Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Ember faj reformja (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4732)

Dave 12-12-2012 11:00

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 301590)
óriásnál kihagytad a tekit, felesnél kihagytad a tekit, elfnél a védbónuszt esetleg, félelfnél szintén stb.

az átlag az kb 40% minden fajta tekiből végeredményben. korábban felvetettem még a félelfes topicban hogy az embert kb annyival érdemes javítani, hogy 40% legyen minden tekije. erre azt kaptam nem kell még1 gnóm a tekihez nem akarnak nyúlni (asszem Ati se, meg az emberek se bár sok reakció nem volt)

azokat azért hagytam ki, mert nem tér el az alaptól. a védőbónuszt meg azért, mert támadást számoltam.
ha tekihez nem akarnak nyúlni, akkor nem tudom mivel vesznek rá akárkit is arra, hogy embert válasszon..
hadilag a leggyengébb, támadóvariban sem túl erős., tolira is van jobb faj...

töltelékorinak tökéletes :D

Surranohalal 12-12-2012 13:18

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 301602)
azokat azért hagytam ki, mert nem tér el az alaptól. a védőbónuszt meg azért, mert támadást számoltam.
ha tekihez nem akarnak nyúlni, akkor nem tudom mivel vesznek rá akárkit is arra, hogy embert válasszon..
hadilag a leggyengébb, támadóvariban sem túl erős., tolira is van jobb faj...

töltelékorinak tökéletes :D

jó de átlagszámításhoz be kellett volna rakni :))

amúgy lehet turbózni a fajt de ha Ati fenntartja a "teljesen átlagos = semmi előny semmi hátrány" akkor tök fölösleges az ember faj létezése. arra ott az Ismeretlen faj kb.

Dave 12-13-2012 07:43

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 301615)
jó de átlagszámításhoz be kellett volna rakni :))

amúgy lehet turbózni a fajt de ha Ati fenntartja a "teljesen átlagos = semmi előny semmi hátrány" akkor tök fölösleges az ember faj létezése. arra ott az Ismeretlen faj kb.

Igaz, azzal egy hangyányit gynegébb lesz az átlagszám, ha 2-szer 30% belekerül, de nem sokkal. Ez is csak egy irány, nem konkrétum.

Amúgy igen. a fajoknál az előny vs hátrány köszönőviszonyban sincs egymással. a se előny se hátrány nagyjából egy giga nagy hátrány :)

Surranohalal 12-13-2012 08:11

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 301643)
Igaz, azzal egy hangyányit gynegébb lesz az átlagszám, ha 2-szer 30% belekerül, de nem sokkal. Ez is csak egy irány, nem konkrétum.

Amúgy igen. a fajoknál az előny vs hátrány köszönőviszonyban sincs egymással. a se előny se hátrány nagyjából egy giga nagy hátrány :)

pont hogy erősebb lesz az átlagszám, olyan 40% körüli. mert ugye a fajok száma nem változik :) de sztem hagyjuk a matekot ^^

Dave 12-13-2012 13:19

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 301646)
pont hogy erősebb lesz az átlagszám, olyan 40% körüli. mert ugye a fajok száma nem változik :) de sztem hagyjuk a matekot ^^

mást nem tudom mit lehetne kitalálni...
előbb lennék zombi tudós, mint ember :D

Sequator 10-29-2013 08:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 305889)
Teljesen más terveim vannak vele

Mik a terveid az emberrel? :)

Pool 10-29-2013 09:41

Quote:

Originally Posted by Sequator (Post 305900)
Mik a terveid az emberrel? :)

kiveszi a játékból

Bumburnyák 01-02-2014 23:25

Sziasztok!

Az ember a minimumot képviseli jelenleg a játékban, nem az átlagot! Mindenki 30%-ról indul a tekiknél, de az ember ott is marad. Épp ezért, az átlag szerintem is 40% kellene, hogy legyen. Ettől térnének el a fajok mind fel, mind pedig le. Akár pontosan úgy, ahogy most vannak.
Ezzel nem lenne újabb hadi ori se még egy gnóm.
Mellé szerintem kellene az is, hogy a Tükörvarázst kiegészítsük azzal, hogy minden ártó szándékú varázslatot visszatükröz, azaz a térkapu nyitását is.
A félelfet most készül Ati erősíteni, aminek köszönhetően picit el is fognak szaporodni, így ez a két kis erősítés szerintem még belefér az embernek is.

Izgalmassá válna és új stratégiák megjelenéséhez vezetne.

none 01-03-2014 12:20

Quote:

Originally Posted by Bumburnyák (Post 306623)
..
Mellé szerintem kellene az is, hogy a Tükörvarázst kiegészítsük azzal, hogy minden ártó szándékú varázslatot visszatükröz, azaz a térkapu nyitását is.
..

Ez nem kicsit elvetemült ötlet..
Gyakorlatilag mf embert nem lehetne felmérni/lelopni.. Szövist is csak szövin keresztül, de ha nem tudod kivel van ez is bukott..
Tehát tolikkal is védve van, faji varázslat miatt, és varikkal is..

Bumburnyák 01-03-2014 12:34

De ő sem tud lopni szövitől vagy felmérni őket. Mert akkor nyitnia kell kaput és ha a szöviben van félelf simán lelopja a saját kapuján keresztül.
Egy gömb alapján azért meg lehet határozni, kb. milyen épületei vannak.
Sereggel üthető, ha piszkál, mint a félelf.
Erősíti azt az oldalt, hogy a szövibe legyen egy félelf, ami miatt változások lépnek életbe.

All times are GMT +1. The time now is 14:36.