![]() |
Ugyan, hagy szóljak már én is hozzá a témához, most már van kedvem véleményt alkotni.
Lényeg: ha valaki a felmenőim emlegeti és ezt olyan szinten teszi, ami egy bocsánatkéréssel már nem javítható ki, akkor jelentem és amíg nem tud belépni, annyi kárt okozok neki, amennyit csak tudok. Hogy ez nem egy nemes és fair küzdelem? Ugyan, hagy ne sajnáljam már az illetőt. Ez egy játék és néha elborul az ember agya? Kit érdekel?! Pusztán önkontroll kérdése, hogy ilyenkor beleüt a falba, vagy inkább más szüleit szidja. Normál esetben pedig nem szoktam megnézni, hogy egy ország, akit támadni szeretnék, ki van-e tiltva. Engem jobban érdekel a gömbje, krónikája és az épületlistája. Az egyéni problémái nem rám tartoznak. Amúgy sem szoktam a belső fórumot használni, úgyhogy nem nagyon vagyok képben, hogy mikor, kit és miért tiltanak ki. |
Quote:
Nyomós érvek:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Direkt írtam órát, hiszen ennyi idő alatt törlődik a fórumról. Az ennyi idő alatt lemenő körök száma csoportsebességtől függően más és más lehet. Lassúban már egy 12 körös kitiltás ténye is kimehet a fórumról, amikor a kitiltás még tart.) |
Quote:
|
Quote:
Ha ütik, hát üssék!! Ha szülőzött hát szülőzött!! Midkettőnek megvan az oka!! Nincs a gömbjében, hogy jujuj, kitiltottak, ne üssetek!! Ha attól fél, hogy ütést kap, küldjön üzit mindenkinek, aki kettőre van, hogy most ne bántsák:D:D:D |
ez nekem nem teljesen tiszta :) főleg a vége, lefordítaná nekem valaki?
|
Quote:
|
egyáltalán nem zavar, csak megakartam érteni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ha vicc volt nem kell megmagyarázni
egyébként azt nem értettem, hogy írjon a körülötte levőknek ha ki van tiltva |
Quote:
|
Vagy írnak a szövijei :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hozzátenném, mert valószínű nem jól fogalmaztam, ha én jelenteném fel mert olyasmit írt, akkor gátlás nélkül elégtételt vennék rajta, de nem óhajtok "hiénázni". Nem műerkölcsről van szó, engem nem irritál az, hogy más bemegy, nem is ítélem el, csak én nem megyek és nem is áll szándékomban. Mikor hozzászóltam akkor is csak azt ítéltem el, hogy valaki a saját haverjához megy be kitiltás alatt... |
Én sem tudok róla hogy ütöttem volna kitiltottat eddigi pályafutásom alatt, és nem is szoktam figyelni a kitiltásokat, de ha pont látnám fórumon hogy egy "szomszédomat" kirakták valszeg mérlegelném, hogy származhat-e hasznom belőle, ha rámegyek, vagy okozott-e nekem kárt amit eddig nem volt lehetőségem megtorolni.(pl hadignómként lefosztotta az elfemet/tolignómomt párszor) Ha én jelenteném mert olyat szólt be, akkor viszont gátlások nélkül elszedném minden ingó és ingatlanvagyonát míg elérhető távolságban van.
|
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha van valamilye, ami megér egy (vagy több) támadást, akkor megtámadom.
De ha megéri, akkor kitiltás nélkül is neki fogok menni. Csak azért, mert valaki ki van tiltva, még nem fogom leverni. Mert minek? Hogy bűnhődjön? Én annál sokkal jobban féltem az egységeimet... Sok csoport van, ahol nagyon nehéz egységhez jutni, mert a katonapiacon nincs semmi. A nyerspiacon meg vagy nincs, vagy nagyon drága a fegyver. Ennek értelmében valamilyen szinten önellátónak kell lenni, nem árt, ha van egy két raktára, meg kovácsa az embernek. Nyilván, ezek az épületek helyett lehetne barakkot, templomot, kocsmát, őrtornyot tartani. Tehát már alapból nem érdemes teljesen kiélezni az országot egy ilyen csoportban. Szóval: Ha a kitiltott országnak semmilye sincs, ami engem konkrétan érdekel, vagy kívánom, hgoy az enyém legyen, eszem ágában nem lesz megtámadni, mert csak azért, hogy őneki még rosszabb elgyen, nem fogok egységet pazarolni. (Ez persze nem azt jelenti, hogy sajnálom őket, vagy védem.) Ráadásul mint kiderült, sokan támadják meg a kitiltottakat. Tehát most ha rámegyek, és mondjuk találkozom másnak a seregével, akkor ha vesztek, még oda sem érek a nagy veszteségek után, ha nyerek, és odaérek, akkor meg még nagyobb a veszteség. Számomra ez az áldozat nem éri meg azt, hogy ütögessem. Földet meg lehet ütni máson is. Pl azon, aki kiment a kitiltottra, mivel nincs otthon a hadsereg nagy része. :D:D:D:D:D Ez persze nem azt jelenti, hogy hiénagyilkos vagyok. Pusztán egy lehetőség. :D:D:D:D |
Quote:
|
Én nem szoktam figyelni a kitiltásokat. Lehet, hogy volt már olyan eset, amikor ki volt tiltva az illető.
