Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

laci 04-25-2009 19:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209271)
Swiss is a csapatban volt, csak fenthagytátok?

Nem volt velünk.

(na jó, hagyom Gee-t, ne beszéljünk összevissza :))

Ati 04-25-2009 19:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209274)
Bár ezek szerint akkor egy Őrnek nagyobb a védőereje, mint a csatornakirálynak? Mert a csatornakriályt ütötték az elitek, ha jól emlékszem.

Sokkal több.

Dus 04-25-2009 19:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209269)
Az egyik mobnál (azt hiszem hajléktalat vertem éppen) egyszer csak azt kezdtem látni a csatajelentésben, hogy Swiss megütött egy Őrt...
És onnantól kezdve végig Swiss csatáját mutatta nálam.

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209275)
Nem, Swiss és én egy kockán voltunk, egy csapatban, és egy őrt vertünk. Csak a segítőink nem verték az őrt, csak fogták fel az ütéseket. :) De már megmagyaráztad :)

Ezt most már én sem értem :D
Most akkor hajléktalant vagy őrt vertetek??

Ati 04-25-2009 19:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209269)
Az egyik mobnál (azt hiszem hajléktalat vertem éppen) egyszer csak azt kezdtem látni a csatajelentésben, hogy Swiss megütött egy Őrt...
És onnantól kezdve végig Swiss csatáját mutatta nálam.

Quote:

Nem, Swiss és én egy kockán voltunk, egy csapatban, és egy őrt vertünk. Csak a segítőink nem verték az őrt, csak fogták fel az ütéseket. :) De már megmagyaráztad :)

Ha egy kockán vagytok, egy csapatban, akkor miért baj, ha látod, ahogy harcol? Az úgy a jó.

Ati 04-25-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by laci (Post 209276)
Nem volt velünk.

Quote:

Nem, Swiss és én egy kockán voltunk, egy csapatban, és egy őrt vertünk.

Azt hiszem én elvesztettem a fonalat... :)

laci 04-25-2009 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209281)
Azt hiszem én elvesztettem a fonalat... :)

2 külön sztori van. A lényeg hogy a másodikban Swiss nem volt velünk, de Gee látta a harcát.

Swiss 04-25-2009 19:58

Szóval, amiről van esemény lista, az volt délelőtt, akkor ketten voltunk Gee-vel

csapatban és nyomtunk le az őrt, itt nem segítettek az elitek, melyre Ati kimerítő választ is adott hogy miért.

A második eseményél Gee és Laci voltak egy csapatban a csatornában, míg én a külső városban irtottam a takarítókat, én nem voltam a csapatuk tagja, teljesen máshol voltunk, viszont Gee látta az én harcomat.

Remélem így világosabb már.

Ati 04-25-2009 20:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 209282)
2 külön sztori van. A lényeg hogy a másodikban Swiss nem volt velünk, de Gee látta a harcát.

De egy csapatban voltatok?

Ati 04-25-2009 20:09

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 209283)
A második eseményél Gee és Laci voltak egy csapatban a csatornában, míg én a külső városban irtottam a takarítókat, én nem voltam a csapatuk tagja, teljesen máshol voltunk, viszont Gee látta az én harcomat.

Így már oké. És csak látta, de beleszólni nem tudott, ugye? Te nem láttad Gee harcát?

Swiss 04-25-2009 20:09

Ati, ha csináltál valamit a Dus által említett katonaképzési mizériával akkor működik.

Volt kilenc munkásom, kihajóztam, folytatódott egy korábban megkezdett matróz képzés.*

Mikor befejeződött azt írta ki hogy matrózképzés 100 %, viszont a kövi üzi arról szólt, hogy elkészült volna ha közben le nem lépett volna a katonám.

*az a furcsa, hogy egy olyan matrózképzés folytatódott melyet teljesen más hajóval kezdhettem, tekintettel arra hogy ez a zsír új fullra járatott 4-es szintű hajómon történt

All times are GMT +1. The time now is 05:53.