Sziasztok!
17 órára talán hazaérnek sokan, akik nappal elvoltak, úgyhogy 17 és 19 óra között egy kis játékra invitállak Benneteket!
Ahogyan a napokban azonosítási pergamen is szét volt szórva, és narancssárga varázsital is szét volt szórva, 17 órától szét lesz szórva jópár "token". Ezek az égvilágon semmire se jók, azon kívül, hogy a játék lényege az lesz, hogy minél többet összegyűjts belőle.
Mindenfelé lesznek ilyenek szétszórva: szárazföldön, tengeren, házakban, bányákban, erdőben, mólókon, mindenhol.
Amelyik katakter 19 órára a legtöbbet összegyűjtötte, az jutalmat kap. (Na jó, a második és a harmadik helyezett is.
)
A jutalom 3(-2-1) halálfej-totem.
Mi a fene az a halálfej-totem? A bennszülött törzsek babonái között szerepel egy halálfejjel díszített totem, ami megvéd a haláltól. Azt tartja a legenda, hogy aki ilyet hord magával, azt megkíméli a Halál Istene, de életéért cserébe elviszi a totemet.
És valóban, ezt is teszi: ha meghalsz, akkor egy totem eltűnik, de a haláltól megmenekülsz: nem kell a labirintuson végégmenned, és ami még ennél is fontosabb: nem vesztesz tapasztalati pontot!
Érdemes jönni és játszani!