![]() |
Off
Hu neked mennyi idod volt... Gondolom, amikor Ati osszeallitja a konyvet atfuttatja valami helyesiras ellenorzon... |
Quote:
Az már megtörtént. Olyan éktelen marhaságokat tudott javasolni néha, hogy wááááááááá |
Quote:
|
Quote:
|
Princ rengeteg javítása bent, valamint Xeper javaslatára egy plusz bekezdés az elejére. Gee e-mail címekre vonatkozó leírásáról nem vagyok meggyőzve, hogy egy stratégiai kézikönyvbe kellene. Ez arról szól, hogy hogyan játssz, mivel mit lehet elérni, valamint néhány egyéb fontos, mindenkit érintő dolog ki van emelve. Az e-mail címek elvesztése nem hiszem, hogy ennyire gyakori lenne, ha valaki egyedileg találkozik ezzel a problémával, akkor úgyis ír supportra szerintem.
Az új verzió letöltése ugyanonnan, ahonnan az eddigiek: http://forum.hodito.hu/download/Hodi..._kezikonyv.pdf |
Én még kiegészíteném a hódítós szlenget.
Nem tom, hogy mennyire fontos, de mivel a súgó sehol sem hívja (tudomásom szerint) az 1/A-s, max 10fős szövetséget klánnak. Így ezekkel kicsit bővíteném: klán - az 1/A-ban lévő maximum 10fős szövetség közös - a klán közös raktára |
Quote:
|
Ha elfről akarsz váltani, akkor is a tanyákkal lehet gond, mert a magasabb terelés miatt kevesebb tanyát tartasz, így fellépve elég nagy hiány is lehet.
ez a szintlépésnél van, a tőlem idézettben! |
Quote:
közös - az 1/A-s szövetség raktára, esetleg a szövetség menüpont alatti hely(a szövetség kristálygömbjei, felmért épületek, felmért szövetségek), ahol megtalálod az ellenfélről megszerzett infókat! (pl.: kapod az üzenetet: a gömb a közösben) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:00. |