![]() |
Quote:
Én biztos vagyok benne, h ha anyukámat szidja, abban az esetben nem igazán azt fogom nézni, h szegény emberkét, akiben semmi tisztelet nincs irányomba és a családom irányába, hányan bántják, hanem szépen bemegyek 2szer földre és hagyom a hiénáknak! |
Quote:
Egyébként meg az életben sem fogatom le két haverommal, hogy én ütni tudjam.. A két haverral a kitiltásra asszociáltam... |
Quote:
Végül is nem tudom, még nem voltam ilyen helyzetben, de valszeg nem remegne nagyon a kezem mikor a háború menüre kellene kattintanom, ismétlem csak abban az esetben ha engem ér inzultus......... |
Szituáció függő .. csupán anyagi haszon reményében nyilván nem lopom le a kitiltottakat.
Viszont egy szöviháborúban, amikor a szövijei simán tudják akár védelemre, akár támadásra elrancigálni a seregeit, egy pillanatig sem fog lelkiismeretfurdalást okozni hogy kitiltott, ott és úgy gyengítem, ahogy tudom. |
Nekem eddig egy esetem volt, hogy kitiltottak valakit miattam. Termeszetesnek tartom, hogy ilyenkor beutom(foleg, hogy ugy felidegesit, hogy szinte en is visszairok neki). De nagy kart nem okoztam viszont utanna ugy is az lett, hogy sirt a forumnak, hogy milyen gerinctelen vagyok. No hat akkor meg utogettem...
|
én csatlakozom azokhoz, akik ezt nem figyelik.
Ha meg is ütök valakit, sose azt nézem, ki van-e tiltva, vagy sem. Hanem hogy mi van az országában, és mije van a szövetségeseinek, és hogy megéri-e. Ha megéri, és én többet tudok elvinni, mint amennyit ők utána visszavenni... Akkor megütöm. Ha ki van tiltva, akkor sorry. A kitiltásáról ő maga tehet. Ha meg nincs kitiltva, akkor se tehet sokmindent. Én nem keresem a kitiltottakat direkt. De ha megütök egyet, és utólag kiderült, hogy ki volt tiltva, nem lesz lekiismeretfurdalásom. Arról meg, hyog valaki ezeket a kitiltottakat keresi, és azon élvezkedik, hogy ezeket üti, nincs semmi érzésem. Minden kitiltott maga intézi el, hogy kitiltsák. Ha nem lennének kitiltottak, nem lennének olyan sem, akik csak a kitiltottakra mennének rá. ez a véleményem. |
Ha lelkiismeretfurdalás gyötörne mindenkit aki kezet emel egy kitiltottra, akkor a kitiltás nem is lenne szinte büntetés.
Magyarul ha valaki kitiltásra kerül, akkor teljesen normális hogy beverik... |
Én megmondom őszintén,aktív fórumozó alkat vagyok .. és általában rákeresek a kitiltottakra. Semmi hátsó szándék nincs bennem,de azért szeretem tudni a hasonló dolgokat .. ki melyik környéken vétett a szabályok ellen,ilyesmi. Ha az illető esetleg a közelemben van,ok nélkül akkor sem ütöm. Ha az esetleges gömbjéből kiderül,hogy lényeges hasznom származik belőle,akkor nyilván rámegyek. De mint előttem írták,csak azért,,mert tiltott,tőlem nem fog kapni :)
|
Soha nem szoktam külön rákeresni a kitiltott országokra, mert nem nagyon érdekelnek.
De már a másik topicban is kérdeztem, hogy ha végül senki (vagy alig valaki) kezdi ki a 168 órára kitiltottakat, akkor tulajdonképpen miért számít komoly büntetésnek, amit (elvileg) komoly szabálytalanságra adnak? Természetesen nem a hiperfüggőkről beszélek, hanem a normális életvitelű emberekről, akiknek ha azt mondják, hogy egy hétig ilyen-olyan okból kifolyólag nem Hódítózhatnak, nem támadnak elvonási tüneteik. |
Azokon kívül akik itt leírták az álláspontjukat, még több ezren játszanak, hogy a többségnek mi a hozzáállása ehhez, nem tükrözi az itteni 10 hozzászólás .. sosem fogjuk megtudni valójában hogy áll a mérleg.
|
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |