![]() |
Tudom ezért a hszért most kapok hideget meleget. Nos, szerintem a nulla hekis ütés jogos.
A minap Suzy (itt GOD, banned) írta a közösön, hogy kéne korlátozni a max értéket, max hekit. Erre én azt tudom mndani, hogy ha közvetve is, de korlátozva van. Ahova a op mára feljutott az nem feltétlen normális. De semi gond, a felfedezés lehetetlenítése és a nulla hekis ütések miatt úgyis értelmetlen a játék, egyszer úgyis lefordulnak vagy abbahagyják, ezért mondom hogy közvetett szabályozás. Témánál maradva: jó ez a rendszer (én anarhban 50król tudtam...:o) hamár ennyit fokozol, fokozz még egy kicsit, ne csak bontóverseny, hanem fokozóverseny is legyen, úgyis sok a kati a piacon:) |
Quote:
de ettől még nem az a megoldás, hogy maradjon így. mindkét problémára megoldás, ha pl az ország pontszámába az el nem férő lakosság max 50k pontig számít bele. |
Quote:
|
Quote:
100K-s ori 10K-t emelkedhet az 1 millás ori 100K-t lefokozva pld... |
Quote:
ez nem szinesítő hanem elkeserítő :) ennyi erővel kérek egy gombot miszerint: klikk ide: <beálldozok 5 milliárdot= nem támadhat senki> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valamennyit mindenképpen számítania kell, lévén minden csoportban működik, hogy reális távokon belül rá tudsz valakire állni, mégha az be is ütött, és visszamennél. |
Quote:
Quote:
és nem tom lehet e itt pl iwiwes fórumról idézni, ezért nem is idézek, de ott meg pont suzy írja, hogy mennyire utálja , hogy nem lehet támadni mert elmegy 100k-ra és máris nullát visz szal ha már azokat is zavarja akik használják, talán érdemes belátni, hogy ez nem taktika hanem hiba. |
Quote:
a játék úgy működik, hogy ha nagyobb a támadó sereg mint a védő akkor bemegy és foglal. max a le fel irány a kérdéses ha meg csak 50-50% szerencsén múlik, akkor vezessük be a csaták eldöntésére a dobókockás megoldást, ha én nagyobbat dobok mint az ellen, akkor bemegy ha nem akkor nem :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:21. |