![]() |
Hajós csaták!
Ez most nem egy nagy szám, nem vagyok kibékülve vele, később fel lesz tuningolva... Most egyetlen célt szolgálnak: az ellenfél lassítását. Háború esetén lényeges lehet, hogy elér-e arra a szigetre az ellenfél, amelyiken vagy, és ahova nem kéne neki elérnie, vagy sem. Próbálgassátok, nagyon sokmindent nem tudok hozzáfűzni... :) A hajókat fémlemezekkel tudjátok befoltozni, ez a fővárosi piacon kapható most olcsón. Továbbra is azt kérem, hogy csak annyit vásároljatok, amennyire szükségetek van, hogy mindenkinek jusson. Köszönöm. |
Hétvége...
A hétvégén szabad játék van. Aki valamelyik tesztfeladatot nem csinálta meg, az azt még mindenképp nézze meg. Érdemes fejleszteni a karaktereket, Arénában összemérni egymással az erőtöket, mert jövőhéten belevágunk a klánokba, a klánvárosokba, és ott már szükség lesz a minél ügyesebb karakterekre. :) Minden észrevétel jöhet ide a fórumra. |
Ha harcolni fognak egymással a karakterek, akkor elég nagy hátrányban lesznek azok, akiknek még kevés tanulási bónusza volt, mert nem régi tesztelő. 4 tanulási bónusz kb. 200 életerő pluszba, valamint megtanulhatták a dupla vágást.
Szeretem a kihívásokat, de azért ez sok lenne :) |
Quote:
És lehet egy erősebb valakihez csatlakozni klánba ;) |
Quote:
|
Eredetileg 10 volt, közben emeltem 15-re, mert túl korai volt az még 10. szinten. Úgyhogy mindkettőtöknek igaza van. :)
|
Quote:
Tehát azt mondod, hogy jó az, hogy hiába játszom sokkal többet, gyűjtök sokkal több TP-t, mint mások, azért mert pár nappal később jelenkeztem, sokkal gyengébb vagyok, hisz majd csatlakozok melléjük klánba. |
Quote:
|
Quote:
(Mellesleg nem 5., hanem 7. helyezett vagy...Nem mindegy!) Tehát nem. Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy ezt tudod tenni, ez a lehetőséged, de nem mondtam, hogy ez így jó lenne! Tény, hogy hátrányban vagy, de ez teszt...Nyilván nem fogunk szándékosan gyengébb karakterekre utazni, sőt elvileg segítjük Őket! |
Láthatatlanság látása nem működik. Próbáltuk, hogy alacsonyabb szintű karakter látja-e a nagyobb karakterűt, ez nem sikerült, de ez így jó. De viszont a nagyobb karakterű sem látja a kisebbet.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:14. |