![]() |
Quote:
tipp: ember ;) |
azt kell mondanom, Halfnak igaza van... 1 tolissal nem kell legyúrni 2 varist.
"Mert lehet,hogy bennem van a hiba, de egy pár varázslattal megöltek a 4. szinten 3k tolimat,amíg én a varázslógyilkolással alig 1-1.5k-t." régebb volt olyan, hogy este nyugisan lefeküdtem, és másnap reggel 5k-val kevesebb varim volt. az eredeti szám 17k volt... egyébként kb másfél éve, a 3. szinten azzal szórakoztam unalmamban, hogy a 7-8 körre levő varisoknak gyilkolásztam a varijaikat, és semmit sem tudtak csinálni ellene. :D 1-2 toligyilok max, de azt hamar lehet pótolni. ;) |
Sziasztok! :)
Nos, szerintem nem lenne jó a vari készi levitelét lehetségessé tenni! Mivel ezzel a mozdulattal lehetetlenné teszik a varázslók védekezését annyira, hogy még a védő varázslatait sem lenne képes feltenni ... és itt nem csak a varis orikról beszélek. Pl egy gnóm vagy óriás hadisnak nem lenne nagy cucc levinni a varik készijét és a fajivari nélkül mindenki tudja mi következik az áldozattal :eek: A gnómok könyvtárkulcsa varikészi levitele nélkül is feltörhető egy kis ügyességgel, ezért, ha a fent említett dolog bevezetésre kerülne, a faji varik háttérbe szorúlnának + az tuti, hogy senki nem lenne gnóm! .... most, hogy így belegondolok, az orkokkal is ki lehetne tolni rendesen! :D Szal bocsi, de én nem igazán támogatom a dolgot :D |
há ja mer:
*gnóm hiányz kulcsa-->letekizik, alig marad bónusza gyeneg lesssz stb *Ork Szupermarkotánya ha hiányzik nagy gond lessz a kajával megszűnuk a -30%-os katonai gabona fogyasztás- *Óriáéés sziesztája ha hiányzik-->Órás szieszte nélkül nem Óriás, könnyen legyilkolják/lopják *elf fantomsereg ha hiányzik-->Belátnak az orijába *ember tükörvarija ha nincs-->könnyen leártózzák Ez a varikkészüli lesezdés számomra is halott ötlet:) Fél-elf-nél, Törpénél nem sok vizet zavarna ha leszedik a fajiját.A töp űríti a rakiját a fél-elf meg amúgyis elég erős toli ügyileg az árnyak nélkül is. |
Quote:
|
Quote:
|
Hát én a:
Varik vs. Tolik "helyi" rovatban leírtam véleményem! Lényeg: 1varis 2 tolis orit visszatart, vagy 1et szétszed...(másiknál számokkal leírtam) Amúgy nem támogatom ezt,de vmi más megoldásra szükség lenne!->de ha mégis lehetne,akor is még a varisoké jobb mert 1tolvajakció 4%(alap) és a vari csak 3%(alap)! Nem beszélve hogy a távolság függvényében a hatásfok csökken,de a vari szempontjából csak a védelempont növekszik... AVP |
All times are GMT +1. The time now is 21:21. |