Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

laci 04-25-2009 09:15

Van valami oka annak hogy a chatfalra kiírt üzenetek hossza korlátozva van, vagy csak technikai okai vannak? Elég nehéz végigírni egy összetett mondatot, vagy elmondani valamit, ha 3 részre kell bontani, és közben mások is beszélnek, tök más témákról.

Harcosok 04-25-2009 09:15

Ha végigviszem az első küldetést ugye kapom a 2.-at.
Ezt nem tudom mikor kellene kiírnia de emlékeim szerint nekem nem is írta ki.
Ha jelenleg elmegyek a Bölcshöz ott sem ír semmit ha odamegyek hozzá.

Ha már meg is kaptam a 2. küldetést csak nem olvastam végig akkor is jó lenne ha van aktív küldetésem és elmegyek a Bölcshöz írna róla valamit.

[HTPA]GeeForce 04-25-2009 09:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 209194)
Van valami oka annak hogy a chatfalra kiírt üzenetek hossza korlátozva van, vagy csak technikai okai vannak? Elég nehéz végigírni egy összetett mondatot, vagy elmondani valamit, ha 3 részre kell bontani, és közben mások is beszélnek, tök más témákról.

többek között, hogy nem lehet görgetni a chat felületet. tehát ha nagy hsz-eket ír valaki, akkor el tudja takarni az egész chat felületet, lehetetlenné téve a kommunikációt mások számára. ez valamilyen szinten védi a beszélgetést. szinte minden chat oldalon korlátozva van. még itt, ak ülső fórumon is. :)

meg gondolom technikai okai is vannak...

[HTPA]GeeForce 04-25-2009 09:25

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 209195)
Ha jelenleg elmegyek a Bölcshöz ott sem ír semmit ha odamegyek hozzá.

Ha már meg is kaptam a 2. küldetést csak nem olvastam végig akkor is jó lenne ha van aktív küldetésem és elmegyek a Bölcshöz írna róla valamit.

Akkor kapod meg a 2. küldetést, ha az elsőt leadod. És ír róla, ha jól emlékszem.
Egyébként valóban jó lenne, ha nyomon lehetne követni az aktív quest-eket valahogy, bár nyilván valóan a teszt első része (lévén a program v0.1) nem erről szól, feltételezem később bekerül valami ilyesmi modul a programba!

Ati 04-25-2009 09:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 209194)

Van oka: egy beírással ne lehessen a komplett addigi beszélgetést eltüntetni csak azért, emrt valaki vicces kedvében volt, és beírt 8000 @ jelet... :)

Ati 04-25-2009 09:43

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 209195)

Amikor teljesíted az elsőt, akkor egyből megkapod az újat. Még ugyanabban a beszélgetésben.

[HTPA]GeeForce 04-25-2009 09:45

Hm. Akkor eltaláltam mindkettőt. :D

Ja és még valami. Direkt játszom IE alól, mert felmérések szerint még mindig az a legelterjedtebben használt böngésző...
Tehát feltételezhető, hogy majd ha lesz ilyen játék, IE alól fognak a legtöbben játszani.

Lényeg: nem azért játszom IE-vel, mert betegesen mazochista vagyok. :D:p

Ati 04-25-2009 09:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209201)
Ja és még valami. Direkt játszom IE alól, mert felmérések szerint még mindig az a legelterjedtebben használt böngésző...
Tehát feltételezhető, hogy majd ha lesz ilyen játék, IE alól fognak a legtöbben játszani.

OFF: Hódító statisztikái alapján a játékosok 65%-a használ FireFoxot, és csak 30% alatti az IE!

[HTPA]GeeForce 04-25-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209202)
OFF: Hódító statisztikái alapján a játékosok 65%-a használ FireFoxot, és csak 30% alatti az IE!

oO'

Mondjuk a Hódítóba semmilyen szinten nem látok bele.
Én internethasználatos statisztikákat nézegettem meg.

De kösz, átállok FF-re. Valószínűsíthető, hogy akkor a MUD-ban is hasonló lesz az arány az általad említetthez. Off vége.

BimmBimm 04-25-2009 10:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 209201)
Hm. Akkor eltaláltam mindkettőt. :D

Lényeg: nem azért játszom IE-vel, mert betegesen mazochista vagyok. :D:p

Sajnos én meg azért játszom IE-alól mert csak úgy megy:(

All times are GMT +1. The time now is 20:59.