![]() |
Quote:
ha tekihez nem akarnak nyúlni, akkor nem tudom mivel vesznek rá akárkit is arra, hogy embert válasszon.. hadilag a leggyengébb, támadóvariban sem túl erős., tolira is van jobb faj... töltelékorinak tökéletes :D |
Quote:
amúgy lehet turbózni a fajt de ha Ati fenntartja a "teljesen átlagos = semmi előny semmi hátrány" akkor tök fölösleges az ember faj létezése. arra ott az Ismeretlen faj kb. |
Quote:
Amúgy igen. a fajoknál az előny vs hátrány köszönőviszonyban sincs egymással. a se előny se hátrány nagyjából egy giga nagy hátrány :) |
Quote:
|
Quote:
előbb lennék zombi tudós, mint ember :D |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Az ember a minimumot képviseli jelenleg a játékban, nem az átlagot! Mindenki 30%-ról indul a tekiknél, de az ember ott is marad. Épp ezért, az átlag szerintem is 40% kellene, hogy legyen. Ettől térnének el a fajok mind fel, mind pedig le. Akár pontosan úgy, ahogy most vannak. Ezzel nem lenne újabb hadi ori se még egy gnóm. Mellé szerintem kellene az is, hogy a Tükörvarázst kiegészítsük azzal, hogy minden ártó szándékú varázslatot visszatükröz, azaz a térkapu nyitását is. A félelfet most készül Ati erősíteni, aminek köszönhetően picit el is fognak szaporodni, így ez a két kis erősítés szerintem még belefér az embernek is. Izgalmassá válna és új stratégiák megjelenéséhez vezetne. |
Quote:
Gyakorlatilag mf embert nem lehetne felmérni/lelopni.. Szövist is csak szövin keresztül, de ha nem tudod kivel van ez is bukott.. Tehát tolikkal is védve van, faji varázslat miatt, és varikkal is.. |
De ő sem tud lopni szövitől vagy felmérni őket. Mert akkor nyitnia kell kaput és ha a szöviben van félelf simán lelopja a saját kapuján keresztül.
Egy gömb alapján azért meg lehet határozni, kb. milyen épületei vannak. Sereggel üthető, ha piszkál, mint a félelf. Erősíti azt az oldalt, hogy a szövibe legyen egy félelf, ami miatt változások lépnek életbe. |
All times are GMT +1. The time now is 14:36. |