|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
08-05-2006, 13:01
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
toli vs. toli
Helló uralkodók!
Ugyan nem vagyok kezdő, de jó pap is holtig tanul..., úgyhogy érdekelne a véleményetek. Szerintetek mi a teendő, ha két tolisnak van elszámolnivalója egymással? Tegyük fel, hogy mindkettő mf és erős variban is. A tekercsek aránya ismeretlen. És zárjuk ki a diplomáciai megegyezés lehetőségét is!
Várom az ötleteket, tapasztalatokat!
|
08-05-2006, 13:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Párbajozzatok...
|
08-05-2006, 13:21
|
Member
|
|
|
|
Egyik toli lebontja a fölös épületeket, amit csak le tud, felhúz helyettük barakkot és telepakolja lovakkal...
Mondjuk ez azért engem is érdekelne, mármint, hogy az ügyesebbek hogy oldanák meg.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 08-05-2006 at 13:23..
|
08-05-2006, 13:46
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Párbajozzatok...
|
nincs konkrét ügy, csak feltűnt, hogy még nem olvastam ilyen esetről, taktikáról.
|
08-05-2006, 13:57
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Egyik toli lebontja a fölös épületeket, amit csak le tud, felhúz helyettük barakkot és telepakolja lovakkal...
Mondjuk ez azért engem is érdekelne, mármint, hogy az ügyesebbek hogy oldanák meg.
|
Ez talán még működhetne is! És mi van akkor, ha éppen pang a piac és nem jutsz hozzá nagyobb mennyiségű lóhoz/elithez? Képzéssel azért jó néhány körbe is bele telhet a dolog...
|
08-05-2006, 14:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Magnum
Ez talán még működhetne is! És mi van akkor, ha éppen pang a piac és nem jutsz hozzá nagyobb mennyiségű lóhoz/elithez? Képzéssel azért jó néhány körbe is bele telhet a dolog...
|
Nem feltétlenül, mert pl.azt megteheted, hogy, ha van sima katonád(vagy a piacon azt találsz+veszel fegyvert, ha nincs elég), fogod elkezded képezni és félidőben, elkezded megépíteni hozzá a barakkokat, ha nem számolsz rosszúl a barakok meglesznek mire a képzéseid beérnek és támadhatsz, de sztem nem épp ez a legideálisabb megoldás, mert ezidő alatt az ellen képezhet annyi varit, vagy tolvajt, hogy lenyomjon... a játék során nem kerültem még ilyen szituba, szal ez csak egy futó gondolat volt.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
08-05-2006, 15:38
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
ezidő alatt az ellen képezhet annyi varit, vagy tolvajt, hogy lenyomjon...
|
hát igen, ha van üres barakkhely, meg ló a piacon, akkor meg lehet próbálni, de amúgy elég időigényes. És elég bizonytalan is a dolog, hiszen mi van, ha betoníjba fut bele az ember, pláne, ha elf...
|
08-05-2006, 16:07
|
|
Member
|
|
|
|
Ha a piacon nincs semmi, nem tudsz mit lebontani (vagy úgy sem tudnál ártani az ellennek) és egyenlő erősek vagyok (erre nem sok esély van amúgy), akkor a köv szintig kell üldözni, ahol fajt kell váltani és úgy szétkapni. Esetleg, ha ennyire nincs sereg a piacon, akkor a saját seregedet lejebb kell szedni és vagy variban, vagy toliban ráerősíteni, hogy mégiscsak beférj hozzá, hisz sereggel ő se tud akkor benézni hozzád...
És születnek emberek.
|
08-05-2006, 18:51
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Bontani kell, de nem barackot kell építeni, min. 2x annyi paci kell, mint íj az ellennek, hanem templomot, hogy minden körben egyszer átmenjen egy készüli-csökkentés. És ez azt jelenti, hogy minden körben eggyel többet tudsz lopni. És mint tudjuk, sok kicsi sokra megy
|
08-05-2006, 19:00
|
Member
|
|
|
|
esetleg le kell dobni ra egy atombombat..
ugyanmar, ki az aki csak azert tonkrevagna az orszagat, hogy leverjen valakit, aki osszetuzesbe kerult vele?
egyebkent meg elkuldeni neki egy kolcsonos mnt-t, ha nem fogadja el akkor szerezni magadnak egy szovit 3 ork tabornok tudossal (kek ketteskevel ellatva) akik csak lovas formaban nyomjak es bemenni hozza 5 sereggel fejenkent, ehhez mit szolsz ?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|