|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: változtatni kéne-e a Tolvaj és a Varázsló személyiségeket, és ha igen akkor mit?
|
ne változzanak, jó úgy ahogy van
|
|
12 |
46.15% |
igen, mindegy hogy mit, rosszabb úgyse lehet
|
|
9 |
34.62% |
mindegy, mert soha nem használtam, és nem is fogom
|
|
5 |
19.23% |
04-19-2006, 17:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
varis és tolis személyiségek változtatása
sajnos az egész fórumot még nem bírtam végigolvasni, de valahol panaszkodtak hogy a varázsló és tolvaj személyiségeknek semmi értelmük, mert mindenki utóljára választaná ezt, és mert az a +1% semmit nem ér
ezzel én is egyetértek és ezért adok is ötletet:
- tolvaj: lehetne a tolis személyiségű országnak egy olyan képessége, hogy teszem azt egyszerre tud aranyat, a raktárból, a könyvtárakból, a templomból
lopni
persze sokkal kevesebbet mintha külön-külön csinálná mind a 4 változatot, de ez jó lenne arra hogy felméérje miből van több a kiszemelt orinak
(és persze ilyet csak a tolis személyiségű orsszág csinálhat)
- varázsló: ide még nincsen ötletem, mert ami volt az nagyon vadra sikeredett
várok érveket és ellenérveket, továbbá más ötleteket
|
04-19-2006, 17:27
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
nem véletlenül nincs annyi egyenlő erejű személyiség, ezzel is csökkentik a kék számosok előnyét. nem cél minden személyiségből olyat csinálni amit megéri elsőnek választani csinálni szvsz.
|
04-19-2006, 17:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
nem véletlenül nincs annyi egyenlő erejű személyiség, ezzel is csökkentik a kék számosok előnyét. nem cél minden személyiségből olyat csinálni amit megéri elsőnek választani csinálni szvsz.
|
nos szerintem akkor is változtatni kéne, mert aki ezt választja az általában utóljára teszi, és/vagy csak azért mert már jobb nincs
a többi személyiséghez képest ez szinte semmit nem ad
az a +1% nem sokat számít, mert valaki inkább használja a regenerálódás varázslatot, minhogy ezt állítsa be, és a köv. szintlépésig ne is változtasson rajta
|
04-19-2006, 17:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
nos szerintem akkor is változtatni kéne, mert aki ezt választja az általában utóljára teszi, és/vagy csak azért mert már jobb nincs
a többi személyiséghez képest ez szinte semmit nem ad
az a +1% nem sokat számít, mert valaki inkább használja a regenerálódás varázslatot, minhogy ezt állítsa be, és a köv. szintlépésig ne is változtasson rajta
|
én voltam félelf tudós, tolvaj és nem volt az rossz:) szerintem maradjon ahogy van
|
04-19-2006, 17:56
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Ha nem számít az a +1%, akkor miért használod a regen varázslatot? Csak ér valamit, ha használod. És csak ér 2x olyan erősen is valamit akkor.
|
04-19-2006, 17:57
|
|
Member
|
|
|
|
a +1% a regenerálódáson felül hat bazzeg
|
04-19-2006, 18:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
a +1% a regenerálódáson felül hat bazzeg
|
tudom hogy azon felül hat, de inkább választok egy kereskedőt, vándort stb.
|
04-19-2006, 18:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
tudom hogy azon felül hat, de inkább választok egy kereskedőt, vándort stb.
|
elsőnek én sem választanék tolvajt.. de félelfnek pl a vándor és a kereskedő tökéletesen felesleges:)
|
04-19-2006, 18:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
ez pont azt jelenti hogy nem tudod, hogy azon felül hat...tolvaj személyiséget nem lehet helyettesiteni regenerálódás varázslattal..
|
04-19-2006, 18:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
elsőnek én sem választanék tolvajt.. de félelfnek pl a vándor és a kereskedő tökéletesen felesleges
|
nem pont a félelfről beszéltem
a vándor pl jó az orknak, a kereskedő a törpének stb.
de Tolvaj és Varázsló személyiséget csak nagyon keveset találni (leszámítva egy-egy élőhalottat az 5. szinten ), mert szinte mindenkinek jobban megéri valami más
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|