![]() |
ez engem is idegesít , már mint az hogy verek valakit oszt szintett lép azt szerintem se lehessen.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem jó ez sem. Kiárultam, tök üres orival ott állok, erre nekem jön valaki, és nem tudok szintet lépni. Vagy beveszem a sereget- ezáltal kitolódik a szintlépés- vagy pedig hagyom, hogy 1-2-3 sereggel lefosszák a szépen egy csomóba gyűjtött tartalékomat. Engem is zavart, mikor A-ban 5 sereggel támadtam az üres orit, az meg lefordult 10 perccel kv előtt, de hát ez van:)
Ennyi menekülési útja legyen már a célpontnak is, ha már visszaütni nem tud. |
Quote:
Zérónál is csak akkor ér be a sereg, ha 5-dik szinten a saját csoportodba zérózol. Érdekes lenne, ha 1-ből le lehetne ütögetni 5-be, vagy 3-ból 2-be... Nonszensz |
Quote:
|
Nem akartam ide írni, azt se értem, hogy mit keres ez még itt. :)
De ne szórakozzunk már, ha valaki kiharcolja a szintlépést, akkor hadd lépjen már amikor ő akar, bármikor. Az újrázást nem kell kiharcolni, egyébként is, ha újrázni akarsz vagy szabizol és kibirod még azt a 72kört, vagy megvárod, míg mindenki átmegy rajtad, mert logikus, hogy ezt fogják tenni, tehát nehogy már meglepődj rajta. Másrészt ki az, aki nem íadni oda a havernak a pénzét, ha neki úgyse kell, ne legyünk már ennyire álszentek. :cool: |
Quote:
|
Quote:
Ha veled történne ilyen, akkor is tetszene a lehetőség, vagy idejönnél indítványozni, hogy nem jó az ha kövi szintre is utánad mennek a seregek? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:48. |