![]() |
Egy idevágó idézet a közös fórumról, remélem az eredeti szerző nem bánja:
"hát azt hiszem elborult az agyam.... most ebben a percben tudtam meg, hogy a csudába tűnt el minden épülete a szövimnek 5X-ben!!! a srác kollégista, és a szobatársa bosszúból tette, mert a szövim minden reggel felébresztette a játék miatt... ez beteg. Satovári Klán (#327287) [1/A] , 2006-11-01 18:25:11 undertaker (#2714)" |
Quote:
|
Quote:
Es abba mar bele sem merek gondolni, ha nekem ilyet csinalt volna a szobatarsam(amig volt) (pl reseteli a biost es konzolrol feltori a gepem es keyloggert rak ra) hogy mit kapott volna tolem, ha megtudom.... |
Tényleg szemétség. Bár mondjuk ha a szobatársat idegesitette a dolog, biztosan szólt, és azért az ilyen együttélésnek az is egyik alapfeltétele, hogy ne zavarjuk egymást. Szóval pech, én tuti hogy egy héten át minden reggel nyakonöntöttem volna az illetőt egy pohár hideg vizzel, de azért neki is volt némi igaza...
|
Quote:
|
Quote:
Üdv, én vagyok a fórumos, akit idéztél. Ez egy és ugyanaz a helyzet, volt osztálytársaim vannak fenn koliban. Gyorsan felvázolva, srác nem tudta a jelszót, de az e-mailcímet annál jobban :) Tanulság: szövim (mert megvárjuk) új országát új címről, új felhasználónévvel, új jelszóval fogja indítani és véletlenül se fog utalást se tenni a kedves szobatársának, hogy mi az, bár kétlem, hogy még egyszer meg merné tenni, mert annak tényleg következményei lesznek. :cool: Más játékát az egyik leggusztustalanabb dolog tönkretenni, nem csak hódítóra vonatkoztatva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen esetben azért az macerás, hiszen akkor az e-mail címet át kell írni, a felhasználói nevedet is tudja már valaki... Ilyenkor tényleg jobb törölni, és teljesen más adatokkal újat indítani. |
All times are GMT +1. The time now is 17:51. |