![]() |
Quote:
Ati nem tudnád a halál labirintusában ragadt karimat kihozni, vagy az erejét 73 fölé vinni? az a hajós és toborzós karim... :( |
Quote:
|
Quote:
*rövid* Köszi :)))) |
Quote:
|
Quote:
szerk1.: szerk2.: szerk1 törölve :D |
Quote:
Ha látszódik az egészség, mozgáspont sor, akkor a játékfelület alját nem látom. |
Quote:
1024x768-ban már el kell férnie mindennek, de szerintem 800x600-ban is be lehet úgy igazítani, hogy a lényeges részek látszódjanak. |
Quote:
de nem panaszkodom, megszoktam már :) |
Quote:
De Tripartitum: nyomj egy F11-et, miközben játszol és jó lesz! Ha vissza szeretnél váltani, még egyszer nyomj F11-et |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
észrevétel
Játékbeli információ felugró ablak fent marad, ha térképre váltok, külön le kell lőni.
|
Quote:
|
(14)
Az erő és a varázspont közötti részen zárójelben 14 szerepel, eddig azt hittem ez a karakter szintje, de most elbizonytalanodtam.
|
Quote:
Az erő mögött 2 szám van: az egyik a max teherbírásod (erőd), a zárójelben lévő szám pedig az aktuális teher, ami a karakternél van. |
Quote:
|
Az aktuális tesztelendőkön kívül tesztelendő:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/0904...toltes.hu_.jpg hú megszenvedtem vele:) |
Quote:
|
Épül a hajóm :)
Miért nem lehet magam köré hordani több fát a hajóhoz? A max méret mit határoz meg? Én azt hittem, hogy a férőhelyek számát, ezért beírtam, hogy 10, de annyi fát egy hadsereg sem bír el :D Ha már a piacon lehet venni férőhelyen felül is tárgyakat, akkor miért nem lehet felvenni -lépés képességének elvesztésével- teherbíráson felül? Telepakolom a hátizsákomat, csak nem tudom megmozdítani :) A piac még mindig zavar kicsit: véletlenül 2-ért tettem ki a túlvásárolt fámat. Az ilyen örökre ottmarad (~1.000.000 darab van alatta :) )? Miért nem lehet kivenni a saját árumat a piacról? Miért nem jön vissza naponta, mint a Hódítóban? Egy hosszabb távon nevelt karakternél szerintem simán előfordulhat, hogy felgyűlnek ezek a tételek, és nehéz lesz átlátni, hogy melyik áru van eladásra kirakva, illetve melyik ragadt be. Illetve a kitett tételeket nem lehetne a Hódító piacához hasonló piaci összesítésben megjeleníteni? |
Mellesleg miért találkozok farkasokkal a folyó felett? Gyanús, hogy nem varázsolnak vicces kedvű játékosok ilyen gyakran levitációt szerencsétlen vadakra. :)
|
Xepi :)
1.: Viszel egy nagy szekeret, elmész tele fával a mólóig és máris tudsz 30-as hajót is építeni :D 2.: Már volt szó arról, hogy vissza lehessen venni saját kitett árukat, de Ati ha jól emlékszem erről még nem nyilatkozott :) 3.: Miért ne?? :D |
Quote:
A fákat akár szekérrel is odaviheted, a móló út végén vanb, tehát teljesen jól járható odáig az út vele. Így sokkal többet elbírsz egyszerre. |
A rejtőzéssel kapcsolatban nemjött semmi egyéb reakció (igaz az se, hogy valaki kiőróbálta volna újra :p), úgyhogy ezt egyelőre kihúzom a listáról. Térképszétesésre szintén senki nem reagált, úgyhogy remélem ez se fordult elő azóta, ezt is kihúzom.
|
Quote:
Sokszor hiányoznak információk, egy részük írásbeli, pl a legtöbb épületről máig fogalmam sincs hogy micsodák. Aztán nagy meglepetés volt például amikor nem is öltem mobot és mégis meghaltam. :P Gondoltam hú, találtam egy hibát.. aztán kerestem a kijáratot jobb oldalon meg mindenfelé elég sok ideig. Belefáradtam és elaludtam. :D Másnap véletlenül visszatértem a közepére a labirintusnak és akkor rájöttem hogy élek. :s Aztán a bal oldalon lévő 5 ikon közül pár nappal ez előttig azt gondoltam hogy csak 1 aktív, 4 meg vagy nincs megírva és azért szürkék vagy tanulnom kell hozzá valamit stb. Hiszen a térkép ikon is mindig világos, akkor is ha nem a térképet nézem. De gondolom ezek az egyébként egyértelmű dolgok vhol vagy részletezve lesznek a Kézikönyvben, vagy kiírás nélkül is vhogy egyértelműbbek lesznek. Csapatban nem játszottam, illetve egyszer összekötöttem egyik karimat a másikkal de nem nagyon tetszett mert mindig figyelmen kívül hagytam hogy melyikkel is kell lépnem. :) Segítőből egy kivétellel eddig csak munkásom volt, nagyon jól harcoltak. Jó lenne tudni mennyi életük marad egy csata után. A piacon sikerült vennem 1x kardot, azt úgy eltettem volna a zsákba mielőtt még meghal a katonám. :) Most sikerült eljutnom a fémbányászatig - gondolom ez is kell majd a matrózképzéshez - egy hibát látok: "Dehát már bányászol... :)" Piacra látom került belőle 100M db. :p Kovácsolásnál is "Dehát" Térképszétesést nem tapasztaltam, rejtőzködni sztm meg nem tudok. A harmadik karimat nem használtam mert már kettőnél is érzékelhetőek a szgépem fizikai korlátai. Amire azért nem számítottam egy MUD-féle játéknál, de hát gondolom a Flash csodákra képes. :P |
Quote:
--> Quote:
|
Wááá, légyszi, légyszi, ha egyszer beírtál egy üzenetet, akkor ha új dolgokat akarsz írni, akkor ne azt módosítsd, mert nem olvasok el minden bejegyzést 50-szer, hogy hátha módosítva lett. Egyszer elolvastam, amit azóta írtál bele, az mintha nem is létezne. :( Köszi.
|
Quote:
Ha mostantól változtatok vmit ami neked szól, az csak formai lesz, tartalmat nem érint |
Quote:
A térkép gombja nem azonos elven működik mint a 'multifunkciós' gombsor. Sőt, sztm ahol egy átlaguser megfordul manapság, ha szürkének lát egy gombot akkor az azt jelenti hogy nem működik/nem elérhető. A Hódító MUD-ban nem ezt jelenti, tehát jó ha résen van az ember. |
Ha az első karimat követi a 2. és a 3. és megöl az első egy macskát az 8 tapasztalat.
Ha viszont a 3.-at(ami 1-es szintű) azt követi az 1. és a 2. akkor ő 0 tp-t kap egy macskáért. Ez szandékosan van így?? |
Quote:
|
Ha eszek, annak ellenére hogy nem kellene, ugyanakkor leszek éhes mintha nem ettem volna.
|
Quote:
Ha egy kicsit éhes vagy, kicsit szomjas vagy, akkor nem jelzi ugyan, de már kezdesz szépen lassan éhezni. Ilyenkor engedi, hogy egyél, és teljesen jóllakott leszel. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, lassan lehetne egy GYIK-et csinálni, mert látom vannak kérdések, amiket már nagyon unhatsz :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |