![]() |
Újabb verzió fent, ezúttal egyetlen bővítés a szleng részhez, valamint egy darab elgépelés javítása. Úgy látom, hogy kezdünk a végefele járni. Van még valakinek bármi észrevétele a kézikönyvvel kapcsolatban? Valami plusz téma, esetleg még last-minute kiegészítés?
A friss verzió letölthető ugyanonnan, ahonnan az eddigiek: http://forum.hodito.hu/download/Hodi..._kezikonyv.pdf |
Szasztok!
Végre ez kezd alakulni. :) Nem jártam itt pár napig és meglepődtem kicsit. A kézikönyv nagyon korrekt. Örülök, hogy tőlem is bekerült pár hozzászólás. :) Részletesen átolvasni még nem volt időm, de nagyon tetszik. |
Ha gnómról váltasz, akkor érhetnek a legnagyobb meglepetések. Az 50%. Akár 20%-nyi sereged is elmehet, ha
olyan fajt választasz. szintlépés, tőlem idézett. Kicsit hülyén hangzik, átalakítanám. ...Az 50%-os lakáshelyzeti tekercs miatt, akár 20%-nyi sereged is elmehet... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
60-33%=40 |
Quote:
Ha élőhalottra váltasz, és 150helyett 100egységed marad, az 33%-kal kevesebb, és nem 50-nel... |
Ati szerintem mielőtt véglegesíted át kéne olvasni pár embernek hátha találunk még fontos tudnivalót,bár az is megoldás ha lehet bővíteni később is.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:52. |