![]() |
Quote:
"Infralátás: látod a nálad alacsonyabb szintű láthatatlan karaktereket." |
Az "energiaelszívás" varit nem mutatja a csataeseményekben. Pedig kíváncsi lennék mennyit sebez és szív el avp-ből...
|
Nuh első MUD-os napom tapasztalatai:
Első és legdurvább dolog számomra, hogy csak és kizárólag IE "böngészőben" tudom játszani, mert sem Firefox-ban sem Chrome-ban nem tud csatlakozni. Próbáltam mindkét böngészőt a tűzfalban engedélyezni, de nem lett jobb. Vagy akkor nem tudom mit kell engedélyezni, ahhoz hogy fusson nekem is egy értelmes böngészőben. Próbáltam visszaolvasni a dolgokat de azért elég sokat írtatok már e témában, ezért nem tudom hogy volt e már felvetve, de szerintem apró kis kényelmi dolog lenne ha csatánál akit megtámadsz az a célpontoknál rögtön ki lenne jelölve, csakúgy mint a varázslat. Egyszer kétszer tapasztaltam hogy szinte egyáltalán nem tudtam irányítani a karaktert, mert kb minden 5. kattintás vette be. De egy kliens újratöltés után megjavult. Más kérdésem az lenne csak úgy érdekesség képpen hogy itt is 4,3 mrd a maximális pénz? :) kicsit off: A tesztelés megpróbáltatásaiba belehaló egér cseregaranciás?:D És jár valami krém az inhüvelygyulladásra?? :D:D :) |
Quote:
Úgyhogy szerintem itt marad a megszokás, hogy ha nem magadra, hanem az ellenfélre akarsz valamit, akkor ahhoz kell egy katt. |
Quote:
Csak okosan...) A teszthez: A harcos karaktereknek is kéne valamilyen tanulási lehetőség. Mert jelenleg csak az ütés a rúgás és a fellökés van, és így nagyon keveset lehet csak sebezni, varázslatok nélkül alig tudtam legyőzni a medvét, holott 250 életem volt. A segédekhez: 9 elit egyelőre nagyon durvának tűnik. Persze az erősebb szörnyek ellen gyorsan hullanak, de kutyák és macskák ellen olyan tempóval lehet gyűjteni a tp-t, hogy hihetetlen :) Későbbiekben leginkább pajzsnak lehet őket használni :) |
Quote:
Ettől függetlenül lesznek még harcos képességek idővel. |
Kicsit lemaradtam. Par dolgot rosszul ertelmeztem igy elegge elfuseraltam az elso ket karaktert.Igy lemaradtam. A fules megyitasoknal folyamatosan ki ki kapcsolodtak felvaltva a karakter fulek.
A csatornaban volt egy csata fagyas a harc lelassult mikozben az eleterom toltodott. A Piac nekem is tetszett eleg kitaroan jo sok penzt lehet szerezzni. Szerintem elvezetesebbe lehetne tenni a harcokat ha pl lenne benne veletlen szorzo ertem ezt nagyobb erteku szornyek elleni tamadasoknal 1-5% nyeresi esely lenne. Ez amolyan vak szerencse mint az eletben. |
Mindenesetre gratulalok a fejleszteshez mindenkepp jatszani fogok vele.
Ugyesen megcsinaltatok. |
Quote:
|
Alapvetően totál értelmetlen statisztika, de azért jó, mert az ilyeneket szeretjük:
Amióta stat van gyűjtve róla, eddig 6710 mob távozott az élők sorából. :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:01. |