![]() |
Quote:
|
Quote:
|
sirály, a 9. postban van a válasz.
leszabizol, és 3 nap múlva majd restartolsz... én is azt csinálnám. és köszönjük Everlasting-nak a tippjét, ugyebár. |
Monjuk zérónál az van, hogy ha 5-dik szinten a saját csopidba zérózol, akkor a támadó seregek beérnek. Nyilván nagy kárt nem tudnak tenni benned, de beérnek.
Mit szólnál hozzá, ha újrázol, és jönnek a támadó seregek. Ugye védelemmel nem vagy fullon, viszont van egy csomó pénzed, merthogy felkészültél alaposan a szintlépésre, a támadók egy része meg nem földet akar, beéri fosztival is, mert csal morált növelne. Akkor oda a tartalékod, és várhatod a következő 500 kört, hogy újfent újrázz? Szabizz le szerintem is:) |
Quote:
Lassan tényleg alkotmány + 5000oldalas szabálykönyv kell a hódhoz. |
hmmm minden szinten láttam már újrázni akaró országot. elsőnek ugye kilép a szövöijéből aztán a szövi max tábival beveri. innen szépen lassan végigveri a szint. ez nem értem miért lenne törlésig verés? ki az a hülye aki nem ütne be ingyen egy országot, amikor több millió arany a fedezés vagy a harc? ez tök normális!
|
Quote:
Idézet:A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség. Vajon mekkorát zsákmányra számít az, aki 20körre lefelé támad? Feltételezésem szerint nem is magas szinten történik a dpolog. A kockázatról nem is beszélve... Ha meg arról van a szó, hogy a szövijei verik hekiért minek az ujrázási para? Nincs értelmi, hiszen akkor a cél az, hogy beérjen a sereg és nem az amiről jelen esetben beszélünk. |
nem kell 20 körre. megvárom míg a szint leveri hozzám.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:51. |