![]() |
Quote:
|
Emlékszünk rá. ;) Ne fáradj. :)
|
8 fejezet, 65 oldal. Kezdem úgy érezni, hogy ez sose lesz kész... :)
|
:-)
A 10. szülinapra biztos:-):rolleyes:;) |
De milyen lendülettel belevetették magukat egyesek :D
|
Quote:
|
olyat lehet csinálni Ati, hogy nyerek X vip kört, és annak egy részét rárakom az egyik orimra, a másik részét másik orira, vagy csak egy orira lehet felrakni?
|
10 fejezet, 67 oldal. Vannak rövidebb témák is, nemcsak tucatnyi oldalasak. :)
|
15 fejezet, 77 oldal.
|
24 fejezet, 98 oldal.
|
És 116 oldallal egyelőre megvagyunk... :D Mindjárt felteszem valahova az első verziót véleményezésre...
|
Az első verzió a stratégiai kézikönyvből letölthető innen:
Hódító 7.0 Stratégiai Kézikönyv Arra kérek mindenkit, hogy egyelőre ne terjessze, hiszen ez még nem a végleges változat. Jöhetnek ide az ezzel kapcsolatos vélemények, kiegészítési javaslatok, és a helyesírást is nyugodtan kritizáljátok, mert jojózott a szemem, miközben csináltam, az őű betűket cserélni kellett a legtöbb helyen, a szlegnet is igyekeztem menet közben kijavítani mindenki által érthető szavakra, sok beírás teljesen ékezetmentes volt, azokat betűnként ellenőrizni kellett stb. Kezdem azt hinni, hogy a magyar lektoroknak nincs is olyan könnyű dolguk. :) Összességében azt hiszem, hogy egy nagyon jó stratégia-gyűjtemény született, már most, félkész állapotban is köszönöm mindenkinek az anaygokat, amiket a könyvhöz írtatok! A hivatkozott videók nem érhetőek el, két okból: 1, mert a 7-es verzióra kiélezett videókról van szó, ezért a mostani játéktól kinézetileg némileg eltérhet bizonyos helyeken 2, még nincsenek kész :D Kezdjük boncolgatni, hogy milyen lett, mi hiányzik még belőle, és hol van benne minden második betű elgépelve... :D |
Hova jöhetnek az esetleges hibák? Mert így első belenézésre is találtam már névelírást, lacqa helyett (lacqua) van :o (a Köszöntő részben)
6.-ik oldal, 'Ha úgy játszom, ahogy itt le van írva, akkor nyerek?' bekezdés, mindig helyett midnig van... erre érdemes lesz rákeresni, mert elég gyakori betűtévesztés |
Élőhalott: Az élőhalott fajnak sem a varázslókra, sem a tollvajokra
a kezdéskor írt fajoknál! Vagy ez olyan tejtermék, amit tollakra kell kenni ? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Köszöntő, Burning részlete, 'Hasolít'
Biztos elég lesz ezeknek ez a topic? :D:D |
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem nem 'előlről' hanem 'elölről' a helyes, Köszöntő, Cassandra írása.
|
Köszöntő, 'Mi ez a kézikönyv?' bekezdésében 'Startégiák' van Stratégiák helyett - bár ha kezdő stratégiákra gondolunk, akkor egy egész pofás kis szóösszevonás is lehet :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
'Mit kell tudnom, mielőtt belekezdek ebbe a könyvbe?' bekezdésben 'kézikönyből' van 'kézikönyvből' helyett. |
fórumra való regisztrációt és a fórum alapvető használatát bemutató videót a http://hofito.hu/video címen
érheted el. Érdemes megnézni ezen kívül a többi itt található videót is, mert ezek a játék kezdését sokkal könnyebbé teszik. Csak gyorsan átfutottam, és ez a végén szemet szúrt! :D |
'2.1. Ha kevés időd van' fejezetben a második bekezdésben 'valószínüleg' van, azaz rövid ü-vel.
Ugyan ebben a fejezetben 'mindenkiro' van 'mindenkori' helyett. |
'Milyen fajt érdemes választani?' Elf részében 'konkfliktussal' van, 'konfliktussal' helyett.
Ugyan itt, a Gnóm részénél 'aklamazható' van írva 'alkalmazható' helyett. |
Quote:
|
Mellesleg a többiek (Valezius, Burning...stb), akiknek rengeteg idézetét lehet olvasni nem akarnak bekerülni a köszönetnyilvánítós részbe? Csak mert így olyan hiányosnak tűnik...ha máshogy nem is, akkor is legalább itt a külsős felhsználónevüket b lehetne írni, az úgyis publikus, mert oda van írva az idézetek után!
|
A személyiségekkel foglalkozó részben 'plusszt' van, de csak 1db s-el írjuk.
Máshol is előfordul még. |
'Ajánlott személyiségek' fejezetben 'orszégként' van.
Továbbra is ebben a fejezetben: 'mután' van 'miután' helyett. És még mindig itt: 'sergedet' van... Ráadásul éppen Serg írta :D:D:D:D Neki még talán van, de másnak? :eek: Serg írásában van még itt egy olyan, hogy 'ugyis', azaz rövid u-val. |
De örülök h sorra kerül a Kézikönyv is. Már kezdtem pesszimistává válni.
Egyébként nem lehet ráereszteni egy helyesírás-ellenőrzést? Hosszabb lesz ez a téma mint a könyv. :) |
'2.3. Ha csak iskolából/munkahelyről tudsz játszani' fejezet: 'túdós'.
ugyanitt: 'emlitettem' A fejezet végén: 'agódni' és 'munakidőben'. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A szavak felét nem ismeri. :( Én meg hiába nézem át így gyakorlatilag az egészet, mivel az utóbbi egy hétben napi 10-12 órákat ezt bámultam, egész biztosan nem tűnik fel... :) |
'2.5. Ha szinte mindig fent tudsz lenni' fejezet: első sora, 'kisérnek'.
(Apropó, ha mégis ráeresztenél egy helyesírás ellenőrzőt, akkor szólj, ne csináljak magamból hülyét :p:D) |
Quote:
|
'3.1. Védekező, békés stratégia' fejezet: második sora, 'vedékezre' - na ez aztán egy totálisan elcseszett szó :D
Továbbra is itt: 'alacson' - mint ha csak valami város lenne :D Még mindig itt: 'maximunom' Pár sorral lejjebb: 'előhalott' - és az utóhalottakkal mi van? :p Még néhány sor után: 'legkiszámíthatatlan' (+ előtte van egy 'ergó' is, ami elvileg ergo - bár én is ergónak használtam, úgyhogy ma is tanultam valamit) Ez egy nehéz fejezet: 'Magányos farkasént' 'legalkalmasbbak' 'órisái' ',agányos' - vessző van m betű helyett És még mindig itt: 'nagyobb vedőerot képviselnek ' |
'3.2. Agresszív, támadó stratégia' fejezet: 'őrtoronyot' van 'őrtornyot' helyett.
Itt az orknál: 'támaderőt' 'játsz' - pedig kéne még bele egy s betű. |
'4.1. Egyedüli játék' fejezet: 'írányítgat' - rövid i-vel kellene.
Ebben a fejezetben van, de keress rá az egészben az 'íjjász'-ra, mert sok helyen, sok szóösszetételben használjuk és sokan írják két j-vel. |
All times are GMT +1. The time now is 17:15. |