![]() |
Én is értem :)
|
Friss verzió, egy Remedy-féle kiegészítéssel az orkhoz. Még valaki?
http://forum.hodito.hu/download/Hodi..._kezikonyv.pdf |
Az elfek fajivarijához van írva, hogy a szabis elfeket érdemes gömbözni, ide sztem az is elfér, h szabi előtt az elfek kiárulhatják az egységeket vagy azok egy részét, h az ellen ne kaphasson teljes képet róluk.....
|
Szívesen olvastam volna arról, hogy mikor csináljunk szövetségi támadást A-ban, illetve hogyan készítsük elő. Remélem a jövőben valaki veszi a fáradtságot, hogy írjon róla.
|
Quote:
Új területek: Az országunk sosem kicsi, azzal, hogy új területekhez jutunk hozzá még nem lesz sokkal könnyebb gazdálkodó a hellyel. Csak akkor induljunk neki új területek szerzésének, ha minden fontos tudományágunk(országfelépítéstől és fajtól függően eltérő, hogy mik a fontos tekik) maximális hatásfokon van, ha országunk megfelelő elosztásban rendelkezünk a szükséges épületekkel továbbá, ha az üres helyeket is feltöltöttük egyésgekkel. |
Quote:
|
Üdv
Azt szeretném kérdezni, hogy a kézikönyv a többi játszható nyelven mikor lesz elérhető? Mert ha jól emlékszem az angol verzióval kapcsolatban merült fel, hogy kéne egy ilyen kézikönyv a kezdőknek. |
All times are GMT +1. The time now is 11:27. |