|
Ha kitiltanak, megtámadnál? :'(
*sír.* Írnom kell valami csúnyát. Nézzük csak. "Hogy az a mérges tarisznyarák pödörintsen a bajúszodon egy csipős hideg reggel...." :D |
Quote:
ezért csak akkor jár kitiltás, ha az anyukája bajszára vonatkozik :) |
Quote:
Ha velem szórakozott és/vagy esetleg nekem küldött olyan tartalmú levelet amelyen elszállt az agyam, akkor igen elégtételt fogok venni - már ha beférek egyáltalán - , de úri passzióból nem fogom piszkálni, csak hogy mégrosszabb legyen Neki... |
Quote:
Na, akkor értsük meg a relációt. Nem azt mondtam, hogy pusztán azért ütök bárkit is, hogy neki rosszabb legyen. Ez nem természetem... Az egész vita abból indult ki, hogy gnómmal kapcsolatban én azt mondtam, hogy kitlitása esetén le kell ölni a tolijait, aztán mikor lemegy a kulcs, és visszatér a teki a piacról, akkor lelopni. Bevallom, csináltam már ilyet, és ha úgy adódik bármikor megteszem újra. Nem azért hogy neki rosszabb legyen, hanem hogy nekem jobb. Ha gazdag gnómról van szó, akkor nekem sokkal de sokkal jobb lesz:) És ezért tartom műerkölcsösnek az olyan kijelentéseket, hogy elvből nem ütök kitiltottat... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ám ha lehet, csak azért mert nem teszek valamit amit más megtesz nem kell műerkölcsösnek kikiáltani, ill bármilyen címkét ráragasztani. |
Quote:
Quote:
Xepi, tolikat írtam:) Pali, nem te mondtál olyat, és az a része nem is igazán neked szólt. Az csak az előzmények ismertetése volt:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
inkább csak csendben tanulok tovább :) |
Quote:
Mellesleg ha tudom lopni, akkor máskor is le tudom lopni, nem kell hozzá kitiltás... Szóval jó lenne, ha a kiindult vitával a lopásokról eljutnátok az ütéshez is ;) És nálam akár műerkölcs, akár nem műerkölcs, de preztizs kérdése, hogy mikor ütöm be...a bünti lejárata előtt, vagy után... |
Quote:
|
Quote:
De, ha tiltva van és nem tudja feltenni teszemazt a könyvtárkulcsot, akkor ugyanúgy "megkárosítod" mikor nem tud védekezni... Azaz ha tudod hogy ki van tiltva és azért lopod le, az én szememben semmivel nem gerincesebb, mintha egyszer kifosztanád, vagy beföldelnéd, maximum nem kerül bele a krónikába. Nekem egy kérdésem van, te 100%ig biztos vagy abban, hogy még sose vertél be egy tiltott országot sem?:) Mert én a magam részéről nem, ugyanis nem szoktam ezekre figyelni, mint mondtamvolt, ha ilyen előfordult, akkor IJ. |
Quote:
Hmmm...ha az ütést olyan formán nézzük, ahogy azt te fogalmaztad meg, akkor nem tudom :) Ha az ütést hadászati akcióra vetítjük csak le, akkor nagyon is valószínű, hogy nem, nem ütöttem olyat :) És hogy honnan tudom? Nem ütök én olyan sokat, hogy ez elvesszen, és annak eddig még mindig volt valamilyen visszhangja :D De természetesen egyikre sem állítom, hogy biztosan nem ütöttem :) nem is állítottam eddig se :) |
Quote:
Nekem speciel még soha nem fordult meg a fejemben, hogy tolikkal ártsak egy kitiltottnak :) Eszembe nem jutott volna :p |
Egyébként pedig abban azért egészen biztos vagyok, hogy a játékosok/fórumozók többsége nem vadászik a kitiltottakra, de lehet, hogy tudta nélkül már ütötte be...és ezzel senkinek semmi baja, ennek semmi köze az erkölcsiséghez, vagy etikussághoz :)
Annak viszont már van, ha Te magad tiltod/tiltatod (kinek hogy tetszik) ki, és úgy vered be... Pláne azért, mert nem kevés provokálást lehet látni a fórumon. Nagyon sokan csak azt szeretnék, ha más csúnyát írna, hogy kitiltsák...na most ennek a végeredménye lehet a beütése is... |
Hát (elnézést előre is) ha le k*** anyáznak, akkor garantálom, hogy felnyomom, és utána addig verem, amíg mozog.
Ettől enm tartom magam erkölcstelennek. A verést kitiltás nélkül is megkapná. A kitiltás az anyázásért jár. Ha a msáik nem anyázik, akkor én a fejemet a falba verhetem, akkor se lesz kitiltva. Tehát ha valakit kitiltanak, és közben agyonverik, amgára vessen. Engem is tiltottak már ki. Engem is vertek be. Én is vertem be kitiltottat. Igaz, ne mvadászok rájuk direkt. De ezt már leírtam. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:07. |