![]() |
Quote:
|
Nekem továbbra is a földalapú foglalás tetszik. Így nem érdemes nagy távolságból megközelíteni valakit, mert 0-t foglalna és nem lehet fokozással eltávolodni. Bontással lehet távolodni, de ez szerintem nem baj, mert a bontás gyengíti az országot.
Jó lenne, ha a földalapú foglalásra valaki kidolgozna konkrét értékeket. Talán akkor könnyebb lenne vitatkozni és jó értékeket belőni. |
Fegya, biztos teljesen át kell alakítani egy rendszert -ami több ezer országnál tökéletesen működik- 50 ország problémája miatt?
nem elég egy ésszerű "féket" betenni, ami csak az irreális dolgokat nem engedi? |
A pontrendszeren én sem javasolnék változtatást.
Az előttem szólók pedig elmondták, hogy egy messziről indított fokozásos támadás védése nem kivitelezhető extrém támadó esetén, a szembemenetel, ill a visszatámadás meg a hatalmas távolság miatt csak erősen szétbontott országgal valósítható meg. Ha a támadó fokozhat sztem fokozhasson a védő is elfelé. Nem egyértelműen jó megoldás, de ez a legkisebb rossz a sok más lehetőség közül. |
Quote:
|
Utolsó megbeszélendő témaként ez maradt.
A versenyben maradt javaslatok: - Ne érték, hanem területalapon történjen a foglalás. - Ne lehessen 100k pontra elfokozni, vagy odafokozni, hanem legyen egy kisebb korlát, például max 50k-ig számítson csak a népesség a pontszámba. - Ne változzon semmi, jó így, ahogy most van. Mivel ez egy olyan jelenség, ami speciálisan az 1/A-t érinti (máshol igen ritka, kivéve esetleg az anarchista csoportot), ezért a teljes harcrendszer átalakítását nem tartom reálisnak, lévén, hogy alapvetően mindenhol máshol teljesen jól működik a hardrendszer. Sőt, 1/A-ban is, ha közeli országokról van szó. Úgyhogy ezt a lehetőséget kilövöm. Marad a másik kettő: - A népesség értéke legyen maximálva a mostaninál jobban (mostani képlet marad, de egy plafont kapna, hogy például maximum 50.000 pontot tehet ki a lakosság az ország értékéből. Ha ennél többet tenne ki, akkor a lakosok által adott pont csak 50.000). - Maradjon minden úgy, ahogy most van. Ha ez utóbbi, akkor kész is van ;), ha az első, akkor kérnék véleményeket, és ellenérveket, hogy ez miért jó, illetve miért nem jó. Teljesen önző, önös érdekeket is lehet írni. :) Köszi. |
Quote:
Vegulis felfoghato taktikai elemnek, es az elsovle az a bajom, hogy miert pont 50k, es vajon ez majd dinamikusan valtozni fog, ahogy valtozik epp az 1/A-ban a helyzet? Ezt nem tartom tul jo otletlenk, hogy folyton bele kelljen nyulni vmibe... Lehet ket honap mulva ez az 50k tul sok lesz, vagy keves.... |
Quote:
|
Quote:
Ezzel ez elveszne, ugyanannyit tudna fokozni egy 15k hekis ori, mint egy 45ks... Persze ez nem olyan nagy gond, csak szamomra fura :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:00. |