![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálam konkrétan 7 elit és két katona volt. |
Ok, ide írom, időrendben, ahogy történt!
laci2, Gee1, Gee2, Gee3 karakterek lementek a csatornakirályért. Gee3-ban elfogyott a mozgáspont. Ezért lemaradtak. Elhagytam őket. Gee2-vel visszafutottam értük (Gee2 ment elől mert 470 ÉP-je van). Felszedtem őket, és elértük a királyt. Megtámadtuk, és elkezdtük ütni. Varázsolni egyikünk sem tudott rá, bár elméletileg lehetséges... Mindig azt írta ki, hogy "nincs itt". Aztán Gee2-vel a csatajelentésben azt vettem észre, hogy egy Takarítót ütök...... De pusztultam, mint a legyek, ezért hirtelen nem akartam ezzel törődni. Gee1, Gee3 karakterek meghaltak. A király meghalt. Gee2 és laci2 megszerezte a tollat. Gee2-vel elkezdtem kifelé húzni laci2-t a csatornából. Útközben meg-megálltam, mert elfogyott az MP-m. Unalmamban mobokat öltem, amíg töltődött. Az egyik mobnál (azt hiszem hajléktalat vertem éppen) egyszer csak azt kezdtem látni a csatajelentésben, hogy Swiss megütött egy Őrt... És onnantól kezdve végig Swiss csatáját mutatta nálam. Akkor elkezdtem írni a chat-re, és egyszer csak kidobott... Vissza akartam lépni, és kiírta, hogy már be vagyok lépve. Aztán egyszer csak visszaengedett. |
Quote:
|
Quote:
Swiss is a csapatban volt, csak fenthagytátok? |
Quote:
A térkép továbbra sem csúszik szét! |
Quote:
|
Quote:
Bár ezek szerint akkor egy Őrnek nagyobb a védőereje, mint a csatornakirálynak? Mert a csatornakriályt ütötték az elitek, ha jól emlékszem. ui: a chat az chat:P nem állt szándékomban ide másolni :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:57. |