![]() |
Quote:
kiváncsi lennék arra az 5-ös szintű orira aki képes 100k-t nőni pontban :) |
Quote:
|
Quote:
egyébként igen 10k heki alatt nem működhet és ez jól is van így, ott a gond , hogy 10k heki felett meg lehet így menekülni. ezt kéne megszüntetni (legalábbis szerintem :) ) |
Ha ráállni se lehet 100k pontról, akkor elfogadom a dolgot. Nem a menekülés mellett kardoskodok, hanem amellett, hogy a támadó ne tehessen meg olyasmit amit a védekező már hiába is próbálna. Ha 50k-ig számít bele max a fokozás akkor viszont változtatásnak ez talán elég is, lévén nem lehet 0-ra menekülni a védekező félnek sem, lévén neki is 50k pont a max amit elfokozhat. Nem?
|
Quote:
ez elég komoly előkészületekkel jár. jóval több mint 1 köröd van sztem kiszurni az ilyen készülődést. Amúgy nekem a területarányos foglalás melett még mindig az a legszimpatikusabb ötlet,hogy a min foglalás is 50% legyen. |
Quote:
|
Quote:
Egyébként Synkel problémájára van egy nagyon egyszerű megoldás az üres heki ne 30pontot érjen, hanem kevesebbet. |
Quote:
De az 50% minimum tényleg jó ötlet. Nyilván csak az fog fokozással menekülni (mennyit is lehet? kb 10-15%-ot, minél följebb mész ez annál drágább) akinél az elpocsékolt katona olcsóbb, mint a megspórolt föld. Ha jól van belőve nem sokan fogják használni, aki pedig rááldoz horribilis összegeket, hogy megvédje a földjének azt a részét az megérdemli. |
Quote:
Érdemes rajta elgondolkodni;) |
Quote:
Nem tetszik, hogy az üres heki kevesebbet érjen. Tény, kevesebbet kell bontania a védő félnek ha szembe akar menni, de a pontrendszer amúgy jól működik egy csomó csoportban, több ezer ország számára. Egy csoport, és kevesebb mint 30 aktív ország van amelyiket érintheti ez a probléma, ráadásul tekintve az elmúlt évet, félévente egyszer ha adódik ilyen 0 hekis ütés. A teljes pontrendszer átalakítását túl nagy árnak érzem ezért cserébe, mert alacsonyabb hekin brutál nagy változást jelentene. |
All times are GMT +1. The time now is 06:56. |