Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Lebontották az épületeket!!! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=978)

Ati 11-01-2006 18:09

Egy idevágó idézet a közös fórumról, remélem az eredeti szerző nem bánja:

"hát azt hiszem elborult az agyam....

most ebben a percben tudtam meg, hogy a csudába tűnt el minden épülete a szövimnek 5X-ben!!!

a srác kollégista, és a szobatársa bosszúból tette, mert a szövim minden reggel felébresztette a játék miatt...

ez beteg.

Satovári Klán (#327287) [1/A] , 2006-11-01 18:25:11
undertaker (#2714)"

Dragi 11-01-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40008)

most ebben a percben tudtam meg, hogy a csudába tűnt el minden épülete a szövimnek 5X-ben!!!

a srác kollégista, és a szobatársa bosszúból tette, mert a szövim minden reggel felébresztette a játék miatt...

ez beteg.

undertaker (#2714)"

Az gyönyörű az ilyen embernek csak gratulálni tudok!

Remedy 11-01-2006 19:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40008)

ez beteg.

undertaker (#2714)"

Egy artatlan kerdes.... honnan tudta a kedves szobatars a felahsznalo nevet, es a kodot? titokban keyloggert telepitett a masik gepere? ha igen, hogyan tudott oda belepni? ha be tudott lepni, miert nem torolt le vmit a vinyorol?

Es abba mar bele sem merek gondolni, ha nekem ilyet csinalt volna a szobatarsam(amig volt) (pl reseteli a biost es konzolrol feltori a gepem es keyloggert rak ra) hogy mit kapott volna tolem, ha megtudom....

laci 11-01-2006 19:18

Tényleg szemétség. Bár mondjuk ha a szobatársat idegesitette a dolog, biztosan szólt, és azért az ilyen együttélésnek az is egyik alapfeltétele, hogy ne zavarjuk egymást. Szóval pech, én tuti hogy egy héten át minden reggel nyakonöntöttem volna az illetőt egy pohár hideg vizzel, de azért neki is volt némi igaza...

Ati 11-01-2006 19:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 40014)
Egy artatlan kerdes.... honnan tudta a kedves szobatars a felahsznalo nevet, es a kodot? titokban keyloggert telepitett a masik gepere? ha igen, hogyan tudott oda belepni? ha be tudott lepni, miert nem torolt le vmit a vinyorol?

Nem ismerem a részleteket, csak a fórumon olvastam. De egy koleszban pl nem biztos, hogy mindenkinek saját gépe van. Vagy ha igen, akkor is be lehet kapcsolni, ha az illető nincs ott, és ha a böngésző megjegyezte a jelszót, akkor onnantól nem gond a belépés.

Seldon 11-01-2006 19:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 40017)
Nem ismerem a részleteket, csak a fórumon olvastam. De egy koleszban pl nem biztos, hogy mindenkinek saját gépe van. Vagy ha igen, akkor is be lehet kapcsolni, ha az illető nincs ott, és ha a böngésző megjegyezte a jelszót, akkor onnantól nem gond a belépés.

Üdv, én vagyok a fórumos, akit idéztél.

Ez egy és ugyanaz a helyzet, volt osztálytársaim vannak fenn koliban.
Gyorsan felvázolva, srác nem tudta a jelszót, de az e-mailcímet annál jobban :)

Tanulság: szövim (mert megvárjuk) új országát új címről, új felhasználónévvel, új jelszóval fogja indítani és véletlenül se fog utalást se tenni a kedves szobatársának, hogy mi az, bár kétlem, hogy még egyszer meg merné tenni, mert annak tényleg következményei lesznek. :cool:

Más játékát az egyik leggusztustalanabb dolog tönkretenni, nem csak hódítóra vonatkoztatva...

laci 11-01-2006 21:46

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 40019)
Tanulság: szövim (mert megvárjuk) új országát új címről, új felhasználónévvel, új jelszóval fogja indítani

Nem lett volna egyszerűbb egy sima restart az adott szinten? A jelszót meg meg lehet változtatni. :confused:

Seldon 11-01-2006 21:58

Quote:

Originally Posted by laci (Post 40028)
Nem lett volna egyszerűbb egy sima restart az adott szinten? A jelszót meg meg lehet változtatni. :confused:

Nem, ez 5-dik szint, itt az újrázás konkrétan úgy megy kis kék szám nélkül, hogy törölsz és újat regelsz :)

Dragi 11-01-2006 22:10

Quote:

Originally Posted by Seldon (Post 40030)
Nem, ez 5-dik szint, itt az újrázás konkrétan úgy megy kis kék szám nélkül, hogy törölsz és újat regelsz :)

tudtommal 5. szinten is él a Zéró-start lehetőség :rolleyes: :confused:

Ati 11-01-2006 22:20

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 40031)
tudtommal 5. szinten is él a Zéró-start lehetőség :rolleyes: :confused:

Ilyen esetben azért az macerás, hiszen akkor az e-mail címet át kell írni, a felhasználói nevedet is tudja már valaki... Ilyenkor tényleg jobb törölni, és teljesen más adatokkal újat indítani.

All times are GMT +1. The time now is 17:51.