Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Ötödik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3452)

Swiss 04-24-2009 19:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 209147)
Láthatatlanság látása nem működik. Próbáltuk, hogy alacsonyabb szintű karakter látja-e a nagyobb karakterűt, ez nem sikerült, de ez így jó. De viszont a nagyobb karakterű sem látja a kisebbet.

Az nem az infralátás képességgel mükszik?

"Infralátás: látod a nálad alacsonyabb szintű láthatatlan karaktereket."

Dus 04-24-2009 19:56

Az "energiaelszívás" varit nem mutatja a csataeseményekben. Pedig kíváncsi lennék mennyit sebez és szív el avp-ből...

BimmBimm 04-24-2009 20:27

Nuh első MUD-os napom tapasztalatai:
Első és legdurvább dolog számomra, hogy csak és kizárólag IE "böngészőben" tudom játszani, mert sem Firefox-ban sem Chrome-ban nem tud csatlakozni. Próbáltam mindkét böngészőt a tűzfalban engedélyezni, de nem lett jobb. Vagy akkor nem tudom mit kell engedélyezni, ahhoz hogy fusson nekem is egy értelmes böngészőben.
Próbáltam visszaolvasni a dolgokat de azért elég sokat írtatok már e témában, ezért nem tudom hogy volt e már felvetve, de szerintem apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.
Egyszer kétszer tapasztaltam hogy szinte egyáltalán nem tudtam irányítani a karaktert, mert kb minden 5. kattintás vette be. De egy kliens újratöltés után megjavult.

Más kérdésem az lenne csak úgy érdekesség képpen hogy itt is 4,3 mrd a maximális pénz? :)

kicsit off: A tesztelés megpróbáltatásaiba belehaló egér cseregaranciás?:D És jár valami krém az inhüvelygyulladásra?? :D:D :)

Ati 04-24-2009 20:56

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 209157)
apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat.

Itt nincs jó variáció... Ha nincs kijelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy őt támadod; ha ki van jelölve, akkor problémás a plusz katt, hogy NEM őt akarod például gyógyítani...

Úgyhogy szerintem itt marad a megszokás, hogy ha nem magadra, hanem az ellenfélre akarsz valamit, akkor ahhoz kell egy katt.

Padlócsempe 04-24-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209146)
(Mellesleg nem 5., hanem 7. helyezett vagy...Nem mindegy!)

(szerinted egy folyamatosan frissülő listánál az az eredmény ami a beirásom pillanatában volt és az ami a tiéd beirásakor volt, megegyezik?
Csak okosan...)

A teszthez: A harcos karaktereknek is kéne valamilyen tanulási lehetőség. Mert jelenleg csak az ütés a rúgás és a fellökés van, és így nagyon keveset lehet csak sebezni, varázslatok nélkül alig tudtam legyőzni a medvét, holott 250 életem volt.

A segédekhez: 9 elit egyelőre nagyon durvának tűnik. Persze az erősebb szörnyek ellen gyorsan hullanak, de kutyák és macskák ellen olyan tempóval lehet gyűjteni a tp-t, hogy hihetetlen :)
Későbbiekben leginkább pajzsnak lehet őket használni :)

Ati 04-24-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 209164)
A harcos karaktereknek is kéne valamilyen tanulási lehetőség. Mert jelenleg csak az ütés a rúgás és a fellökés van, és így nagyon keveset lehet csak sebezni, varázslatok nélkül alig tudtam legyőzni a medvét, holott 250 életem volt.

Egy harcos gyúrjon életerőre, hárításra, második-, harmadik támadásra.

Ettől függetlenül lesznek még harcos képességek idővel.

Lion 04-24-2009 21:51

Kicsit lemaradtam. Par dolgot rosszul ertelmeztem igy elegge elfuseraltam az elso ket karaktert.Igy lemaradtam. A fules megyitasoknal folyamatosan ki ki kapcsolodtak felvaltva a karakter fulek.
A csatornaban volt egy csata fagyas a harc lelassult mikozben az eleterom toltodott. A Piac nekem is tetszett eleg kitaroan jo sok penzt lehet szerezzni.
Szerintem elvezetesebbe lehetne tenni a harcokat ha pl lenne benne veletlen szorzo ertem ezt nagyobb erteku szornyek elleni tamadasoknal 1-5% nyeresi esely lenne. Ez amolyan vak szerencse mint az eletben.

Lion 04-24-2009 21:53

Mindenesetre gratulalok a fejleszteshez mindenkepp jatszani fogok vele.
Ugyesen megcsinaltatok.

Ati 04-24-2009 21:55

Quote:

Originally Posted by Lion (Post 209174)
A csatornaban volt egy csata fagyas a harc lelassult mikozben az eleterom toltodott.

Az a baj, hogy ha nem követed az eseményeket, akkor nem tudod, hogy mikor van esetleg frissítés, amikor egy-egy dolog nem elérhető (például a csata megáll egy-egy percre), vagy mikor mit kell tesztelni. Kérlek, hogy légy az eddiginél sokkal aktívabb a fórumon. Köszönöm.

Ati 04-24-2009 22:12

Alapvetően totál értelmetlen statisztika, de azért jó, mert az ilyeneket szeretjük:

Amióta stat van gyűjtve róla, eddig 6710 mob távozott az élők sorából. :)

All times are GMT +1. The time now is 00:01.