![]() |
Nekem firefox alatt tökéletesen megy :)
Ati, szerintem úgy ahogy sikerült eltalálni a segítők erején, legalábbis 15. szinten jók, de nem halhatatlanok. 48 oroszlánt sikerült félig-meddig megállás nélkül megölnöm 9 elittel (48. után halt a 9. elit). Közben néha 2-3 percre megálltam, főleg a végén, hogy a VP töltődjön, és maradjon varázslatra. De kb 10-15 oroszlánt megölök segítők nélkül egyhuzamban, ilyen tempóban, tehát, szerintem egész jó lett (csak azért írtam be, mert Te és mások is láthatják ezt a 48 oroszlánt másképp...) :) |
Valamiért nem tudom felvenni a kereskedő posztnál az árumért kapott pénzt. Mi lehet az oka?
És egy kérdés: az eldobott tárgyak el szoktak tűnni néha? A szekeremet keresem éppen hogy hová is tettem. :P |
Nem, nem tűnnek el, max valaki elvitte :D
Az elsőre nem tudom, Nekem működni szokott :) (max felveszi, csak nem frissít...) |
csapatos őrverés:
A csatáért 64 tapasztalati pontot és 27 aranyat kapsz. Az őr élettelenül esik a földre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 14 életerőt vesztettél. 61 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Swiss1 (#29) megrúgja az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 4 életerőt vesztettél. Segéded 18 életerőt vesztett. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) energiaszívást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) energiaszívást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Kivéded az őr támadását. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 24 életerőt vesztettél. 65 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágott. 1 életerőt vesztettél. 32 életerővesztés után egy segédet elvesztettél. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Swiss1 (#29) villámcsapást varázsol az őrre. Nem sikerült megvágni az őrt. Az őr megvágta Swiss1 (#29)-t. Megrúgod az őrt. 3 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni az őrt. Swiss1 (#29) csatlakozik a csatához. Támadásba lendülsz. Célpontod: Őr |
Quote:
|
Quote:
De ha nem tűnnek el, akkor nem lesz túl 'szemetes' a környék egy idő után? Vagy itt is lesz Föld napja kollektív takarítással? :D Egyébként hogy lehet 10-es hajót építeni? Nagy szekérrel 9 segítővel együtt 850 volt az erőm, kitanultam az Erő varázslatot, magamra tettem, úgy lett 5-tel több, mondom evvel aztán ki vagyok segítve, na de aztán? Négyesével föltornászni a erőt (teherbírást) elég munkásnak tűnik. |
Quote:
|
Quote:
850 erővel 425 fát bírsz el, ami 42-es hajó! :) |
Quote:
(Viszont az IE egyre rosszabbul megy nálam,a végtelenségig tart bármilyen oldal betöltése, ha egyáltalán betölti. Nagyon érik már egy teljes újratelepítés, de addig alig tudok bejönni játszani :( ) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |