|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
11-22-2007, 22:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Román 1/A könnyítése
Arwyl altal nyitott Román 1/A topik szulemenye lett az a gondolat, amit en inkabb szuksegletnek neveznek, h a roman 1/A-n konnyiteni kellene.
Akkor kicsit osszefoglaltam h jobban lathassuk:
-az A-s orival lehessen lefordulni ha megfelel a kovetkezo felteteleknek:
- X kör eltoltott jatekido (min. 4000 kor)
- min. föld ami kb. 4500 heki legyen (2x-ese a max felhozhato foldnek)
-B-ből senki ne tudja forgatni az oriját csak azért mert eltöltötte a kötelező kört A-ban, ehez meg kell a top 30%
A fordulni kifejezes alatt nem a Zerostartot ertem, hanem a +1 szemelyiseg megszerzeset...
Ha elolvassatok a Roman 1/A topikot akkor ra lehet erezni h miert is erzem/erezzuk szuksegesnek ezeket a konnyiteseket...
Nem vegleges csak ideglenes megoldaskent kerjuk es az eltoltott jatekidot es min. hekiszamot sem szogeztem le eppen azert ha valakinek ellenvetese van es ugy gondolja h meg is tudja indokolni, akkor kerem irja le...
En szemely szerint Arwyl topikjaban vartam valaszt foleg Ati-tol es Lyra-tol de a valasz nem jott... ugy gondolom ellege epkezlab az otlet es nem hozz senkit sem hatranyba... igy a vezetoseg is jol jarna es a jatekosoknak is lenne ertelme jatszani a roman 1/A-ban... Mert a jatek a roman verzioban effektiv meghal miutan felertel az 1/A-ba...
Last edited by ErdelyMagyaria; 11-23-2007 at 10:02..
|
11-22-2007, 22:59
|
Member
|
|
|
|
En mar zerostartoltam egyik orimat mert 1/A-ban van orim, 2/B-ben van orim... Most mar azt fogom csinalni h a 3. orimat amit zerostartoltam torlom mikor felerek a harmadik szintre es a masodik szinten levo orimal fogok menni 5. szintrol a 2.-ig es onnan zerostartal megin kezdem elorol... Azert zerostart mert en igy is ugy is vippelem az orikat es akkor miert ne tartanam meg a sorszamot?... Iris pl. azt irta h o felviszi a 2. szintre es torol es indit ujat az 5. szinten...
|
11-23-2007, 19:34
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Látom nagy érdeklődés van a könnyítésre...
|
11-23-2007, 19:43
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csak azert szolok hozza, mert tok ugyanez volt(van) angol 1/A-ban, es ott sem lett konnyites, es nem is lett volna ertelme. Nem konnyiteni kell, ez butasag, hanem minel tobb jatekost ravenni, hogy jatsszon 1/Aban. Sok sok otlet volt erre angolban is, a mentortol kezdve mindenfeleig.... De nem nagyon mukodott ott se. Plusz ha itt konnyites van, ott is kellene, nem hinnem, hogy kivetelezni kellene barhol is....
Szoval szerintem nem a konnyites a jarhato ut....
11-23-2007, 19:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak azert szolok hozza, mert tok ugyanez volt(van) angol 1/A-ban, es ott sem lett konnyites, es nem is lett volna ertelme. Nem konnyiteni kell, ez butasag, hanem minel tobb jatekost ravenni, hogy jatsszon 1/Aban. Sok sok otlet volt erre angolban is, a mentortol kezdve mindenfeleig.... De nem nagyon mukodott ott se. Plusz ha itt konnyites van, ott is kellene, nem hinnem, hogy kivetelezni kellene barhol is....
|
Az a baj hogy elment a játékosok kedve, hiába jönnek fel A-ba, nem jönnek játszani. Kezdésnek kéne valamit kitalálni hogy megjöjjön a játékkedv. De a jelenlegi fedezési rendszerben képtelenség annyi katonát leképezni mint amennyi ahhoz kell hogy fedezve jussanak fel a topba...
|
11-23-2007, 20:30
|
|
Member
|
|
|
|
Én kivártam, hogy mi lesz a sorsa a a topicnak.Nyitottam egy hasonlo topicot,nagyon gyorsan ment is a sülyesztöbe .Azt mondta Ati hogy már többször megmondta hogy nem várhato változás a románban.Ok igaza volt hogy mondta ,de gondoltam felmérésképpen nyitok neki egy topicot.Nem jött össze.
|
11-23-2007, 20:32
|
|
Member
|
|
|
|
Hozzáfüzném még azt hogy a vipp átirányitást céloztam meg.Rosszul neveztem meg a topicot.
|
11-23-2007, 21:10
|
Member
|
|
|
|
En mar orulok annak is h valaki hozzaszolt egyaltalan...
