![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
DE: az egyszemesemmel több támadóerőm volt (vándor voltam), mint a kétszemes szövimnek (tudós, vándor; faj, heki azonos). Pedig ugye Neki kevesebb tanya kell, meg ott a +5%... csak neki volt mondjuk 10-15 bankja, én meg beértem 5-tel. Volt mondjuk 12% tornya, nekem meg volt 9%. Egy szemessel is lehetek erősebb, csak többet kell spórolni. (az adatok hasraütés jellegűek, a tény, hogy erősebb voltam nála.) és még egyszer hadd mondjam el, amit Nonenal már annyiszor mondtunk... Ez a duplabónusz már jelen van a játékban, illetve ha ez bevezetésre kerülne, semmilyen maximum nem lesz tovább növelve. Ehhez hozzátenném, hogy a nagyon profi többszemesek úgy is orkkal mennek (legalább is eddig úgy vettem észre az a körükben legkedveltebb faj, és senki ne kezdje el írni, hogy nem is, mert nekem törpém, nekem óriásom, nekem stb-m van:D). Szóval őket nem is érintené a dolog. Jahh, meg felhívnám a figyelmet a szavazás állására is, ahol 62.16% mondja azt, hogy igen, és mindössze 32.43% (majdnem csak a fele), azt hogy nem! Szóval többen is vagyunk, csak ők már belefáradtak a szócsatába... :D |
Quote:
"Ráadásul, túl bonyolítja a játékot, amivel újabb játékosokat riasztunk el." ez a kifogás hihetetlen:D súgó:A tábornok személyiség +1 tábornokkal rendelkezik, akit csatába küldhet. Így egyszerre több sereget küldhet ki, vagy meglevő tábornokai mellé plusz egyet küldhet, amivel erősíti a támadást, (ehhez elég annyit hozzátenni: ) mindet kiküldve az alap tábornok bónuszod kétszeresével (gnóm 12%, ork 20%..) nem hiszem, hogy pont emiatt riadnának el az új játékosok.. |
Quote:
vagy 6 tábornok érhet 8%ot, másnál meg 14et. ÉS még lehetne mondani a variációkat szép sorban. Elveszne az eddigi logika ami volt. Persze nekünk akik évek óta nyomjuk ez természetes, de aki most kezdi majd annak kínai lesz mi miért van. Ha annyira dupla támadó erővel akartok játszani, akkor ott az Ork faj, és kész, a fenének kell bonyolítani az egészet. Ork tábornok koránt sem verhetetlen ellenfél, nem kell annyira irigyelni tőle a támadó erejét. Ha így jönnek be a változások, oda jutunk majd ahol 6-7 éve volt a játék, és csak gnomok lesznek mindenütt. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
De ezek szerint nem olvastad el mit írtam. Az egész tábornok rendszer lesz bezavarva. Ha valakinek 5 tábonoka van, az nem ugyan annyi bónuszt jelent majd fajtól és személyiségtől függően. És ne úgy gondolkozz, hogy 2-3 éve játszol, hanem hogy most jöttél ide, és lövésed sincs semmiről. |
Quote:
Például a harcolás tábornok résézhez 7db tábornokig le van írva. A tábornok személyiséghez meg le van irva fajra lebontva, hogy ha összes tábornokot kiküldi milyen bónuszt kap. Innentől kezdve aki most kezdi annak egyértelmű. Aki éppen most kezd számolgatni annak okozza a legnagyobb problémát, de az meg max utána néz amikor a főoldalon megjelenik, hogy változott a tábornok személyiség. |
Quote:
|
Kb itt tartotok:
http://kepfeltoltes.hu/100307/ujtabi...toltes.hu_.jpg Van mondjuk 5 tábim, akkor most 6% az "összes alap" vagy 7%? Esetleg 12%? Szépen keveredik 2 rendszer, egyikben a tábornokok száma az uralkodó, ami jelenleg is, másikban a faji sajátosságok és a személyiség bónusz. ---- Végignéztem a témát, ezeket a szempontokat láttam: - hadisoknak megérje 3-4. szemként beválasztani, - nagyobb lehetséges támadóerő de ne múljon ezen háború (?), - ork faji előnye megmaradjon a többiekkel szemben (kevésbé csökkenjen mint a fentinél), - ne kelljen hozzá külön újabb táblázat vagy művelet. Sztm meg lehet ezeknek jobban is felelni, SiQ ötletét kifejtve pl így: Tábornokok után járó bónusz, egységesen: 1 - 0% 2 - 3% 3 - 5% 4 - 6% 5 - 9% 6 - 12% 7 - 13% 8 - 20% Evvel rokon volt Csempe korábbi hsz-e is, ami még lehetséges alternatíva: Quote:
|
Nagyon tetszik az ötlet!
|
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |