Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Új stratégiák (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2982)

vityu 05-18-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by Dine in HELL (Post 175196)
Más: Az 1/A-ban a könnyebb klánbalépésekkel nem jelenhetnek meg rövid időre 1 személyes klánok, akik ütnek egyett és visszaálnak? Kicsit felfordulhat ettől az A teteje...

van egy tippem, hogy szerintem pont ezért került be! ;)
Quote:

Nekem az nem teljesen világos, hogy földfoglalásnál (lehet h fosztogatásnál is), ha szövi help-pel ütök, akkor a részesedés a vitt katonák arányában oszlik meg, ez eddig nem így volt, ez sok mindent megváltoztathat.

Az meg igen kemény lenne, hogy a vit katonák számítanának...mert ha 4 hadis megy is akkor is az egyiknek, aki viszi a sereget 40% jut, a többieknek 20%. Ha meg van egy fullíjjas tolvaj, és varázsló, akkor az egyik hadis kapna 66,6%-ot, a másik a többit. Így igen nehéz lenne ezekkel a szövetségekkel a haladás, így szerintem bejönnének a hadis tolvaj gnómok/elfek, meg a hadis varázsló gnómok/óriások. Ezzel cseppet sem színesedne a játék, sőt... Szerintem ez biztosan nem fog bekerülni a játékba!

komisz86 05-18-2008 10:53

Quote:

Nekem az nem teljesen világos, hogy földfoglalásnál (lehet h fosztogatásnál is), ha szövi help-pel ütök, akkor a részesedés a vitt katonák arányában oszlik meg, ez eddig nem így volt, ez sok mindent megváltoztathat.

Szerintem valamit elnézhettél. Nekem is volt már ilyen, a csata után csodálkoztam, hogy miért kaptam kétszer annyi földet mint a többiek. Aztán persze leesett, hogy az egyik szövimet otthon felejtettem:p.
Esetleg még az lehet hogy csak 20%-ra van állítva a részesedés.

Dine in HELL 05-18-2008 11:02

Ó valóban!! Bocsi, ezt nagyon elnéztem. Nemrég álltam be egy új szövibe és a tolis földszerzése 5%-ra volt állítva, ezért nem kapott semmit. Bocs mégegyszer és kösz a segítséget!

Druida 05-18-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 175223)
van egy tippem, hogy szerintem pont ezért került be! ;)

Az meg igen kemény lenne, hogy a vit katonák számítanának...mert ha 4 hadis megy is akkor is az egyiknek, aki viszi a sereget 40% jut, a többieknek 20%. Ha meg van egy fullíjjas tolvaj, és varázsló, akkor az egyik hadis kapna 66,6%-ot, a másik a többit. Így igen nehéz lenne ezekkel a szövetségekkel a haladás, így szerintem bejönnének a hadis tolvaj gnómok/elfek, meg a hadis varázsló gnómok/óriások. Ezzel cseppet sem színesedne a játék, sőt... Szerintem ez biztosan nem fog bekerülni a játékba!

hát igen, ez elég rossz lenne :S

All times are GMT +1. The time now is 08:20.