|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
01-26-2006, 20:13
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Kézilabda
Sziasztok! Akit érdekel ez a sportág, esetleg űzi is, itt összejöhet dumálni.
Realítás: HAJRÁ MAGYAROK! Itt az EB? Tippeket kérek a végső helyezésről....
|
01-26-2006, 22:41
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kemény EB, sajnos kikaptunk a dánoktól, és sajnos a szerbek is erősek, de remélem összeszedik a fiúk magukat...
Én pár éve még játszottam jobbszélsőként, de már abbahagytam, inkább hódozok, de a minőségi kézit most is szívesen megnézem
Pool
|
01-27-2006, 09:53
|
Senior Member
|
|
|
|
tipp: elso 6ban mar jo lenne szerepelni, 6nal foljebb pedig mar bravur, szerintem. a Perez hianya sokat szamit
01-28-2006, 17:18
|
Guest
|
|
|
|
|
01-29-2006, 17:39
|
Guest
|
|
|
|
Remény a szép búcsúban
Hát, igen....Semmi összhang. Csak egyénieskedés, vagy egy-két párkapcsolat. Még nincs ez a csapat készen. Pl. a Szerbek ellen egy olyan támadást se láttam, ami az egész csapatra kidolgozott "figura" lett volna.....A védekezés ugyanúgy. Nem egy CSAPAT volt a pályán, hanem 7 játékos. Remélem azért, hogy Skala összerázza őket, és legalább szépen búcsúzunk.
|
01-29-2006, 17:47
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by malamut
Hát, igen....Semmi összhang. Csak egyénieskedés, vagy egy-két párkapcsolat. Még nincs ez a csapat készen. Pl. a Szerbek ellen egy olyan támadást se láttam, ami az egész csapatra kidolgozott "figura" lett volna.....A védekezés ugyanúgy. Nem egy CSAPAT volt a pályán, hanem 7 játékos. Remélem azért, hogy Skala összerázza őket, és legalább szépen búcsúzunk.
|
énis remélem, hogy a helyosztón legalább jók leszünk
|
01-29-2006, 17:53
|
Guest
|
|
|
|
És mostmár részemről nem az számít, hogy nyerünk e vagy sem, vagy leverünk e valakit száz góllal....Szeretném már végre kézilabdázni látni őket, nem pedig görcsölni. Amúgy amit Gál Gyula művelt a Szerbek ellen, az vérlázító. Egy ilyenért Veszprémben tuti megbűnteti Zovko, nem is kevésre....
|
01-30-2006, 15:08
|
|
Member
|
|
|
|
Nagy Laci mit keres a válogatottban????
|
01-31-2006, 18:07
|
Guest
|
|
|
|
Hát, igen...ARWEN-nek fogós kérdése volt.Az igazság az, hogy nem lesz olyan edző, aki őt kihagyná a keretből. 209cm, balkezes, és a világ egyik legjobb csapatában játszik. Nem azzal volt a baj, hogy ott volt, hanem azzal, ahogyan ezt feldolgozta. Azt hitte, hogy ő a császár, és mindenki majd hajbókolni fog neki, meg ha felviszi a mezét a pályára, az is elég. Hát nem. Egy ilyen adottságú játékosnak, mint ő, min. 9gólos átlag kell minden meccsen, még ha 3an fogják akkor is. Szal neki speciel a fejével van baj, de nem is kicsi.
Legalább Izlandot megvertük. Méghozzá nem is túl rossz játékkal. Ilyenkor jönnek azok a bizonyos "ha" mondatok ugye. Ha így játszunk a Szerbek ellen...stb. Na, de ilyen nincs. Sokkal jobban kell küzdeni, hajtani ezen a szinten. Remélem ezt megtanulták a fiúk egy életre.
Liverpool: Te hol játszottál?
Last edited by malamut; 01-31-2006 at 18:09..
|
02-07-2006, 12:44
|
|
Member
|
|
|
|
Hát igen. Örülök, hogy mások is hasonlóan vélekednek mint én.
nagy Laci jobb 2 játszik, az lenne a dolga, mint a dánok, és a franciák átlövőinek, hogy 9 m-ről felugorva szétlövi azt a nyanvadt kaput. De nem, neki rá kell másznia a falra.
Laluska Balázs. Ha nem tévedek, a csapatában védekezik a magyar vállogatotban támad.
Illyés. Ő is védekező játékos, de a válogatotban támad.
Az illyést tegyük hozzá, hogy kedvelem. Meg azt is , hogy nem sok igazi átlövőnk volt, pl Perez sérült. De az Ifi válogatott átlövők ilyenkor miért nincsenek ott? A Perezt a csapatában helyettesítő srác hol volt?
Ja, és érdekes, az Ifi vállogatott kapitánya azt mondta a srácoknak, hogy ne másszatok rá a falra, mert a szabaddobás nem jó nekünk, tessék 9-ről átlőni. Erre a srácok szabály szerűen sza.rálőtték a kaput a kapussal együtt. A nagy válogatottunkban miért nincs ez??????
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|