Koszonom sracok!
Na de en meg mindig Lyra-tol is Ati-tol szeretnek egy velemenyt es utana lezertnak tekintem az ugyet ha ok azt mondjak h NEM...
Amig a topot egyetlen klan uralja es idejuk van tartalekolni addig nincs amit csinalni ellenuk... (nem szemrehanyas es mar szamtalanszor hangsulyoztam h ebben az ugyben nem oket hibaztatom!!!...)
DE... amig fel akarunk zarkozni hozzajuk addig a tartalekunkat... ha lehet igy nevezni... ... nem tudjuk gyujtogetni mert a fedezesbe fektessuk bele... mig ok a tavok miatt nyugisan tartalekolnak... vagyis amit fedezzunk annak egy reszet elviszik idonkent mert megtehetik eppen a tartalekolas miatt... hiszen mire masra tartalekolnanak ha nem azert h hasznaljak idovel...
Szamitasaim szerint ha ugyan igy felevenkent elofordl ez h vegigutik a csopit akkor nekem tobb mint 2 ev kell h felerjek a mostani topba... de ehez meg nem tettem hozza h a top (hekiszam szempontjabol) fenebb tolodik... szal mar a 2 ev sem eleg mert ok sem fognak 2 evig ugyan abban a helyben topogni (ezt senki nem kerheti toluk!)
A 90 nap limitet eppen azert nem akartam javasolni h toroljek h valamit aldozzanak a jatekosok a jateknak ha mar segitenek rajtunk...
A 4000 kort szemely szerint keveselem de ha csak en erzem igy akkor nem relevans mert nem csak engem erint es remelem h nem mi dontunk rola... Abban h nem mi dontunk rola az is benne van h akkor mar legalabb megfontolasra kerul a dolog es akkor mar elertunk valamit...
A 4000 korben az is benne van h vipelni kell az orit es ez jo a jatek fentartasahoz...
A minimum fold pedig biztositana h aktiv jatek legyen a csopin belul... ha a minimum fold elereseig is lenne, akkor is aktivitast igenyel...
Alairasoban 50 oris csopirol almodok de meg az is a minimum ami kellene szerintem... Elhisze, sot elismerem h ha mindenki visszajone akkor meglenne az 50 ori de ahoz kellene egy motivalo erv h visszajojenek... Az reszemrol nem motivalo erv h gyertek vissza es osszefogunk a top klan ellen... En tisztan akarok jatszani es elerni celjaimat... Jelen helyzetben ha nem lesz konnyites akkor ezen a helyzeten csak az ido segit... az meg hosszabb lesz mint 2 ev szvsz es addig nem latom ertelmet jatszani... sajnos...
Last edited by ErdelyMagyaria; 11-23-2007 at 21:16..
|
11-23-2007, 21:11
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Na de en meg mindig Lyra-tol is Ati-tol szeretnek egy velemenyt es utana lezertnak tekintem az ugyet ha ok azt mondjak h NEM...
|
Ahogyan azt a fejlesztések topicban olvashatod, jelenleg a Hódító 7.0 fejlesztései zajlanak. Jelenleg más témákkal nem foglalkozom.
|
11-23-2007, 21:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Egyrészt amióta én az angol 1A-ban vagyok, még sohasem tapasztaltam olyan szintű játékoshiányt mint amilyenről jelenleg a román 1A-ban hallok, úgyhogy véleményem szerint a párhuzam nem tökéletesen helytálló.
Másrészt az teljesen logikus, hogy nem a könnyítés lenne a megoldás, hanem minél több játékos játékba hozása, de ha olyan ott jelenleg a helyzet, hogy nincs elég mazochista aki megpróbálja több hónapos keserves munkával kitúrni a domináns klánt, akkor vagy továbbra is az lesz, ami most van, azaz újráznak a 2B-ből (pl. Iris), vagy felmennek az 1A-ba és egy időn túl szabadságolnak, vagy még az alsóbb csoportokban törölnek vagy vakációzni mennek.
Úgyhogy (bár elfogadom amit Ati írt hogy jelenleg mással foglalkozik) én támogatnék valamiféle könnyítést a jövőben, amíg az emberek "rá nem szoknak" az 1A-ra (vagy amíg azt nem látják, hogy van esély a fordulásra).
(hozzáteszem, nincs országom a román 1A-ban, de nemrég indítottam egyet, valamikor majd fel is érek, és igyekszem valamit hozzáadni a csoporthoz, ha nem is tudásban, de legalább a jelenlétemmel )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|