, szépen sorban, majd visszamentem az 1. lapra, hogy belépjek. Az első lapon 3x kérte el jelszót (mármint nem a karakterekhez valót, hanem a lap eléréséhez valót), a második 2 lapon pedig nem kérte el egyáltalán, azonnal a karakterbejelentkezős két cella jött be. :) |
Ha van olyan varázsital, ami az Egészséget növeli, legyen már olyan is, ami a Varázspontot növeli :) :p
Gee: Nálam is így van, én úgy néztem, hogy az első azért kell, hogy egyáltalán a szerverhez kapcsolódhassál, a máik kettő meg a klán és a karakter toplista eléréshez kell... |
Quote:
(Az IE nem érzékelte... mindenhol elkért minden jelszót állandóan.) |
All times are GMT +1. The time now is 12:46. |