![]() |
ezzel az erővel lehetne még egyszerűbben a tábornok szem +10%, ha minden tábit kiküld.
azaz 16-17-20 % fajtól függően. |
Quote:
|
Quote:
És miért érdemelne többet egy gnóm amúgy?? Az a faji hátránya, hogy 1-el kevesebb tábija van. És itt nem is csak a bónuszról van szó, hanem a kiküldhető seregekről. Nagy előny ez gnómnak is, 4.-5. szemnek pazar. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg ne "áldozza fel" a faját gnómnak. :) |
Quote:
én ugyanannyi tábornokról beszéltem. Azért a 6 kisebb, mint a 7, viszont ha rááldozok egy szemet arra, hogy 5 tábim legyen, a másiknak meg akármit csinál van 5 tábija az szerintem nem ugyanaz. :) Remy véleményét miszerint ez egy "buta érv" elfogadom, lehet az... de hogy az ork 7 tábiját akarod összehasonlítani az óriás 6 tábijával, az azért nagy sarkítás lenne, és nincs értelme ilyetén összehasonlításnak. Míg a gnóm 5, és óriás 5 tábijánál ott van egy pont amiben egyeznek, és egy amiben különböznek. Mindkettőnek 5 tábija van, de az egyiknek valami árán, a másiknak csak úgy alapból. Ez alapján mondtam, amit mondtam. Ha Ti nem érzitek így a dolgot, akkor felőlem aztán legyen egyenlő bónusza a tábornokokra a gnómnak tábi szemmel és a hullának szem nélkül... :) Viszont a duplabónuszt még mindig jó ötletnek tartom. :) és velem együtt még legalább 23 ember, akikkel a szavazók 60%-át tesszük ki! ;) |
Quote:
Azt nem értem, mikor SiQ felvetette, kifejezetten tetszett a javaslat, most meg kifejezetten ellenzed. Oldd fel plz. |
Quote:
1 - 0% 2 - 3% 3 - 5% 4 - 6% 5 - 7% 6 - 8% 7 - 10% 8 - 15% Valamint a tábornok személyiség súgója: +1tábornok valamint: ha az összes tábornokával támad azok az eredeti %-on felül +5%-al növelik a tábornokok által nyujtott bónuszt: Igy a tábornok gnóm: 7+5= 12%-ot kapna full seregre többiek: 8+5=13%-ot ork: 15+5=20% De az is lehet, hogy a 8 tábi alapból 13% lenne és +7%ot kapna a többi. Mivel a 8 tábi alapból csak tábornok személyiséggel fordulhat elő orknál bárhova változtathatjuk, ha a tábornok személyiséghez berakunk egy + bónuszt. |
Quote:
Quote:
Quote:
Azért építő lenne, ha nem próbálnátok mindig mindenbe belekötni (feleslegesen!)! :p |
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |